vas90 Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Задна / странична ножица как се правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз направих 1 път задна ножица, но си беше чист късмет. След като simbata каза ония яките неща. След един пас с А-то топката стигна до един мой нападател и аз натиснах A-A-D-D и ония извъртя една задна 3 метра над вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз вкарах два страхотни гола с глава Единият беше на Роналдиньо с гръб към към вратата, а другия на Жули с плонж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз вкарах два страхотни гола с глава Единият беше на Роналдиньо с гръб към към вратата, а другия на Жули с плонж! <{POST_SNAPBACK}> Аз пък почти всички голове ги вкарвам с глава. Така ми се струва най-лесно, а пък по диагонал (както беше на фифа 05) вече не става нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз пък почти всички голове ги вкарвам с глава. Така ми се струва най-лесно, а пък по диагонал (както беше на фифа 05) вече не става нещо. <{POST_SNAPBACK}> Мда. С глава е доста елементарно. Иначе по диогонал става, но много рядко. От 6 удара уцелих 4 греди и 2 пъти ми я хвана вратаря. Сега се заребих да тръгна по едното крило и преди да стигна позиция за центриране в наказателното да изпратя топката в другото крило и там с воле някой да я прасне. (Това става със схема 4-2-4, с която играя постоянно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 На мен пък ми писна и я делнах :] . Като излезе цялата с първенства и повече отбори ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Мда. С глава е доста елементарно. Иначе по диогонал става, но много рядко. От 6 удара уцелих 4 греди и 2 пъти ми я хвана вратаря. Сега се заребих да тръгна по едното крило и преди да стигна позиция за центриране в наказателното да изпратя топката в другото крило и там с воле някой да я прасне. (Това става със схема 4-2-4, с която играя постоянно) <{POST_SNAPBACK}> Тази система не съм я пробвал, защото играя само с Барса и то с обикновенната им система А иначе най-големия ми успех е от 0:3 за Милан до 5:3 за мен на Campion и с помоща на пача за времето естествено Но много зор виждам понякога и се е случвало да ме бият с по 5:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 vie ste mnogo dobre we as samo zavarshvam 0:0 seki mach samo vednash vkarah edin gol i bih 1:0 igrama e mnogo dobra nali shte ima multy player che kato doide palnata versiq da pochva me meleto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Спокойно. И аз бях така. В началото е така, но после ставаш по-добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 pF pove4e s barsa nqma da igraq bati keleshite.Igrah sre6tu man utd i teq me omazaha prsoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 pF pove4e s barsa nqma da igraq bati keleshite.Igrah sre6tu man utd i teq me omazaha prsoto <{POST_SNAPBACK}> За Барса е нормално, споко . Играта е яка, ама малко взе да затъпява, защото само по 1 полувреме ... и то с 5 отбора е тъпичко . (макар че само фифата имам на РС-то сега ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Такам...открих нова комбинация Z + D Добре измислено, пробвайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 1. Някой открил ли е, дали в тая игра може да се симулира нарушение като във ФИФА '99? 2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 1. Някой открил ли е, дали в тая игра може да се симулира нарушение като във ФИФА '99?2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер <{POST_SNAPBACK}> и на мен не ми харесват така пряксвободните удари аз дори и греда не сам нацелвал се прехвърлям стадиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 1. Някой открил ли е, дали в тая игра може да се симулира нарушение като във ФИФА '99?2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер <{POST_SNAPBACK}> Няма да направят мерник , ама като поиграеш се свиква . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Такам...открих нова комбинация Z + D Добре измислено, пробвайте! <{POST_SNAPBACK}> с това какво се прави ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 има ли патч с който да можеш да играеш 2 полувремена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер <{POST_SNAPBACK}> Ами щото това е футбол, а не шутър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 има ли патч с който да можеш да играеш 2 полувремена? <{POST_SNAPBACK}> Не, но има пач с който можеш да замразиш времето .. ако беше прочел няколко страници назад щеше сам да си отговориш на въпроса.. Пач за второ полувреме не е имало никога .. няма и да има .. то затова е демо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ами щото това е футбол, а не шутър <{POST_SNAPBACK}> Е аз не искам да застрелям вратаря, а да вкарам топката в мрежата. Не е нужно мерника да е червен хикс, който да има 1 см отклонение максимум, достатъчно е да има поне лека идея къде ще иде топката! Кажи ми, че не е направено малоумно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Е аз не искам да застрелям вратаря, а да вкарам топката в мрежата. Не е нужно мерника да е червен хикс, който да има 1 см отклонение максимум, достатъчно е да има поне лека идея къде ще иде топката! Кажи ми, че не е направено малоумно... <{POST_SNAPBACK}> Ами на PES е без мерник и можеби от EA са решили, че и на Фифа не трябва да има, защото иначе става прекалено лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ами на PES е без мерник и можеби от EA са решили, че и на Фифа не трябва да има, защото иначе става прекалено лесно <{POST_SNAPBACK}> точно от там са го взели и трябва да е без мерник, иначе всеки удар е гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Еми то и на UEFA Champions league 2004/2005 също няма мерник.Не е първия футбол на ЕА който да няма мерник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Еми то и на UEFA Champions league 2004/2005 също няма мерник.Не е първия футбол на ЕА който да няма мерник. <{POST_SNAPBACK}> Как, бе и там си имаше мерник както на всички други! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Как, бе и там си имаше мерник както на всички други! <{POST_SNAPBACK}> nqma6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.