Jump to content
BulForum.com

[слята] Pirates of Carribean

Heller12a

Recommended Posts

Филмчето е задължително и е един път :punk :pirate

Не си разваляйте удоволствието да го гледате на PC щото ша е загуба на време.

Ако ви се гледа ходете за билети преди обед :D :D :D

И ти си мислиш, че правиш добро на хората като им препоръчваш да ходят в кино, което меко казано не може да се нарече кино... поне в сравнение с Lucky и Flamingo. Хора, не ходете във Веста... чакайте да дойде филма в Lucky и там гледайте...

Flamingo e nai-iakoto kino v Plovdiv.1-zala e super goliama

... не е по-голяма от Свинемакса, пък и няма такъв добър наклон...

хора не ходете във Веста, Dreamer е съвсем прав

най-хубавото кино в града беше синемакс, но вече е минало - казвам беше, щото от 1998г озвучението не работи с пълния си капацитет. За пример мога да кажа, че като гледах там "Годзила" имах чувството, че ме настъпва гадния гущер :bgrin: . пък по-късно гледах яката кака лара и имах чувството, че volume на min. От тогава не съм влизал там. Лъкито си е най-яко.

@Dreamer: Аз също не мисля, че Веста е кино в който и да е смисъл на думата изключващ наличието единствено на чаршав върху който да се прожектира. Аз правя услуга на хората ако се беше поинтересувал малко щеше да разбереш, че Веста е единственото кино с лицензи на SUNNY FILMS в града. Можеш да видиш че и в рекуеста от преди време за същия този филм съм го споменал. :)

та нали знаете "човек като няма право на избор взима каквото може и го харесва".

не съм аз виновен за лицезите във филмовата индустрия. веста просто е единственото място под седемте (шестте) тепета където можете да гледате филма.

Flamingo e nai-iakoto kino v Plovdiv.1-zala e super goliama

moje da e goliama, moje da e chista, moje da e s dobro razpredelene na visochinata na redovete, ama sound-a e v gyza. Plache za smiana. Prednite koloni pryshtiat i kato cialo ne moje da se meri s tova v lucky

Дори само във Веста да го дават пак няма да ида, защото там съкс отвсякъде и по-добре на PC да си го гледаш или на телевизора. The Core го имаше само там и не отидох... не го даваха другаде така, че може да има нещо вярно, но на DVD RIP си го изгледах на перфектно качество на TV-то и съм много доволен. И с моите си колони надувам, в моето си легло, удобно, топло, хладно, всичко...

Къде ти Веста...

:angry1 бе то да го фане яд човек да бъде полезен тука :angry1

прайте к'вот искате само не ма убеждавайте, че дори и 48" телевизор може да се сравнява с кино.

Ай със здраве и моля да бъда извинен за това, че взимам юзърите за балъци които биха се набутали с 4,00 лв. да гледат филм в някоя дупка с голям чаршав вместо да се разплуят на фотьойла (леглото) в къщи.

P.S.: В киното не се пуши!!!

Значи Pirates Of The Carribean е филм на Sunny Films? И затова само Веста го дават? Интересно. Защо ли тогава лятно кино Орфей ще дава същият филм от утре...

Аз уважавам Синемакс и Фламинго точно заради звука. А той трябва да не е увеличен на макс, да може да се понася. А не като Лъкито, като излезна от киното и да не мога да си чуя собствените мисли. Ако искам да ме болят ушите ще отида на дискотека...

Аз уважавам Синемакс и Фламинго точно заради звука. А той трябва да не е увеличен на макс, да може да се понася. А не като Лъкито, като излезна от киното и да не мога да си чуя собствените мисли. Ако искам да ме болят ушите ще отида на дискотека...

Tva sa palni 6turotii.Iavno ne xodi6 mnogo 4esto na kino ili u6ite sa ti ne6to "iznejeni" 4e zvuka da ne ti ponasia v Lucky-to

Значи Pirates Of The Carribean е филм на Sunny Films? И затова само Веста го дават? Интересно. Защо ли тогава лятно кино Орфей ще дава същият филм от утре...

Мдааа, и аз го видях вчера вечерта :bgrin:

А не като Лъкито, като излезна от киното и да не мога да си чуя собствените мисли. Ако искам да ме болят ушите ще отида на дискотека...

Runner поне според мен това което ти се е случило се е дължало на това, че е свършила лентата на филма, а ти все още си бил в него. ;) :D

A be kade izchezna samia film? Niakoi beshe zapochnal da go uploadva vav moviez i beshe kachil parvoto CD i polovinata ot vtoroto, no niakoi go e iztril. Potarsih da ne bi da e premesten (ili pak da go ima veche) vav niakoia ot movies direktoriite, no go niama. :(

Niakoi da znae neshto po vaprosa? :confused

Добре де за какво се карате толкова.Някои от вас ходил ли е на кино във Франция или Австрия и т.н. ?

Там отиваш да гледаш филм примерно с Робърт Де Ниро и ти говорят на немски или на френски :sick (аз за това сам си платил да го слишам а те ми говориат върху неговия глас) :sick

Различни хора,различни претенции

Чудя се защо изобщо обсъждате кината :confused (като не ти харесва киното няма да ходиш там)

A be kade izchezna samia film? Niakoi beshe zapochnal da go uploadva vav moviez i beshe kachil parvoto CD i polovinata ot vtoroto, no niakoi go e iztril. Potarsih da ne bi da e premesten (ili pak da go ima veche) vav niakoia ot movies direktoriite, no go niama. :(

Niakoi da znae neshto po vaprosa? :confused

I az tova se pitam .. taman zapochnah da go svaliam zashtoto kachestvoto ne beshe tolkova losho i izvednuj filma izchezna .. KAKVO STANA PO DIAVOLITE ???? :angry1 :angry1 :angry1 :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...