DeR_MeISteR| Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 каде мога да си влюча на semi pro,щтото нещо не го намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 каде мога да си влюча на semi pro,щтото нещо не го намирам <{POST_SNAPBACK}> Бастен вече е дал линк за пач-а! Хвърляй по един поглед на темата преди да питаш. http://www.fpfrance.com/godownload.php?id=1200 -- Nesta, прав си - това май е най-лесната Фифа създавана досега... Играл съм около 1 час, а вече мачкам на Семи-Про : Милан - Ман Юн 4:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 aaaaaaaaa podkarah i pa4a za vremeto;) mersi mnogo zaribena raota sa teq pa4ove a e xora q nqkoi da me otkrehne kak se biqt teq falove ,4e ne moga da shvana mnogo ideqta;)pP btw kak vkarvati golove e az na canpione ot 10 ma4a sum vkaral edin gol;)pP na fifa 05 trqq6+e se bie po diagonal kato izlezne vratarq ,a tuk kak e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 yeahhhhhhhhhhhhh pyrvo pobeda na campione 4-0 sre6tu man utd;)pP maamu stara do sq samo ravni praih,no sq gi nakazah xhaxhaxha tva za 15 minuten ma4,a za redovnite toest tam deto e ot demoto 6 ikli kolkot sa be6e 2-0;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Брао Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Am kade po-to4no se slaga toq pa4 za vremeto ? Kade e toq dir na igrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Am kade po-to4no se slaga toq pa4 za vremeto ? Kade e toq dir na igrata? <{POST_SNAPBACK}> Ами в главния дир на играта. Примерно ако си я инсталирал в C:/Program files/Fifa 2006 Demo/ и го слагаш там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Mersi. Stana Q+W - извеждащ пас по въздухQ+D - прехвърлящ удар A+A+D - спиране на гърди и воле <{POST_SNAPBACK}> Abe 4ovek, ot kade gi vidq tiq raboti? Qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Mersi. Stana Abe 4ovek, ot kade gi vidq tiq raboti? Qko <{POST_SNAPBACK}> Ми подавам на итрач и помпа квото видя, после помня и си записвам Съветвам ви и вас да правите така и всеки да пише тук какво е научил Milan - PSG 8:3 на Proffessonal! (5:3 в редовното време - 6 мин) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 pF vseki pishe ,4e vkarva po 6-7-8 gola....q me otkrehnete kak stavat teq raboti;) kakto na fifa 05 trqq6e se bie po diagonal kato izlezne vratarq sq kva e cakata????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 pF vseki pishe ,4e vkarva po 6-7-8 gola....q me otkrehnete kak stavat teq raboti;)kakto na fifa 05 trqq6e se bie po diagonal kato izlezne vratarq sq kva e cakata????? <{POST_SNAPBACK}> Ами на трудности над професионалисти стреляш към вратата, вратаря както винаги избива топката и ако попадне у теб вкарваш гол Иначе по диагонал и на тази фифа действа горе долу... От корнер се вкарва лесно, и въобще като ти се вдигнат точките за масираност на атаките (до резултата), всичко става по - лесно, а противникът греши по - често! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Рекордът ми в редовното време на Semi Pro е 3:0 . Обаче имам лееек проблем. Вие как отнемате топката - с "D" , с шпагат или чрез някакъв друг начин (какъв?) ? Защото с Д-то трудно ги оцелвам, а с шпагат все правя нарушения - за жълт и доста пъти направо червен Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Рекордът ми в редовното време на Semi Pro е 3:0 . Обаче имам лееек проблем. Вие как отнемате топката - с "D" , с шпагат или чрез някакъв друг начин (какъв?) ? Защото с Д-то трудно ги оцелвам, а с шпагат все правя нарушения - за жълт и доста пъти направо червен <{POST_SNAPBACK}> Зависи от случая По принцип с "D", но компа има гадния навик да ме мотае като почне да върти играча в кръг, което ме изкарва извън нерви и щракам "А" P.S.Спокойно - след 3 червени картона, каквото и да правиш, съдията спира да дава ти дава официални предупреждения Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Зависи от случая По принцип с "D", но компа има гадния навик да ме мотае като почне да върти играча в кръг, което ме изкарва извън нерви и щракам "А" P.S.Спокойно - след 3 червени картона, каквото и да правиш, съдията спира да дава ти дава официални предупреждения <{POST_SNAPBACK}> Хаха. И аз съм така. Много мразя, когато компа си прави каквото иска и ме размотава постоянно и накрая го спъна и ми дадът жълт или червен картон и се свърши. P.S. Онова горе до резултатът как се печели и как се сваля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 P.S. Онова горе до резултатът как се печели и как се сваля ? <{POST_SNAPBACK}> Колкото повече нападаш, толкова повече точки имаш (max - 3). Като станат 3 точки, компютърът почва да прави грешки и да се паникьосват играчите (чистят в корнери, тъчове и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Аз до сега 1 червен не съм направил...явно съм много спокоен. Те все правят едни засукани атаки...хич не ги и гоня като почнат да се въртят около оста си. Просто го изчаквам да центрира и там вече топката е моя. Иначе изобщо не мисля, че в демото има отнемане на топката с Д. То няма никаква разлика дали натискаш Д или си играеш със стрелките...или аз поне не откривам такава. От фал директно още не съм вкарал...греди целвам. А след гредата я добавка, я рекошет и автогол...ама директен не съм успял да вкарам. Най-близко бях един път, когато топката удари 2те греди и излезе. Бтв не знам как но често изнервям компа и той почва да ми прави ужасни балтии...бая червени картони сам изпросвал на противниковите отбори. До сега съм бил, обаче, само 2 дузпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз дузпи съм бил 3 - 2 вкарани и 1 изпусната . От Пряк не съм вкарвал и греда не съм улучвал, защото само 1 път имах право да изпълнявам ... не ме спъват ... Червени картони - страшно много ... Иначе бях вкарал един супер як прехвърлящ удар от около 30-тина метра. Около мен имаше 2-ма от другите и бях паникьосан ... реших да се пробвам, задържах почти максимално и влезна "бразилски" Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Пробвайте да отнемате топката с SHIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз по принцип взимам топката с игра рамо в рамо . Тоест вървиш постоянно до него и се вреш в него докато изгуби топката . Понякога и с D , с А само пресичам пасове понякога . Досега имам само 2 жълти картона Пробвайте да отнемате топката с SHIFT <{POST_SNAPBACK}> т'ва е ново А и междудругото досега не са ми правили дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ) otnemaite topkata s 'Q' ;)pP vijte v na4alo0to,4e q e za otnemane naq topkata;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Рамо в рамо е добре, ама аз винаги като започна да ги ръчкам с рамото те бягат и ме ядосват => А и картон. сега ще пробвам с SHIFT да видя ... P.S. С SHIFT като се отнеме топката дава ли се картон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 P.S. С SHIFT като се отнеме топката дава ли се картон <{POST_SNAPBACK}> не се дава и бтв тва е най-якото отнемане почти на 100% отнемаш топката Мерси много на симбата ся ми е супер по-лесно.Вчера за 30 минути бих Байерн М с 2-1 и почти нон стоп бях с три звезди,а те с 2;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Всъщност топката се отнема с Q, но аз си го направих с SPACE, защото ми е по-удобно Пада ми точно на палеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Като задържате E и SHIFT когато топката не е при вас бягате доста по-бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Като задържате E и SHIFT когато топката не е при вас бягате доста по-бързо <{POST_SNAPBACK}> trqq gho probvam.....btw tva OTB mai go nqma ve4e,a?:} super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.