ma6inata1 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 как е мамчета и момичета моето мнение че англичаните си го заслужиха (не искам да ме смятате за кръвожаден обаче) та защо са си го заслужили , когато взривяваха жилищни блокове в москва ,когато там загиваха невинни хора и деца , да не забравяне училището в Беслан и така на татак, албанците разрушаваха църкви които имат много вековна история, (поголяма от тази на албания и бяха световно наследство ) убиваха сръбски деца ,няма проблем те са борци за свобода какво лошо има в това те да се борят за свободата си нали не нас требят тези "борци за свобода " да не забравяне че Лондон е "столицата" на тероризма , защо ли ми защото там савсем безнаказано се разхождат едни от най-големите терористи на света и няма проблем те нас ни ни бомбят, ния закво да ги пипаме :ph34r: свободно тези "хора" си четат вахабитскато литература и свободно си пропагандират джихата ма няма проблем нали е демокрация, свобода , е нави ся . После зловещ , нечовешки терористически акт и така на татак докато тея ******** умници не се научат че с това шега не бива и трябва да се тряпят на място защото това не са хора (да престанат с двойния стандарт )винаги ще е така , ще умират невинни хора които нямат нищо осбщо с манията за величие на своите управници , но натях кво им пука то тях немогат да ги гръмнат , па другите нека мрът то това е война пак аз ще остана в историята като президента който свали Садамчо ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 1.ma6inata 1, дори и да си прав, не е това начинът!!!! 2. Най-малко ние сме хората, които да тълкуват Корана. А и всеки знае, че той е многозначен и затова ислямистите го възприемат по различен начин!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 HemophiliacInMe, по принцип ВСИЧКИ световни религии проповядват едни и същи принципи,това са принципите на здраво и сплотено общество.Друг е въпросът в ТЪЛКУВАНЕТО на свещенните (за дадена религия) писания.Например Библията за православни и католици е една и съща,но това не пречи накатолиците със своите престъпления да я дескредитират тотално.Същото е и с Корана.За много мюсчлмани Джихат означава война със злото в себе си ,но за други ...... jozo, Аз Волен не съм го чел , но има въпроси относно атентатите в Ню Йорк които остават и не се вързват с официалната версия и обяснениия. Ето ти няколко : - как пилот с няколко часа нальот на лекомоторен самолет и то с инструктор ще управлява самостоятелно тежък самолет.Да не говорим,че този който "ударил" Пентагона е правил маневри за да избегне стълб на ел. далекопровод.т.е. летял е на "бръснещ" полет - защо ако пожарите в двете сгради са идентични пада първо втората която е ударена ПОД ЪГЪЛ и голяма част(около 2/3) от горивото избухва при ударът (оранжевото кълбо).Огромният черен пушек говори за пожар с характеристики близки до обикновен офис пожар ,а не за температури над 550°C (температура при която настъпват стуктурни промени в стоманата) -вероятността ДВЕТЕ сгради да паднат толкова равно без да засегнат сериозно останалите е нищожна. - При падане според официалната версия е нормално носещите колони да стърчат поне десетина етажа . Има и други но темата не е за това . VMS , Ако атенатите са заради олимпиадите взривовете би трябвало да са ПРЕДИ гласуването. rane, Политиците не се избиват взаимно,избиват гражданите си Иначе светът би бил доста по-добро място за живеене. weasel , Ботев и Левски НЕ са убивали невинни хора.Да турците и някои блгарски мекерета са ги обявили за терористи и разбойници. Щест взрива (ако ми е правилна информацията) в ЧАС ПИК в най-голямата станция на метрото и в няколко претъпкани автобуса и само около 40 човека убити е много странно.Би трябвало броят на жертвите да е трицифрен(не че го желая). В една от срещите на К.А.Л.Е. обяснявах на Био за теория ,че светът се тласка ускорено към Трета световна,не ми се обяснява и спори но ако някой е достатъчно добре запознат със събитията отпреди 70 години (естественно не от смешните "Дискавъри" и "Свободна Европа") паралелите са много и страшни.Да не говорим че вече има сблъсък на цивилизации по цяла Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 "отговорност" за нападенията е поела Европейска Ислямска организация за джихад или нещо такова беше ... мангалска организация от Европа ... както и да е аз пък не обвинявам Буш ... верно виновен е ... но като се има в предвит какво беше положението в Ирак преди него има основание да се счита че той прави услуга на хората и ги освобождава от ада в който са живели ... не отричам и фактора петрол но както и да е ... аз също съм на мнение че трябва всички виновни черни,мангали,цигани/изметта на човечеството/ да бъде преследвана и избита до крак .../не говоря за невинните жени, деца ... / дано това е последния атентат ... тея мангали заслужават най-ужасното наказание!