Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
Тряя ми оригинален кей за да играя онлине :angry1 Откъде пък да го изкопая... Айде с някои да играем мрежичкааа ??

еми купи си оригинална игра е пич..близко е до акъла!:) :P

ха да вземеш оригинална fifa.та тя не си заслужава да си губиш времето да я сваляш ами да дадеш маса пари за 1но цд...

Добре,де за какво го моунтвате тоя файл мдс,като трябва да се моунтне мдф файла,поне при мен беше така и нямам никакви проблеми :) Като моунтнеш мдф-а,оставяш го така във виртуалното СД.И играта тръгва,проблема е във вашите телевизори,кви крака искате тука,като при 99 % от хората тръгва без него :)
Добре де с коя програма да го отворя този мдф файл.С даемон толс не става!?Ако мойете помогнете?!! :confused

Вероятно знаеш,че трябва демона да ти е 3.47 версия :) Иначе този прословут файл си го моунтнах именно с демон-а :)
Значи найстина проблема е в демон тоолса.Инсталирайте тази версия и няма да имате проблем! ;) Благодаря на Divaka,че ме опъти!! :beerchug Ще черпя!!А сигурен съм не само аз!Значи още един път повтарям,на който не му тръгва играта ДА ИНСТАЛИРА ВЕРСИЯТА DAEMOND TOOLS 3.47,и всичко ще е О'К!!Поне при мен стана така. :rolleyes:

Ауе имам проблем с играта :cry ....когато играя около положин час и клавиатурата ми спира,когато и изкарам батериите и ги понаглася малко пак тръгва.А попринцип никога не прекъсва...сако когато играя Фифа 2006 :blink: :blink: Сега съм с друга клавиатура..жична и няма проблем ама си искам старата защото тази е доста недобна :angry1 :angry1 Ако някой има подобен проблем и може да ми помогне ще съм му благодарем..!

Хаха днес станах свидетел на един уникален бъг.

Играя финал за купата на италия с Ювентус ...резултата е 0-0....и в 91 минута правя атака..центриране..УДАР С ГЛАВА НА ДЕЛПИЕРО, ТОПКАТА МИНАВА НА СЪНТИМЕТРИ ОТ ГРЕДАТА (ИЗВЪН ВРАТАТА) И КАКВО СТАНА???АМИ ЗАЧЕТЕ СЕ КАТО ГОЛ :blink: :huh: :D :D :punk :tongue :woot

Просто останах изумен от "невероятната" фифа....коментаторите сеедно ги бях спрял неговорят пичовете.. :woot

Невероятен гол просто ТОПКАТА ДАЖЕ НЕ Е във вратата.. е поне зех купата :tongue ...

Ауе имам проблем с играта :cry ....когато играя около положин час и клавиатурата ми спира,когато и изкарам батериите и ги понаглася малко пак тръгва.А попринцип никога не прекъсва...сако когато играя Фифа 2006 :blink: :blink: Сега съм с друга клавиатура..жична и няма проблем ама си искам старата защото тази е доста недобна :angry1 :angry1 Ако някой има подобен проблем и може да ми помогне ще съм му благодарем..!

Izlezna patch za tova...drapni si go.

Много мерси ама го бях намерил точно оттам.Сорка че не дадох едит на поста :rolleyes:

P.S: Ауе никакъв ефект от тоя пач.По средата на мача отново спря.Явно проблема е в моя телевизор...

Тоя кей генератор където е на сайта нещо не работи...дайте някакъв CD-Key pls че не мога да играя :)оправих се със генератора от сайта ама...не ми приема никакъв CD key от него...дайте някакъв да пробвам..

Stava vapros za fifa manager....

И на мен досега не се бяха случвали бъгове, но уви време беше :D Накратко: пряк свободен удар. Зад топката М.Петров. Удар! Но вратаря лови и влиза с топката във вратата (вижда се идеално от I. Replay-a) но гол не е зачете. Това ми се случи точно 3 пъти. Засега други бъгове не съм видял

И на мен досега не се бяха случвали бъгове, но уви време беше :D Накратко: пряк свободен удар. Зад топката М.Петров. Удар! Но вратаря лови и влиза с топката във вратата (вижда се идеално от I. Replay-a) но гол не е зачете. Това ми се случи точно 3 пъти. Засега други бъгове не съм видял

Това се случва много често ;)

Хора да попитам вие използвате ли крак при играта щтото на мен ми трагна без крак ама почна да ми дава Еррори тип Сенд еррор репорт/Дон`т сенд.Та от липсата на крак ли е?

Хора да попитам вие използвате ли крак при играта щтото на мен ми трагна без крак ама почна да ми дава Еррори тип Сенд еррор репорт/Дон`т сенд.Та от липсата на крак ли е?

Не ти трябва крак, това е clone, само се зарежда с Daemon Tools 3.47.

Аз играя без крак и никога не ми е давало грешки.

ММхмхмхм. 63821939021 питане за това :). Отваря се с Daemon Tools 3.47 (да свети зелено ;) ) .mds файла, този който е 5КБ и след това се играе без проблем ... по-нагоре го пише няколко пъти ... ама

kato ta drazni prosto ne q igrai

Правилно!

Играх я 1 ден. Вечерта си направих равносметка, че за няколкото часа, прекарани с тази ФИФА, съм изрекъл повече псувни от професионален каруцар за цяла петилетка.

Следователно - аре ю шуър ю уонт ту ънинстол дис продъкт? Хел йеее!

И на мен ми писна :). И вече я изтрих. Като графика е добре, но бъговете са прекалено много. Дано 2007 да не е с чак толкова бъга :(.

Правилно!

Играх я 1 ден. Вечерта си направих равносметка, че за няколкото часа, прекарани с тази ФИФА, съм изрекъл повече псувни от професионален каруцар за цяла петилетка.

Следователно - аре ю шуър ю уонт ту ънинстол дис продъкт? Хел йеее!

Аз не само това,но и изпотроших апартамента от тъпата игра.

Дайте ми някав форум на ЕА да влезна да ги псувам.

Ще им преведа псувните на английски,турски,сръбски,немски и на още 1000 езика,за да разберат че са осрали играта мабоумните псета. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...