CTAH4O Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 @botev1912 , мерси ! Май,май Ботев ще взима шампионската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Май,май Ботев ще взима шампионската хахах то хубаво,ама адски слаби са ги направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 да бе чак от третия път бих локото... АМа ботев ще са шампиони след седмица най-много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 хахах то хубаво,ама адски слаби са ги направили кво им е слабото - 3 звезди. Само Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Пд имат по 3 и половина, останалите под 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 кво им е слабото - 3 звезди. Само Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Пд имат по 3 и половина, останалите под 3 ем не нищо,но просто.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 ДА бе локо софия имат 2 звезди а ботев 3(явно тея дето са ги правили са пловдивчани) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 ДА бе локо софия имат 2 звезди а ботев 3(явно тея дето са ги правили са пловдивчани) По принцип Ботев винаги ги правят по-силни от колкото са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 ДА бе локо софия имат 2 звезди а ботев 3(явно тея дето са ги правили са пловдивчани) пача е правен от софиянци, някви от форума на дата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 пача е правен от софиянци, някви от форума на дата Явно Локото не са им любимия отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Я ме светнете,ама май не може да се играя само в шампионската лига или купата на уефа... Ако може обяснете от где? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Я ме светнете,ама май не може да се играя само в шампионската лига или купата на уефа...Ако може обяснете от где? май не можеш доколкото знам,но аз много незнам щото цъкам само на fifa chalanges Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 10xУф мамка му кво стана бре...от както инсталирах ония пач дето прави вратаря по-силен и играта ми стана много зорна;( Преди биех на професионалист,а ся не мога да бия амотъор;(Много странно. Някво решение да ми предложите от къде си го изтеглил тоя пач за по силен вратар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Като си оправя контролите и ги сейвам , другия път като вляза в играта защо не са така както съм ги сейвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 дали ще може някои пак да организира някакав турнир на фифа2006? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0y07e uGLy Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 nz dali nqkoi ima sa6tiq problem no kato si naprava carear s nqkoi bg otbor i mi dava nqkva gre6ka ili v kraq na 1voto polovreme ili kat naprava smqna ili v kraq na ma4a nqkoi ako moje da pomogne tva e samo s BG otbori Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 тея фифи стават все по-куци и нереални ... разработчиците не знам какво са гледали, ама цялата идея на 2006 - играта с топката, е тотално анахронична, бати. като ги гледам по колко време я задържат и как се въртят около собствената си ос, все едно гледам футбол от 60-те. пълен леш! тотално съм разочарован ся ще пробвам и последния pes и ако и той е нещо подобно, е*** съм ти и футболните симулация :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Момчета имам 1 въпрос: Днес си инсталирах играта но цял ден не мога да открия каде и как се промения тактиката на отбора. "Wing, attacking, defence". Нещо са променяли не е както беше в 2005. Само разбрах че по време на игра като натиснеш бутона "Q" и се сменяли тактиките, но и това не се получава. В някакъв определен момент ли трябва да се натисне това "Q" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Момчета имам 1 въпрос: Днес си инсталирах играта но цял ден не мога да открия каде и как се промения тактиката на отбора. "Wing, attacking, defence". Нещо са променяли не е както беше в 2005.Само разбрах че по време на игра като натиснеш бутона "Q" и се сменяли тактиките, но и това не се получава. В някакъв определен момент ли трябва да се натисне това "Q" ? по време на мач незнам ама преди да почнеш мача ,кадето си избираш стартовия състав с "c" и "z или x" си променяш схемата на игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 по време на мач незнам ама преди да почнеш мача ,кадето си избираш стартовия състав с "c" и "z или x" си променяш схемата на игра Не говоря за това. Схемата с която играе отбора е едно, аз имах предвид "манталитета" на отбора. Дали да напада по крилата, през центъра, или да мисли повече за защита. В Fifa 2005 , това се настроиваше отделно и беше много важно, особено в multiplayer-а. Но в 2006 не можах да открия откъде се настроива това. Някой знае ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 май няма такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 1.Преди да продължите направете бекъп на .....\FIFA 2006\data\cmn\fifa.db фаила.Това трябва да го направите акоискате по късно да си довършите кариерата,ако сте започнали такава т.е. слагате бекъпа на мястото на инсталира- ната fifa.db Айде някой да ми го обясни по-подробно това Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Абе напраих си пача с Бг отборите както е по списъка с нещата които трябва да направя и нямах никакви проблеми.Сичко си е ок.Играя си аз на карира и отново нямам никакви проблеми.НБо сега имам мача с Левски и го играя вече 3 пъти и след края като натинса Продължи блокира сичко.Някой ако може да ми обясни какъв е пролема..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 как се прави задна ножица? .. или просто удар с крак при центриране само с глава мога да отигравам топката Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 eee, к'во стана с тая задна ножица ве? никой ли не знае ... или поне как се отиграва с крак, че с глава всеки път е много тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 eee, к'во стана с тая задна ножица ве? никой ли не знае ... или поне как се отиграва с крак, че с глава всеки път е много тъпо E, то като ти идва за глава не можеш да очакваш, че ще ти я отиграе с крак. Тва не е Fifa Los Galacticos. Но иначе на предишните фифи ставаше с удар и стрелката нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.