samkijot Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 само една поправка за двойното подаване - Q(държи се) + S + S ... т.е. 2 пъти се натиска S, като се задържа Q ... а комбинация Q + A поне на мен ми е много неудобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Това пък от къде го изнамери??? Както вика шефа - който краде има Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 след като сложих FIFA 06 v1.1 [ENGLISH] No-DVD не мога да играя с по IP-то. другата страна също го сложи. що така се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Хм.....ето няколко доста яки гола според мен! Моите произведения(красоти) -----> HeRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Малко странен въпрос имам..така искам да се праа на пич и си свалих няколко трейнъра единственото което е искам е в Manager Mode да ми ръсне малко кредити от горе защото все не ми достигат и ме режат някакви salary.. .но нито 1 от тях не действа всички ме изхвърлят от играта..някой да знае работещ такъф ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 може ли да се update-не играта така, че например да са отразени последните трансфери т.е. да си е 1:1 към настоящия момент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Тук има доста пачове ,трейнъри и всякви други работи за играта. А сега да ви покажа нещо което направих преди малко Държа да отбележа, че резултата е на World Class и аз съм с Арсенал Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Тук има доста пачове ,трейнъри и всякви други работи за играта. А сега да ви покажа нещо което направих преди малко Държа да отбележа, че резултата е на World Class и аз съм с Арсенал дръпнах това, но ми прецака частично фифата ... или изобщо не виждам листите, или направо ми крашва преди мач, когато се опитам да направя промени в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Ами незнам ,аз от този сайт съм слагал единствено пача за компютъра да може да прави смени ,и онова дето оправя бъга в косите на играчите и не съм имал проблеми с играта. Смятам знаеш, че е нормално да се прецака нещо като се слагат неофицялни юзерски fixes and patches Още един резултат на World Class ,полувремето е пак на 6 мин и аз отново съм с Арсенал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.