rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Преди време гледах " Lord of the Dance " отново и много ме зарибяват танците. Някой знае ли дали има клуб или нещо такова в Пловдив или каде мога да се запиша ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 МММммммисля,че в Пловдив няма да намериш точно такъв вид танци. Рядко нещо е,Особено като това на Lord of the Dance...,в софия естествено има,ама се съмнявам,че ще отидеш до там Тези танци са наистина хубави.....но,явно имаш желание,защо не пробваш със салса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 МММммммисля,че в Пловдив няма да намериш точно такъв вид танци. Рядко нещо е,Особено като това на Lord of the Dance...,в софия естествено има,ама се съмнявам,че ще отидеш до там Тези танци са наистина хубави.....но,явно имаш желание,защо не пробваш със салса? <{POST_SNAPBACK}> probval sam. No tam se iska partnior i postoqnno se precakvah. Be6e dosta otdavna oba4e sega sam se zaribil po tova. Jalko 4e nqma v Plovdiv, no az sam si optimist A do Sofia ni6to ne mi pre4i da ida, no prosto pari4kite 6te stana mnojko, ina4e 6te hodq, nqma da mi pre4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 probval sam. No tam se iska partnior i postoqnno se precakvah. Be6e dosta otdavna oba4e sega sam se zaribil po tova. Jalko 4e nqma v Plovdiv, no az sam si optimist A do Sofia ni6to ne mi pre4i da ida, no prosto pari4kite 6te stana mnojko, ina4e 6te hodq, nqma da mi pre4i <{POST_SNAPBACK}> Еми тогава супер.Имаш желание и възможности...какво повече може да искаш И все пак,салсата е добър вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 И аз да питам последно в Пловдив няма място, където да преподават ирландски степ така ли?Един приятел ме помоли да потърся, но аз си нямам идея къде изобщо се дават уроци по танци като цяло и затова питам тук.Ако някой се поинтересува (да кажем на мястото, където ходи да танцува нещо друго) ще съм му много благодарен! <{POST_SNAPBACK}> Абе не знам дали есе казва Иралндски степ. Мисля че се казва River Dance. Но и аз съм много заарибен и съм страшен мераклия да се науча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoKPa Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 А в София поне има ли такъв клуб по танци...на мен от мноо време ми се танцува степ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina Hiteva Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 А в София поне има ли такъв клуб по танци...на мен от мноо време ми се танцува степ Има, и не е степ - http://www.celticrhythms.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.