Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
каде мога да си влюча на semi pro,щтото нещо не го намирам

Бастен вече е дал линк за пач-а! Хвърляй по един поглед на темата преди да питаш.

http://www.fpfrance.com/godownload.php?id=1200

--

Nesta, прав си - това май е най-лесната Фифа създавана досега...

Играл съм около 1 час, а вече мачкам на Семи-Про : Милан - Ман Юн 4:0

:P :P :devil aaaaaaaaa podkarah i pa4a za vremeto;)

mersi mnogo zaribena raota sa teq pa4ove

a e xora q nqkoi da me otkrehne kak se biqt teq falove ,4e ne moga da shvana mnogo ideqta;)pP

btw kak vkarvati golove e az na canpione ot 10 ma4a sum vkaral edin gol;)pP

na fifa 05 trqq6+e se bie po diagonal kato izlezne vratarq ,a tuk kak e?

Mersi. Stana :)

Abe 4ovek, ot kade gi vidq tiq raboti? Qko :P

Ми подавам на итрач и помпа квото видя, после помня и си записвам :P

Съветвам ви и вас да правите така и всеки да пише тук какво е научил :punk

Milan - PSG 8:3 на Proffessonal! B)

(5:3 в редовното време - 6 мин)

pF vseki pishe ,4e vkarva po 6-7-8 gola....q me otkrehnete kak stavat teq raboti;)

kakto na fifa 05 trqq6e se bie po diagonal kato izlezne vratarq sq kva e cakata????? :D

Ами на трудности над професионалисти стреляш към вратата, вратаря както винаги избива топката и ако попадне у теб вкарваш гол :)

Иначе по диагонал и на тази фифа действа горе долу...

От корнер се вкарва лесно, и въобще като ти се вдигнат точките за масираност на атаките (до резултата), всичко става по - лесно, а противникът греши по - често!

Рекордът ми в редовното време на Semi Pro е 3:0 :love . Обаче имам лееек проблем. Вие как отнемате топката - с "D" , с шпагат или чрез някакъв друг начин (какъв?) ? Защото с Д-то трудно ги оцелвам, а с шпагат все правя нарушения - за жълт и доста пъти направо червен :(

Рекордът ми в редовното време на Semi Pro е 3:0  :love . Обаче имам лееек проблем. Вие как отнемате топката - с "D" , с шпагат или чрез някакъв друг начин (какъв?) ? Защото с Д-то трудно ги оцелвам, а с шпагат все правя нарушения - за жълт и доста пъти направо червен :(

Зависи от случая :)

По принцип с "D", но компа има гадния навик да ме мотае като почне да върти играча в кръг, което ме изкарва извън нерви и щракам "А" :)

P.S.Спокойно - след 3 червени картона, каквото и да правиш, съдията спира да дава ти дава официални предупреждения :woot

Зависи от случая :)

По принцип с "D", но компа има гадния навик да ме мотае като почне да върти играча в кръг, което ме изкарва извън нерви и щракам "А"  :)

P.S.Спокойно - след 3 червени картона, каквото и да правиш, съдията спира да дава ти дава официални предупреждения  :woot

Хаха. И аз съм така. Много мразя, когато компа си прави каквото иска и ме размотава постоянно :angry: и накрая го спъна и ми дадът жълт или червен картон и се свърши.

P.S. Онова горе до резултатът как се печели и как се сваля ?

P.S. Онова горе до резултатът как се печели и как се сваля ?

Колкото повече нападаш, толкова повече точки имаш (max - 3).

Като станат 3 точки, компютърът почва да прави грешки и да се паникьосват играчите (чистят в корнери, тъчове и т.н.)

Аз до сега 1 червен не съм направил...явно съм много спокоен. Те все правят едни засукани атаки...хич не ги и гоня като почнат да се въртят около оста си. Просто го изчаквам да центрира и там вече топката е моя. Иначе изобщо не мисля, че в демото има отнемане на топката с Д. То няма никаква разлика дали натискаш Д или си играеш със стрелките...или аз поне не откривам такава. От фал директно още не съм вкарал...греди целвам. А след гредата я добавка, я рекошет и автогол...ама директен не съм успял да вкарам. Най-близко бях един път, когато топката удари 2те греди и излезе. Бтв не знам как но често изнервям компа и той почва да ми прави ужасни балтии...бая червени картони сам изпросвал на противниковите отбори. До сега съм бил, обаче, само 2 дузпи.

Аз дузпи съм бил 3 - 2 вкарани и 1 изпусната :(. От Пряк не съм вкарвал и греда не съм улучвал, защото само 1 път имах право да изпълнявам ... не ме спъват ... Червени картони - страшно много ... Иначе бях вкарал един супер як прехвърлящ удар от около 30-тина метра. Около мен имаше 2-ма от другите и бях паникьосан ... реших да се пробвам, задържах почти максимално и влезна "бразилски" :)

Аз по принцип взимам топката с игра рамо в рамо B) . Тоест вървиш постоянно до него и се вреш в него докато изгуби топката :devil . Понякога и с D , с А само пресичам пасове понякога :P . Досега имам само 2 жълти картона :blink:

Пробвайте да отнемате топката с SHIFT ;)

т'ва е ново :zzz

А и междудругото досега не са ми правили дузпа :lol:

Рамо в рамо е добре, ама аз винаги като започна да ги ръчкам с рамото те бягат и ме ядосват => А и картон. сега ще пробвам с SHIFT да видя :)...

P.S. С SHIFT като се отнеме топката дава ли се картон :D

P.S. С SHIFT като се отнеме топката дава ли се картон  :D

не се дава и бтв тва е най-якото отнемане почти на 100% отнемаш топката;)

Мерси много на симбата ся ми е супер по-лесно.Вчера за 30 минути бих Байерн М с 2-1 и почти нон стоп бях с три звезди,а те с 2;) :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...