Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти на 1 метър зад нея. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше :P

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти докосна мрежата. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше :P

Мда при мен стана нещо подобно... Та вратаря хваща топката (след центриране или удар не помна вече ) и е във вратата ама гол нема а той половин метър зад голлинията (топката де ) ...

Ех тази фифа Остава да си почакаме (а то вече не осана много) истинския "Soccer" :P

хахаха, днес в мулти какъв бъг стана. Та моя защитник и вратаря не се разбират и топката влиза дълбоко в мрежата, ама не малко след голлинията, ами почти на 1 метър зад нея. Но вратаря хваща топката. И гол нямаше :P

man_utd.jpg

:P

През очите на страничния рефер (както е било на фифата) 10x Vartkes :

nogoal1rd.jpg

ХАХА!! simbata,1 седмица ме беше яд за тоя "ГОЛ" :pirate

М/у другото...само аз ли нямам никакви бъгове? :blink: :blink:

Досега на нищо нередно не съм попаднал,дано така и да продължава,а играта е просто супер!

а PSYCHOSIS правилно си каза: На който не му се играе:

аре ю шуър ю уонт ту ънинстол дис продъкт? Хел йеее!

Hell yeah.... хахаха :lol: :lol:

Сори,но не се сдържах :P ,при този "спорен" момент топката всъщност не беше минала голлинията :lol:

nogoal1rd.th.jpg

Мен лично точно след 10-тия мач ми писна тая Фифа пък и аз горе долу 7 месеца от живота си отделих за 2005 така,че е нормално според мен.Иначе не съм писал по адрес на играта,но като графика ми харесва.И аз ги имах тия бъгове.Най-интересното, е че при мен защитник вървеше по цялата гол линия и то около топка и полувина във врата и гол нямаше,но спокойно още по тъп момент имаше, когато вратаря стоя около 20 секудни във вратата с топката след пряк, които бих,но уви справедливост няма дори и в симулаторите..... Както и да е сега остана да се радвам на Футбол Мениджър 2006....

незнам дали ви се е случвало,но днеска играх и съдията свирна фал ,защото топката се удари в ръката на играча

Случва ми се почти всеки мач при опит да изведа мой играч с пас по въздуха :)

За пръв път фалове за игра с ръка имаше на 'UEFA Champions League 2004/05', ако не се лъжа.

някой би ли качил накъде или да ми прати на yorikkk@abv.bg оригиналното *.exe на играта...и да не е пачнато...

благодаря предварително... :)

някой би ли качил накъде или да ми прати на yorikkk@abv.bg оригиналното *.exe на играта...и да не е пачнато...

благодаря предварително... :)

съжалявам, че пиша пак, но спешно ми трябва до утре това ехе...

plssssssss... :cry

съжалявам, че пиша пак, но спешно ми трябва до утре това ехе...

plssssssss... :cry

1-за кво ти е оригинално

2-кво разбираш под оригинално

3-като искаш толкова да ти е оригиналко........купи си играта към стотина лева е само(3-4 колонки на еврото все пак)

1-за кво ти е оригинално

2-кво разбираш под оригинално

3-като искаш толкова да ти е оригиналко........купи си играта към стотина лева е само(3-4 колонки на еврото все пак)

имам предвит exe-то, което има след инсталацията...недокоснато от пачове, кракове и т.н.

трябва на един приятел, който по невнимание го е затрил...и сега няма exe, за да стартира играта...

провери саитовете от темата за кракове...

Ми то в тея сайтове пише някви Mount the MINI_FIFA06.MDS...

Ако някой обясни как се подкарва по тоя начин ще е добре.Без да е заредена в Даемон Туулс. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...