Jump to content
BulForum.com

Вирусът 4ЕРНОБИЛ!

kardozo

Recommended Posts

Някой който е 4увал за този вирус може ли да ми обясни малко за него или да ми даде статия да 4ета,ако може да е на БГ,щото ми казаха 4е е много опасен.Много моля за съдействие.Информацията ще бъде от полза за вси4ки.

Някой който е 4увал за този вирус може ли да ми обясни малко за него или да ми даде статия да 4ета,ако може да е на БГ,щото ми казаха 4е е много опасен.Много моля за съдействие.Информацията ще бъде от полза за вси4ки.

Оооо, ти пък как се сети за този вирус - той е от преди 6 години. Аз имах проблеми с него, но мина доста време. Мисля, че на 29 април 1999 при включване на PC-то вируса прецакваше BIOS-а (не съм сигурен много вода изтече от тогава и вече забравих кво точно). Казва се Чернобил, защото на същата дата 1986 е станала аварията там. Не се безпокой в момента не е актуален вирус. :D

И както вече разбра от горния пост има си специална тема за вируси :excl:

наистина ли не е актуален,защото един приятел ми каза да се пазя от него,той се разнасял на определена дата и той ми каза да си върна дата-та на ПЦ-то с няколко дена назад или напред

наистина ли не е актуален,защото един приятел ми каза да се пазя от него,той се разнасял на определена дата и той ми каза да си върна дата-та на ПЦ-то с няколко дена назад или напред

Ми върни датата на 29 април 1999 (или 2000 беше :confused ) и рестартирай да видим да не си го прихванал :devil

Свали си няква антивирусна и си провери PC, че да ни занимаваш с глупости. Иначе може да има и някви нови версии на тоя вирус.

EDIT: А значи на 26-ти бил. :D

http://securityresponse.symantec.com/avcen...c/data/cih.html

Активира се на 26 април, всяка година, а най-новата версия се активира на всяко 26 число. Заразява САМО Windows 95/98/ME и връщане на датата(през Windows) не върши работа, доколкото знам. За повече инфо - линка горе

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...