Deftur Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Предполагам разбирате за какво иде реч. За песента, която е любима на вас и половинката ви, мелодията, която събужда у вас приятните спомени или просто на какво музикално оформление бихте поканили на танц желаният от вас обект? А какво си пускате по време на секс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Диана Експрес - Блус за Двама тази песен ми носи много тъга, но и радост. прекрасни, нежни спомени, но и брутална болка. късал съм на тази песен и съм плакал от радост, защото съм бил с НЕЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Хммм... Не съм се замисляла над това, а и рядко имаме общи интереси в областта на музиката с човека до мен. Tака че ще изброя песни, които ми харесват и ми навяват такива асоциации. Може би... Nick Cave ft. Kylie Minogue - Where the wild roses grow Lou Reed - Perfect day Juli - Wenn du lachst Rammstein - Ohne Dich Pantera - This love Depeche Mode - In your room Marilyn Manson - Man that you fear Moonspell - тук посочвам цял албум - SIN / PECADO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Съвсем примерно и на първо четене: Live - Dance with You Bush - Glycerine and the one and only...Madness - It must be Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 На каква точно музика бих поканил дадения човек на танц незнам но важното е да е някава лирична!!Много зависи къде се намираме и какъв е случая Много весело иначе ми става на Joe Cocker - You can leave your hat on не вярвам някоя девойка да е недоволна под звуците на тази песен когато аз се събличам Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Tq pesenta sama govori za sebe si-R.Kelly-Sex me A ina4e za liubovni pesni pove4eto sa 4erni,a naposleduk Barry White i Sting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Те са ужасно много... Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing - тази е от тъжните... Joi - Lick - тази е от песните за секс The Korgis - Everybody Gotta Learn Sometime - тъжна песен,но много красива The Kelly Family - I Can't Help Myself - текстът й беше първото любовно обяснение И...Metallica - Nothing Else Matters...заради всички други хора наоколо,които нямат значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Guns 'n' Roses - November Rain, защото и досега ми носи спомени за един човек... Sting - Shape Of My Heart, за нея няма да ви кажа нищо, защото е мн лично Eric Clapton - Wonderfull Tonight Rod Steward - Windy Town.....тя не е толкова любовна, но пък мен си ми харесва Иначе има още 1000 балади дето също ги обичам по-различни поводи, но не толкова силно. Nothing Else Matters.....си е класика Този, който не е свалил мадама на тази песен да ме замери с камък Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ти си ела до Пловдив и ще те замеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ти си ела до Пловдив и ще те замеря... <{POST_SNAPBACK}> ....ааа Гопе верно, ти може маи.....няма да се показвам на терасата Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Jennifer lopez-Come over Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Dissection - Where Dead Angels Lie Children Of Bodom - Angels Don't Kill For My Pain - Dancer In the Dark Agathodaimon - Departure Guns'n'Roses - November Rain Kiss - I was made for loving you Depeche Mode - Enjoy the Silence (Mike Shinoda rmx, оригина не ме кефи толкова) И други има, за сега се сещам само за тези... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Пускам един Old School Black Metal и пренасям любимата си в жертвоприношение ... не остава много време за да открием любими любовни песни и други глупости @maddrum - само кажи къде и кога да те замеря с камък ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Right said fred - You're my mate Дърт козел млада върба лющеше ( не съм я слушал ) и... Joe Cocker - You can leave your hat on. Хареса ми и предложението на Скорпиона за Depeche mode обаче искам песента в оригинален микс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Enigma - Mea Culpa... За енигма съвсем забравих, не е за изключване и Principles of Lust. Ицо (maddrum), ще те замеря с доста камъни. Единствената балада, която съм използвал за да сваля мадама е Manowar - The Crown and the Ring (бях на 16)(Manowar = по принцип). Така че бая камъни ще събереш, глей да изкараш някакъв бизнес със тях :] Е примерно твоята съвипускничка Николета (не съм я виждал от 100 години ) я свалях с War Ensemble на Slayer... А тя мен с камъни :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Мхм...... Cradle Of Filth - Venus in Fear. Cradle Of Filth - Red Roses For The Devil`s Whore. Bathory - Ravens Enigma - Gravity of Love Срам и Позор - Моя Мила..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Извинявам се, като прочетох на Грим романтичните песни се сетих за: Контрол - Ти още ли си тука ма Контрол - Обичам те мила! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Мхм......Cradle Of Filth - Venus in Fear. Cradle Of Filth - Red Roses For The Devil`s Whore. Bathory - Ravens Enigma - Gravity of Love Срам и Позор - Моя Мила..... Може чат-пат и Холера - Аз не съм....ама тя не чак толкова <{POST_SNAPBACK}> tctct Нака,ти си се збаркал ... Cradle Of Filth ...za sex ..вие ко ще праите ? лЮбов или Сатанински обреди ? Та по темата лубимата ми песен е Another Brick in the Hall Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Момчета и момичета, така като ви слушам имам чувството, че скоро някой ще се похвали че е правил секс на фона на Черно Фередже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 @The`ScorpioN виж такива подробностти не знам чак Като дойде другия път в нас ще я питам Иначе тя Слейър си слушаше откраи време и продължава още Май бая камъни ми се събраха вече, може да ме мерите с пясък, торби с цимент и вода сега..... Бизнеса ще е да правя бетон(строителна му глава ко може да роди Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами много са ама фаворитите са : Bryan Adams - Finally found someone Aerosmith - I don't want to miss a thing Enigma - All out of love Faith Hill - Cry Faith Hill - There you'll be Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Rolling Stones-Angie/няма да споделям историята на тази песен/ Васил Найденов /и тази история ще ви я спестя,а на Кеца съм му фен от мнооого години/ Beatles-All my loving Eric Clapton-Wonderfull tonight Elvis Costello-She Ревю-Ралица The Cranberries-Linger Трябва да спомена и класиката в жанра-Guns `n` Roses-Don`t cry,беше много актуална някога като предтекст да гушнеш някоя мацка. И още песни имам,но те са на по-заден план.Музика за секс няма да пиша,щото ще кажете,че съм изрод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Момчета и момичета, така като ви слушам имам чувството, че скоро някой ще се похвали че е правил секс на фона на Черно Фередже... <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа чесно един път си беше в плейлиста и тръгна една от техните песни, но тя беше 21 секунди ... в нея се пее "да бехме малко по пиинали да му ебеме майката ... с какъвто си се събрал с такъв си се ебал..." но на мен това не ми направи впечатление защото съм си простак, но на девойката й стана малко смешно П.С. - тва е повече за темата с гафовете, но аз не го считам че е гаф а пък тука стана въпрос за великата група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Момчета и момичета, така като ви слушам имам чувството, че скоро някой ще се похвали че е правил секс на фона на Черно Фередже... <{POST_SNAPBACK}> Ами тея тея са от най-любовните песни бих казал Интересно е че има девойки които им се кефят ама са малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 mm vsqka balada stava za tanc imam predvid balada v istinskiq smisul na dumata moite lubimi sa: Lara Fabian- Je t`aime Natasha St. Pier-Tu trouveras Bon Jovi-Always Bryan Adams - Everything I Do (I Do It for You) Doni i Mom4il-Umoreni krila D2-Prosti mi 4e sanuvam teb Kaffe-Vmesto men Signal-Da te jaduvam Angela Forrero - Sobre fuego Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore Lorie- I love you Grafa-Davam vsi4ko za teb i o6te mnogo mnogo qki baladki 4aast ot koito bqha spomenati v prednite postove i ne mislq 4e e nujno da gi povtarqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.