Jump to content
BulForum.com

test

star_net

Recommended Posts

:bgrin: :D :P Хаха много готин тест , почти всичко си напраих , а пак на онова с 5000-те хиляди не можах да разбера каде беше уловката , още от началото аз си получих 4100 .Ауе ако мислиш малко повечко е супер фасулско ама по условиет оне може , така че.... :bgrin:

Въпросът не е точен. Ако състезанието е по затворена крива с повече от едно преминаване има n-1 отговора за n участници. Ако не е по затворена крива обаче въпросът е тъп.

Еми и аз тва разправям обаче star_net се покри :P

Също така ме дразни че теста е правен с презумцията че неможеш да отговориш на нито ЕДИН въпрос правилно(поне коментатрите са такива). Тъпо

Още нещо: би ли ми обяснил някой защо по дяволите са му очила на тоя слепия? да не му блести слънцето в очите ли?

Аз пък отговорих само на Мари , сичките други ги прецаках :( обаче има няколко много зарибени .... повечето са логически и искат внимателно да ги прочетеш и помислиш :punk

Това са въпроси, обвързани с критичното мислене и самият факт, че трябва да се отговаря бързо, предсказва изхода от теста, който явно цели да дадеш наистина грешен отговор...

Ето един елементарен въпрос от мен:

Първо отговорете бързо на него, а после помислете, за да видите разликата...

*Ако три котки улавят три мишки за три минути, колко време ще е необходимо на 100 котки, за да уловят 100 мишки?

Отговор няма да давам, защото въпросът е наистина елементарен.

Ето и още един, но отговорете много бързо(и да не четете много бавно, ей!)

*Възможно ли е в Канада един мъж да се ожени за сестрата на своята вдовица? Ако не знаете какви са законите в Канада, просто предположете нещо.

А сега прочетете въпросът внимателно и отговорете пак, защото аз отговор няма да давам.

Та мисълта ми беше, че не беше нужно да се пише, че трябва да се отговаря много бързо и първосигнално...

Ако си задминал последния човек, ти си...?

Отговор: Ако си отговорил, че си предпоследен, пак грешиш. Кажи, как можеш да задминеш ПОСЛЕДНИЯ човек?

Е хубаво де, ако го задмина с 1 обиколка пак съм първи.... :confused

Е хубаво де, ако го задмина с 1 обиколка пак съм първи.... :confused

Много хитро не се сетих! Но отговорих на 3 от петте въпроса!

а пак на онова с 5000-те хиляди не можах да разбера каде беше уловката , още от началото аз си получих 4100 .

И аз нещо не зацепих откъде беше тва 5000 :confused Получих си 4100 :) Ама направих само това и за Мари :D

И аз нещо не зацепих откъде беше тва 5000 :confused Получих си 4100 :) Ама направих само това и  за Мари :D

Аз пък получих 5000 :laughing: :laughing: После го сметнах правилно. Винаги съм бил зле с математиката....

Е много яко тестче.Математиката я направих ,последния въпрос също...ама тая Нуну и надбягването :bgrin:

Post №1000

Ето пък един по-смислен.

Това е много интересно!

Тестване на личността според Далай Лама.

Тестът е вълнуващ. Съдържа само четири въпроса, но вие ще останете изненадани от резултата! Моля, не поглеждайте в края на теста, за да видите отговорите преди да сте започнали.

Човешкият мозък е като чадър: работи най-добре, когато се отваря. Забавно е да се отговаря на въпросите, затова моля да спазвате инструкциите.

ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ТЕСТА.

Внимание!

Отговаряйте на въпросите последователно.

Тестът съдържа само 4 въпроса, но ако погледнете отговорите, преди да сте приключили, резултатът няма да е верен, нито честен.

Бавно превъртайте екрана и си записвайте отговорите на лист.

Това е сериозен въпросник и ще ви даде представа до голяма степен за вашата същност.

Първо, подредете долните животни съгласно собственото си разбиране:

a)Крава;

b )Тигър;

c)Овца;

d)Кон;

e)Свиня.

Второ, напишете по една дума, която характеризира всяко едно от долните понятия:

a)Куче;

b )Котка;

c)Плъх;

d)Кафе;

e)Океан.

Трето, посочете по една личност (с която се познавате, и която е важна за вас),и която можете да свържете с един от долу изброените цветове(не правете повторения.)

Посочете само по една личност за всеки цвят:

a)Жълт;

b )Оранжев;

c)Червен;

d)Бял;

e)Зелен.

И накрая, запишете любимото си число, както и любимия си ден от седмицата.

Свършихте ли? Проверете отговорите си.

Последна проверка...

А сега, вижте отговорите тук

Това са вашите приоритети в живота:

Крава: означава кариера.

Тигър: означава гордост.

Овца: означава любов.

Кон: означава семейство.

Свиня: означава пари.

Вашето описание за кучето характеризира вашата личност.

Описанието, което сте посочили за котката, характеризира вашия съпруг/съпруга или вашия спътник в живота.

Описанието за плъха характеризира личността на вашите неприятели.

Описанието, което сте направили за кафето, показва вашето отношение към секса.

Описанието за океана характеризира собствения ви живот.

Жълт: Това е някой, когото никога няма да забравите.

Оранжев: Този човек можете да смятате за най-добрия си приятел.

Червен: Някой, когото наистина обичате.

Бял: Вашата душа близнак.

Зелен: Някой, когото ще запомните за цял живот.

Изпратете това писмо на толкова човека, колкото е вашето любимо число, и вашето желание ще се изпълни на любимия ви ден от седмицата. Това е казал Далай Лама по случай настъпващото хилядолетие, а на вас ще ви отнеме само няколко минути. Не запазвайте това писмо; мантрата трябва да изтече през ръцете ви.

Спестих останалите глупости, за изпрати на .... мейла и ...., на .... мейла ще ...., на .... мейла .....

Ето пък един по-смислен............Спестих останалите глупости, за изпрати на .... мейла и ...., на .... мейла ще ...., на .... мейла .....

Абсолютно вярно!всяка една дума!Само това за оранжевия цвят не ми беше така,но преди това щях да сложа друг човек и за него наистина важи :)

breakneck,това е страхотно,откъде го имаш?

Абсолютно вярно!всяка една дума!Само това за оранжевия цвят не ми беше така,но  преди това щях да сложа друг човек и за него наистина важи :)

breakneck,това е страхотно,откъде го имаш?

Намерих го в един сайт където има най-различни простотии. Ама само този е теста там. Иначе теста и за мен позна. Само не можах да се сетя на белия цвят кой да сложа. Явно нямам душа близнак. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...