A55A551N80R Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Хаха много готин тест , почти всичко си напраих , а пак на онова с 5000-те хиляди не можах да разбера каде беше уловката , още от началото аз си получих 4100 .Ауе ако мислиш малко повечко е супер фасулско ама по условиет оне може , така че.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Въпросът не е точен. Ако състезанието е по затворена крива с повече от едно преминаване има n-1 отговора за n участници. Ако не е по затворена крива обаче въпросът е тъп. <{POST_SNAPBACK}> Еми и аз тва разправям обаче star_net се покри Също така ме дразни че теста е правен с презумцията че неможеш да отговориш на нито ЕДИН въпрос правилно(поне коментатрите са такива). Тъпо Още нещо: би ли ми обяснил някой защо по дяволите са му очила на тоя слепия? да не му блести слънцето в очите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Аз пък отговорих само на Мари , сичките други ги прецаках обаче има няколко много зарибени .... повечето са логически и искат внимателно да ги прочетеш и помислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Това са въпроси, обвързани с критичното мислене и самият факт, че трябва да се отговаря бързо, предсказва изхода от теста, който явно цели да дадеш наистина грешен отговор... Ето един елементарен въпрос от мен: Първо отговорете бързо на него, а после помислете, за да видите разликата... *Ако три котки улавят три мишки за три минути, колко време ще е необходимо на 100 котки, за да уловят 100 мишки? Отговор няма да давам, защото въпросът е наистина елементарен. Ето и още един, но отговорете много бързо(и да не четете много бавно, ей!) *Възможно ли е в Канада един мъж да се ожени за сестрата на своята вдовица? Ако не знаете какви са законите в Канада, просто предположете нещо. А сега прочетете въпросът внимателно и отговорете пак, защото аз отговор няма да давам. Та мисълта ми беше, че не беше нужно да се пише, че трябва да се отговаря много бързо и първосигнално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Тоя тест е много зарибен трябва да се мисли добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 gotino testche i nishto ne napravih Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ако си задминал последния човек, ти си...?Отговор: Ако си отговорил, че си предпоследен, пак грешиш. Кажи, как можеш да задминеш ПОСЛЕДНИЯ човек? <{POST_SNAPBACK}> Е хубаво де, ако го задмина с 1 обиколка пак съм първи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Е хубаво де, ако го задмина с 1 обиколка пак съм първи.... <{POST_SNAPBACK}> Много хитро не се сетих! Но отговорих на 3 от петте въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 а пак на онова с 5000-те хиляди не можах да разбера каде беше уловката , още от началото аз си получих 4100 . <{POST_SNAPBACK}> И аз нещо не зацепих откъде беше тва 5000 Получих си 4100 Ама направих само това и за Мари Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 2 2 2 2 2 2 2 от 5 5 5 5 5 5 5 готина статистика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 И аз нещо не зацепих откъде беше тва 5000 Получих си 4100 Ама направих само това и за Мари <{POST_SNAPBACK}> Аз пък получих 5000 После го сметнах правилно. Винаги съм бил зле с математиката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е много яко тестче.Математиката я направих ,последния въпрос също...ама тая Нуну и надбягването Post №1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ето пък един по-смислен. Това е много интересно! Тестване на личността според Далай Лама. Тестът е вълнуващ. Съдържа само четири въпроса, но вие ще останете изненадани от резултата! Моля, не поглеждайте в края на теста, за да видите отговорите преди да сте започнали. Човешкият мозък е като чадър: работи най-добре, когато се отваря. Забавно е да се отговаря на въпросите, затова моля да спазвате инструкциите. ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ТЕСТА. Внимание! Отговаряйте на въпросите последователно. Тестът съдържа само 4 въпроса, но ако погледнете отговорите, преди да сте приключили, резултатът няма да е верен, нито честен. Бавно превъртайте екрана и си записвайте отговорите на лист. Това е сериозен въпросник и ще ви даде представа до голяма степен за вашата същност. Първо, подредете долните животни съгласно собственото си разбиране: a)Крава; b )Тигър; c)Овца; d)Кон; e)Свиня. Второ, напишете по една дума, която характеризира всяко едно от долните понятия: a)Куче; b )Котка; c)Плъх; d)Кафе; e)Океан. Трето, посочете по една личност (с която се познавате, и която е важна за вас),и която можете да свържете с един от долу изброените цветове(не правете повторения.) Посочете само по една личност за всеки цвят: a)Жълт; b )Оранжев; c)Червен; d)Бял; e)Зелен. И накрая, запишете любимото си число, както и любимия си ден от седмицата. Свършихте ли? Проверете отговорите си. Последна проверка... А сега, вижте отговорите тук Това са вашите приоритети в живота: Крава: означава кариера. Тигър: означава гордост. Овца: означава любов. Кон: означава семейство. Свиня: означава пари. Вашето описание за кучето характеризира вашата личност. Описанието, което сте посочили за котката, характеризира вашия съпруг/съпруга или вашия спътник в живота. Описанието за плъха характеризира личността на вашите неприятели. Описанието, което сте направили за кафето, показва вашето отношение към секса. Описанието за океана характеризира собствения ви живот. Жълт: Това е някой, когото никога няма да забравите. Оранжев: Този човек можете да смятате за най-добрия си приятел. Червен: Някой, когото наистина обичате. Бял: Вашата душа близнак. Зелен: Някой, когото ще запомните за цял живот. Изпратете това писмо на толкова човека, колкото е вашето любимо число, и вашето желание ще се изпълни на любимия ви ден от седмицата. Това е казал Далай Лама по случай настъпващото хилядолетие, а на вас ще ви отнеме само няколко минути. Не запазвайте това писмо; мантрата трябва да изтече през ръцете ви. Спестих останалите глупости, за изпрати на .... мейла и ...., на .... мейла ще ...., на .... мейла ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ммне... Само за животните що годе ме нацели ...Колко съм непредсказуем Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ето пък един по-смислен............Спестих останалите глупости, за изпрати на .... мейла и ...., на .... мейла ще ...., на .... мейла ..... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно!всяка една дума!Само това за оранжевия цвят не ми беше така,но преди това щях да сложа друг човек и за него наистина важи breakneck,това е страхотно,откъде го имаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Абсолютно вярно!всяка една дума!Само това за оранжевия цвят не ми беше така,но преди това щях да сложа друг човек и за него наистина важи breakneck,това е страхотно,откъде го имаш? <{POST_SNAPBACK}> Намерих го в един сайт където има най-различни простотии. Ама само този е теста там. Иначе теста и за мен позна. Само не можах да се сетя на белия цвят кой да сложа. Явно нямам душа близнак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.