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 "отговорност" за нападенията е поела Европейска Ислямска организация за джихад или нещо такова беше ... мангалска организация от Европа ... както и да е аз пък не обвинявам Буш ... верно виновен е ... но като се има в предвит какво беше положението в Ирак преди него има основание да се счита че той прави услуга на хората и ги освобождава от ада в който са живели ... не отричам и фактора петрол но както и да е ... аз също съм на мнение че трябва всички виновни черни,мангали,цигани/изметта на човечеството/ да бъде преследвана и избита до крак .../не говоря за невинните жени, деца ... / дано това е последния атентат ... тея мангали заслужават най-ужасното наказание!!! <{POST_SNAPBACK}> Уха... Мангали!!! Как квалифицираш хората като мангали... Възхищавам ти се. Дори и това да беше с цел да изтъкнеш презрението си към част от арабския свят - не го разбирам. Колкото до освобождаването - какво означава те да разрушават обществени сгради, болници, училища и после да тръгнат тепърва да изграждат нови? Нали уж разполагат със сателити, разпознаващи предмети с големина 10см, напреднали са във военно отношение.... ЗАЩО?! А и след като си свършиха работата какво още вършат там с бойна техника? Положението в Ирак беше окупационно. Хайде, оспорвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 цитирам мой приятел от Лондон: "като ходя на работа пътувам точно по тая линия на метрото по това време, ама вчера закъснях..." нещо такова ми каза вчера бат Дидо Чехларски по icq-то ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Уха... Мангали!!! Как квалифицираш хората като мангали... Възхищавам ти се. Дори и това да беше с цел да изтъкнеш презрението си към част от арабския свят - не го разбирам.Колкото до освобождаването - какво означава те да разрушават обществени сгради, болници, училища и после да тръгнат тепърва да изграждат нови? Нали уж разполагат със сателити, разпознаващи предмети с големина 10см, напреднали са във военно отношение.... ЗАЩО?! А и след като си свършиха работата какво още вършат там с бойна техника? Положението в Ирак беше окупационно. Хайде, оспорвай. <{POST_SNAPBACK}> 1во.ами да с поста си исках да покажа презрението си към част от населението на земята ! 90% от тази част която презирам са мангали , това е личното ми мнение. 2ро. мерси че мисе възхищаваш 3то. това че са разръшили сградите те си знаят защо ... да беше отишла ти като имаш мерак да ликвидираш терористите в ирак без ра разрушиш сграда 4то. доста тъп върпос ми задаваш не мислиш ли ? как може да питаш какво правят там с бойна техника... следят за реда и все още се борят срещъ терористите ако беше запозната/не знам дали си/ щеше да знаеш че все още там има атентати, минни полета и подобни опасности за населението ! 5то Хайде сега ти оспорвай като имаш мерак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Aми... Атентатите са предимно срещу американските (и не само) военни части, разположени в Ирак. Не ми харесва глупавата ви проамериканска нагласа. Колкото за следенето на мира - нямаше да бъде повдиган този въпрос, ако САЩ не се бяха намесили. "Те си знаят защо" - еха, типичен отговор, който може би Буш би използвал в следващата реч, докато такива като теб му се възхищават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 абе недей мн. да говориш за мен защото и идея си нямаш на кой се възхищавам и на кой не вземи се придържай към темата ... атенататите са предимно срещу чуждите военни сили защото те пречат на терористите да правят каквото си искат с населението ... нямам проамериканска нагласа просто казвам че трябва тероризма да се премахне и явно това е пътя мирен начин няма ясно е за всички, а може би не ... САЩ се намесиха за да помогнат на населението от 1 страна, и от друга заради петрола ... не мога да кажа кое е главното ... ами да те си знаят защо защото се занимават с това ... не може ти която се занимаваш с некви си напълно различно неща от военни да им търсиш на тях сметка по какъв начин са направили нещо ... може и да не е по най-правилният начин но поне направиха нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Хахха... Да, направиха нещо. Разрушиха една страна. И ще продължават да разрушават още и още. Защо не се замислиш, че именно това провокира тези организации? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 тези организации си действаха и преди да се намесят САЩ, все пак те се намесиха главно за да ликвидират тези организации, не намираш ли логиката ... това че са разрушили една страна ... верно доста неща рухнаха но всеизвесто беше са тирнсвтото което изпозлва Садам върху собсвения си народ такаче по този начин САШ им помогна да се освободят от "робството", все пак за 1ви път се проведоха демократични избори ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ключовата дума е ПЕТРОЛ .Тук темата беше за взривовете в Лондон,а не за Буш,Ирак и прочие Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 подържам мнението на HemophiliacInMe... ама don_antone много наивно - как само си мислиш че трябва да се атакува една голяма държава - разбираш ли защото цялата е само терористи... уф уф... ми в Афганистан какво направиха... уф едит: да петрола ... май май един петролопровод през Афганистан минава от към Каспийския басейн - ама тоя петролен басейн май се оказа ялов и зарязаха онея терористи Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ами... Ако помните по някое време Индия и Пакистан си раздаваха шамари... Но спряха, след като видяха какво ще стане в Афганистан. Защо ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Няколко линии на лондонското метро вече възобновиха дейността си след бомбените атентати в британската столица. Но мерките за сигурност са сурови, стотици полицаи с кучета са ангажирани в поддържането на сигурността. Официално е съобщено за 37 загинали и повече от 700 ранени. Според някои източници, обаче, броят на загиналите вече е достигнал 52. Лондонската полиция откри две неактивирани бомби, предаде Ей Би Си, без да уточнява къде са били заложени бомбите и каква е мощността им. Открити са останки и от часовников механизм. (източник дир.