Botev1912 Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти на 1 метър зад нея. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти докосна мрежата. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше Мда при мен стана нещо подобно... Та вратаря хваща топката (след центриране или удар не помна вече ) и е във вратата ама гол нема а той половин метър зад голлинията (топката де ) ... Ех тази фифа Остава да си почакаме (а то вече не осана много) истинския "Soccer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 някои да знае нещо за модове на бг лигата за фифа 2006? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти на 1 метър зад нея. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше През очите на страничния рефер (както е било на фифата) 10x Vartkes : Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 ХАХА!! simbata,1 седмица ме беше яд за тоя "ГОЛ" М/у другото...само аз ли нямам никакви бъгове? Досега на нищо нередно не съм попаднал,дано така и да продължава,а играта е просто супер! а PSYCHOSIS правилно си каза: На който не му се играе: аре ю шуър ю уонт ту ънинстол дис продъкт? Хел йеее! Hell yeah.... хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Axaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Сори,но не се сдържах ,при този "спорен" момент топката всъщност не беше минала голлинията Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Става ли да ми дадете no-cd crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Става ли да ми дадете no-cd crack И аз тва търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 незнам дали ви се е случвало,но днеска играх и съдията свирна фал ,защото топката се удари в ръката на играча Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Пач 1 Ето го и първия пач,който не знам точно за какво служи,но явно е за трансферите... Някаква информация за Българското първенство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Мен лично точно след 10-тия мач ми писна тая Фифа пък и аз горе долу 7 месеца от живота си отделих за 2005 така,че е нормално според мен.Иначе не съм писал по адрес на играта,но като графика ми харесва.И аз ги имах тия бъгове.Най-интересното, е че при мен защитник вървеше по цялата гол линия и то около топка и полувина във врата и гол нямаше,но спокойно още по тъп момент имаше, когато вратаря стоя около 20 секудни във вратата с топката след пряк, които бих,но уви справедливост няма дори и в симулаторите..... Както и да е сега остана да се радвам на Футбол Мениджър 2006.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 незнам дали ви се е случвало,но днеска играх и съдията свирна фал ,защото топката се удари в ръката на играча Случва ми се почти всеки мач при опит да изведа мой играч с пас по въздуха За пръв път фалове за игра с ръка имаше на 'UEFA Champions League 2004/05', ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 дайте no-cd crack, ако обичате Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 дайте no-cd crack, ако обичате провери саитовете от темата за кракове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 някой би ли качил накъде или да ми прати на yorikkk@abv.bg оригиналното *.exe на играта...и да не е пачнато... благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 някой би ли качил накъде или да ми прати на yorikkk@abv.bg оригиналното *.exe на играта...и да не е пачнато... благодаря предварително... съжалявам, че пиша пак, но спешно ми трябва до утре това ехе... plssssssss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 съжалявам, че пиша пак, но спешно ми трябва до утре това ехе... plssssssss... 1-за кво ти е оригинално 2-кво разбираш под оригинално 3-като искаш толкова да ти е оригиналко........купи си играта към стотина лева е само(3-4 колонки на еврото все пак) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 1-за кво ти е оригинално2-кво разбираш под оригинално 3-като искаш толкова да ти е оригиналко........купи си играта към стотина лева е само(3-4 колонки на еврото все пак) имам предвит exe-то, което има след инсталацията...недокоснато от пачове, кракове и т.н. трябва на един приятел, който по невнимание го е затрил...и сега няма exe, за да стартира играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/InSider/untitled.JPG е баси съдията...Не ми зачита гол от пряк свободен удар срещу Барса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 провери саитовете от темата за кракове... Ми то в тея сайтове пише някви Mount the MINI_FIFA06.MDS... Ако някой обясни как се подкарва по тоя начин ще е добре.Без да е заредена в Даемон Туулс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/InSider/untitled.JPGе баси съдията...Не ми зачита гол от пряк свободен удар срещу Барса... Поне 10 гола съм вкарал така вече ама не се зчачитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Излезна ли вече КРАК за играта???Щот на мен не ми тръгваше като при вас.Пишеше ми нещо от сорта:CD/DVD emulation was detected....и нататък не помня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 лялял кой сега е номер едно.... )) 100 точки;Рр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 лялял кой сега е номер едно.... )) 100 точки;Рр Ляляляляля,ама на АМАТЬОРИ,ляляляляля!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.