kardozo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Някой който е 4увал за този вирус може ли да ми обясни малко за него или да ми даде статия да 4ета,ако може да е на БГ,щото ми казаха 4е е много опасен.Много моля за съдействие.Информацията ще бъде от полза за вси4ки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=7083 Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Някой който е 4увал за този вирус може ли да ми обясни малко за него или да ми даде статия да 4ета,ако може да е на БГ,щото ми казаха 4е е много опасен.Много моля за съдействие.Информацията ще бъде от полза за вси4ки. <{POST_SNAPBACK}> Оооо, ти пък как се сети за този вирус - той е от преди 6 години. Аз имах проблеми с него, но мина доста време. Мисля, че на 29 април 1999 при включване на PC-то вируса прецакваше BIOS-а (не съм сигурен много вода изтече от тогава и вече забравих кво точно). Казва се Чернобил, защото на същата дата 1986 е станала аварията там. Не се безпокой в момента не е актуален вирус. И както вече разбра от горния пост има си специална тема за вируси Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 наистина ли не е актуален,защото един приятел ми каза да се пазя от него,той се разнасял на определена дата и той ми каза да си върна дата-та на ПЦ-то с няколко дена назад или напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 наистина ли не е актуален,защото един приятел ми каза да се пазя от него,той се разнасял на определена дата и той ми каза да си върна дата-та на ПЦ-то с няколко дена назад или напред <{POST_SNAPBACK}> Ми върни датата на 29 април 1999 (или 2000 беше ) и рестартирай да видим да не си го прихванал Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 ма той само на тази дата ли?аз мислих 4е на тази дата но всяка година..или се бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 ма той само на тази дата ли?аз мислих 4е на тази дата но всяка година..или се бъркам? <{POST_SNAPBACK}> Приятел, защо не почете малко преди да постваш.. http://www.helpdesk.uconn.edu/virus/chernobyl.html Айде have fun ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Свали си няква антивирусна и си провери PC, че да ни занимаваш с глупости. Иначе може да има и някви нови версии на тоя вирус. EDIT: А значи на 26-ти бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 10x ту алл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 и май е само за 98 и милениум Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 http://securityresponse.symantec.com/avcen...c/data/cih.html Активира се на 26 април, всяка година, а най-новата версия се активира на всяко 26 число. Заразява САМО Windows 95/98/ME и връщане на датата(през Windows) не върши работа, доколкото знам. За повече инфо - линка горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.