Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Аз направих 1 път задна ножица, но си беше чист късмет. След като simbata каза ония яките неща. След един пас с А-то топката стигна до един мой нападател и аз натиснах A-A-D-D и ония извъртя една задна 3 метра над вратата :bgrin:

Аз вкарах два страхотни гола с глава :) Единият беше на Роналдиньо с гръб към към вратата, а другия на Жули с плонж!

Аз пък почти всички голове ги вкарвам с глава. Така ми се струва най-лесно, а пък по диагонал (както беше на фифа 05) вече не става нещо.

Аз пък почти всички голове ги вкарвам с глава. Така ми се струва най-лесно, а пък по диагонал (както беше на фифа 05) вече не става нещо.

Мда. С глава е доста елементарно. Иначе по диогонал става, но много рядко. От 6 удара уцелих 4 греди и 2 пъти ми я хвана вратаря.

Сега се заребих да тръгна по едното крило и преди да стигна позиция за центриране в наказателното да изпратя топката в другото крило и там с воле някой да я прасне. (Това става със схема 4-2-4, с която играя постоянно) :)

Мда. С глава е доста елементарно. Иначе по диогонал става, но много рядко. От 6 удара уцелих 4 греди и 2 пъти ми я хвана вратаря.

Сега се заребих да тръгна по едното крило и преди да стигна позиция за центриране в наказателното да изпратя топката в другото крило и там с воле някой да я прасне. (Това става със схема 4-2-4, с която играя постоянно) :)

Тази система не съм я пробвал, защото играя само с Барса и то с обикновенната им система :) А иначе най-големия ми успех е от 0:3 за Милан до 5:3 за мен на Campion и с помоща на пача за времето естествено :D Но много зор виждам понякога и се е случвало да ме бият с по 5:0 :(

pF pove4e s barsa nqma da igraq bati keleshite.Igrah sre6tu man utd i teq me omazaha prsoto

За Барса е нормално, споко ;).

Играта е яка, ама малко взе да затъпява, защото само по 1 полувреме ... и то с 5 отбора е тъпичко :(. (макар че само фифата имам на РС-то сега :D)

1. Някой открил ли е, дали в тая игра може да се симулира нарушение като във ФИФА '99?

2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер :D

1. Някой открил ли е, дали в тая игра може да се симулира нарушение като във ФИФА '99?

2. Защо на преките свободни няма никакъв мерник? Надявам се само на демото да е така. А иначе от пряк само един път надъних греда с ДАйслер :D

и на мен не ми харесват така пряксвободните удари аз дори и греда не сам нацелвал се прехвърлям стадиона :D :)

Няма да направят мерник :( , ама като поиграеш се свиква :lol: :lol: .

Ами щото това е футбол, а не шутър

има ли патч с който да можеш да играеш 2 полувремена?

Не, но има пач с който можеш да замразиш времето .. ако беше прочел няколко страници назад щеше сам да си отговориш на въпроса..

Пач за второ полувреме не е имало никога .. няма и да има .. то затова е демо :bgrin:

Ами щото това е футбол, а не шутър

Е аз не искам да застрелям вратаря, а да вкарам топката в мрежата. Не е нужно мерника да е червен хикс, който да има 1 см отклонение максимум, достатъчно е да има поне лека идея къде ще иде топката! Кажи ми, че не е направено малоумно...

Е аз не искам да застрелям вратаря, а да вкарам топката в мрежата. Не е нужно мерника да е червен хикс, който да има 1 см отклонение максимум, достатъчно е да има поне лека идея къде ще иде топката! Кажи ми, че не е направено малоумно...

Ами на PES е без мерник и можеби от EA са решили, че и на Фифа не трябва да има, защото иначе става прекалено лесно :unsure:

Ами на PES е без мерник и можеби от EA са решили, че и на Фифа не трябва да има, защото иначе става прекалено лесно :unsure:

точно от там са го взели и трябва да е без мерник, иначе всеки удар е гол

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...