Jackson_Fan Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Ляляляляля,ама на АМАТЬОРИ,ляляляляля!!! еми на аматъор много ясно...все пак играя по 2 минути полувреме)))ай ай да не ти права сркийн шот на изпълнените мисии...........и да видиш как се бие с 3-4 гола разлика на world clas;s) Май тая гледна не е само на фифа,а и в действителния футбол пс:честито на всички фенове на милан за съботната победа (е малко офф топик,но кво да правим) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Някой ще бъде ли така добър да ми даде no-cd крак, търсих в специализираните сайтове относно кракове, но не успях да намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Някой ще бъде ли така добър да ми даде no-cd крак, търсих в специализираните сайтове относно кракове, но не успях да намеря. има го в gamecopyworld.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Някой може ли да ми каже как мога евентуално да си "пекна" мдс файла на едно ДВД и да си го играя от него вместо да държа целия имидж файл на харда? Със Roxio нещо не могат да се записват такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Някой може ли да ми каже как мога евентуално да си "пекна" мдс файла на едно ДВД и да си го играя от него вместо да държа целия имидж файл на харда? Със Roxio нещо не могат да се записват такива... изтегли си no cd crack http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2006.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 изтегли си no cd crack Ами аз като гледах описанието на тоя no cd-crack останах с впечатлението, че отново трябва някаква програма за виртуално cd, което ми е проблем, защото вече не мога да инсталирам нито алкохола нито диймън туулс (благодарение на гадния анти бклякс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 жа муй ли некой да даде линк за но сд крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 точно в миналия пост има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ем,че ок...миси много Вижте тва---------> оПа пО-ПолЕкА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Оправих си deamon-a от пораженията, които му нанесе Антиблякса. Ако някой има подобен проблем и все още не е открил как се оправя ето моето решение: ънинсталнах и антиблякса и демона и след това при повторната му инсталация му променяте имената на driver нз си какво и другото под него. Те са разни букви и по средата има числото 347, аз го направих на 348 и на двете и сега си работи перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 лялял кой сега е номер едно.... )) 100 точки;Рр абе с коя програма ги вадите тези снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 абе с коя програма ги вадите тези снимки? ми тва е скрийн шот...прави се с клавиатурата. В дясно от F12 има един бутон "PRint Screen" цъкаш там и след тва пускаш пейнт и даваш пейст ( cntr+v) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Някой може ли да обясни стъпка по стъпка как се слага този NO-CD crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Някой може ли да обясни стъпка по стъпка как се слага този NO-CD crack тва не е но сд крак.......прсото аз го направих и след като унмоутнах играта от демона и не щеше да тръгне.Това е пач,който подобрява качествата на вратарите....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 тва не е но сд крак.......прсото аз го направих и след като унмоутнах играта от демона и не щеше да тръгне.Това е пач,който подобрява качествата на вратарите....... Става въпрос за NO-CD crack-a който frodo е дал на предишната страница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Става въпрос за NO-CD crack-a който frodo е дал на предишната страница... ааааааааа аз тва чудо не можах да го подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Това е mini image Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Така няколко прости неща да ви кажа: 1.Спонсори. На 2рия ми сезон се пуснах с Атлетико (М) ала тъй като не гледах спонсорите си избрах по име. И от там нататък на ти фалит. При 16 поредни победи без загубена точка бях уволнен забележете за слаби резултати 2. След злополучното уволнение очаквах да поема друг клуб, който е пред изпадане. Представете си колко бях изненадан когато сезона беше симулиран. Тея от ЕА дето много гонят реалистика не се ли сетиха за друг вариант? 3. Едно нещо, което ме размаза на 4тия (сегашен сезон) най-накрая поех Милан и на третия мач видях скамейката. Всички що-годе добри играчи разпродадени останали някви смешки с 1 изключение - Мартин Петров. И още нещо при пряк свободен удар на Българина видях как един крак много жестоко от воле вкарва топката. На replay-a видях че е защитник на гостите, затова го запазих демото . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nqkoi da znae neshto za mod s bg ligata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 да бе няма ли да излезе да направя ботев шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 A 6te ima li pak kakto minalata godina tuka turnir na fifata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Еми може да цъкаш в clanbase или в #fifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikerBoy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Пробвайте с нови драйвери , реинстал на играта ... Опитах и с DirectX 9.0c един път тръгна но след това пак взе това да изкарва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Така няколко прости неща да ви кажа:1.Спонсори. На 2рия ми сезон се пуснах с Атлетико (М) ала тъй като не гледах спонсорите си избрах по име. И от там нататък на ти фалит. При 16 поредни победи без загубена точка бях уволнен забележете за слаби резултати 2. След злополучното уволнение очаквах да поема друг клуб, който е пред изпадане. Представете си колко бях изненадан когато сезона беше симулиран. Тея от ЕА дето много гонят реалистика не се ли сетиха за друг вариант? 3. Едно нещо, което ме размаза на 4тия (сегашен сезон) най-накрая поех Милан и на третия мач видях скамейката. Всички що-годе добри играчи разпродадени останали някви смешки с 1 изключение - Мартин Петров. И още нещо при пряк свободен удар на Българина видях как един крак много жестоко от воле вкарва топката. На replay-a видях че е защитник на гостите, затова го запазих демото . И на мен така..пускам се първи сезон с Ливърпул и започва фалита въпреки че разпродадох играчи.И след 10тия кръг ме уволниха и на мен ми пишеше заради слаби игри а бях 1-ви в Премиершип И след това поех Барса и изиграх един сезон и после пак в Ливърпул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 ами не играйте с най добрите отбори,подпишете договор със спонсор който ви дава най много пари на мач и вдигнете цените на билетите така няма да фалирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.