sincity Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 На това не му се вика пич, а простак. И позицията, на която е, изисква други неща. Има си, кой да прави шоу... <{POST_SNAPBACK}> И аз така мисля!!!! това че Батето го махат от МОК е лошо за Бг ... <{POST_SNAPBACK}> Лошото за БГ е не, че го махат, а че не го направиха по-рано,за да не ни излага толкова време!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 МОК показа хубав Червен картон на Батето http://sportni.bg/?tid=40&oid=750308 Димитър Пенев: Иван Славков очакваше това да се случи http://sportni.bg/?tid=40&oid=750325 Изключването на Иван Славков от структурите на МОК не би трябвало да повлияе върху поста му президент на Българския футболен съюз, заяви президентът на ФИФА Сеп Блатер след гласуването в Сингапур. "Славков е избран на този пост от футболното семейство в България. Сигурен съм, че то ще го остави начело на БФС, освен ако той сам не реши да си тръгне", каза Блатер. "От страна на ФИФА няма да има натиск. Това е проблем на Славков и на футболната федерация на България", каза още Блатер. (извадка от http://sportni.bg/?tid=40&oid=750335) Извод: Славков остава начело на БФС, освен ако той сам не реши да си тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Я вижте какво пише тук.Май мечтите на всички са на път да се сбъднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 I аз четох сега във Фокус писмо от МОК, в което се казва, че Батето няма право да е шеф на БФС повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 FIFA е акредитирана федерация към IOC. БФС е акредитирана федерация към FIFA...тънката връзка? Той право няма, но тия организации винаги работят много мудно и нерешително. Кой знае колко дълго може да остане, докато реално направят нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 А бе дори да се махне Батето, нищо няма да се промени. Батето има най-малка вина за състоянието на футбола ни. Виновно е цялото БФС, професионалната лига, но най-вече самите клубове с техните президенти, които чрез футбола си перат парите, печелят от залагания, оговорки и т.н. Тях не ги интересува толкова дали ще има футбол в България, колкото се интертесуват от своите лични интереси. БФС може да направи по-ясни правила и по-големи санкции, но не го правят и това е тяхната вина. Батето не ги определя обаче тези правила, определят ги всички в управлението на БФС. Ако трябва да се правят промени, трябва да се изгонят всички некадърници, които са 90% от футболния съюз, не както сега да се правят незначителни промени по различните комиси и напускане на Славков. На тяхно място пък трябва да дойдат по-добри, но не знам къде ще ги намерят. Ако се заменят от Нещастници като Наско Сираков, то по-хубаво да останат нещата, както са сега. Спомнете си като махаха Вуцов казваха, че едва ли не той е причината за всичко лошо в българския футбол. Е махнаха го и промени ли се нещо...НЕ, даже стана по-лошо. Същата е ситуацията и с Батето. Поне до сега той ни развеселяваше, сега и това няма да го има. Също така се получава и едно противоречие между Сеп Блатер и МОК относно това дали Славков има право да остне в БФС и явно всичко ще се реши на конгреса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 уааа батето си отива :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.