бг) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Чудно ми е дали някои хора тук ще са на същото мнение, ако някой светъл ден САЩ решат, че България има нужда от умиротворяване или промени в начина на управление, абе сами измислете някакъв си "проблем" и почнат да сипят бомби. Тва реално е малко вероятно, защото ние доброволно им лижем задника... Но ако горното се случи, не бомби ми не знам какво ще искам да им залагам! За мен САЩ по нищо не се различават от терористите с които твърдят, че водят война. И двете страни имат интереси и използват НАСИЛИЕ под различна форма, за да ги постигнат. Нима като си униформен и бомбардираш с модерно оръжие болници *по погрешка* си по-малко терорист?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ботев и Левски НЕ са убивали невинни хора.Да турците и някои блгарски мекерета са ги обявили за терористи и разбойници. <{POST_SNAPBACK}> Много знаеш какви хора са убивани и какви - не, по време на "турско робство"... Да, ние знаем за безчинствата на "поробителите", но в учебниците по история, никъде няма да прочетеш издънки, които няма как да не са ставали при партизански нападения, от стана на нашите хайдути... Не ме разбирайте погрешно, патриот съм и се възхищавам на нашите борци за свобода, точно това имам предвид, когато давам сравнение на "терористите" с нашите "хайдуци"... те са просто хора, които се борят за свобода, не можете да ги съдите за това, че Великите Сили (в частност, американците) са ги потъпкали и поробили ... не обвинявам Буш ... той прави услуга на хората и ги освобождава от ада в който са живели .. <{POST_SNAPBACK}> тирнсвтото което изпозлва Садам върху собсвения си народ <{POST_SNAPBACK}> Откъде разбра, че Буш се явява освободител за тези хора? От CNN? Чудесно.. иди и питай някои иракчанин или афганец дали се радва на намесата на Великите Сили в тяхния начин на живот... цитирам мой приятел от Лондон: "като ходя на работа пътувам точно по тая линия на метрото по това време, ама вчера закъснях..." нещо такова ми каза вчера бат Дидо Чехларски по icq-то ... <{POST_SNAPBACK}> мда, аз пък ще цитирам един приятел, който живее и работи в центъра на Лондон: 10:20 <@yoyo> kvo stana iz london bre 10:20 <@yoyo> neshto vi vzriviha mahalata 10:20 <@df> da ama centara na mahalata:> 10:21 <@df> snimali nov film ama obarkali dekorite:>> общо-взето, притеснението на хората, не е чак толкоз голямо, колкото се раздува.. Разрушиха една страна. И ще продължават да разрушават още и още. <{POST_SNAPBACK}> Не само една... където са се намесили, след тях е било разруха.. Сърбия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Не прочетох всички мнения, но ми направиха впечатление някои изказвания, че тов а е от конкурентите за олимпиадата. По този въпрос искам да кажа следното: Няма и 24 часа между обявяването на спечелилия и атентатите. Как мислите се организират такава акция с едновременни експлозии за толкова кратко време??? Няма да се учудя ако са го спретнали американците, за да променят общественото мнение в Англия и да не се откажат от изтеглянето в Ирак. Подобно стана и в Испания - решиха да се махат и айде влаковете отидоха. Много съвпадения или ако са от Ал КАйда значи им е ограничено въображението все влакове взривяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ...все влакове взривяват. <{POST_SNAPBACK}> Ми там има най-много хора на куп. И плюс това експлозиите и в Ню Йорк, и в Мадрид, и в Москва, и сега в Лондон са в пиковия сутрешен час. Именно 8:30 - 9:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ми там има най-много хора на куп. И плюс това експлозиите и в Ню Йорк, и в Мадрид, и в Москва, и сега в Лондон са в пиковия сутрешен час. Именно 8:30 - 9:30. <{POST_SNAPBACK}> Според теб къде ще утрепят повече хора - на спирка на метрото или на трибуна на мач? Като ги знем английските стадиони как са пълни. Много съвпадения между Испания и Англия станаха.Това ме учудва и ме кара да си мисля разни работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Според теб къде ще утрепят повече хора - на спирка на метрото или на трибуна на мач? <{POST_SNAPBACK}> Аз лично съм бил в метрото на Париж и да ти кажа мачовете ряпа да ядат. Това са хиляди (няма да кажа стотици хиляди за да не ме сметнете за лъжец) хора, които изобщо искат да се предвижат до някоя точка на града. На мен лично ми се налага да пътувам 2 часа с лек автомобил от летището до сестра ми и 30мин с метрото до спирката, която е на 10мин път от сестра ми. Според теб в такъв случай кой ще е най-ползвания транспорт? ПС: Да не говорим и за ТЖВ и огромното му използване заради работа извън града... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ето един разказ на репортер на ббс който е бил в метрото: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=750873 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Бас държа, че атентаторите са хора на ДПС <{POST_SNAPBACK}> Е добре де,как може да си правите шеги с това?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.