Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
Кажете играта заслужава ли си...по добра ли от предшествениците за да знам дали да се мъча да си я сложа?

Според мен да ;). Прочети по-нагоре, basten беше дал много подробно мнение за това дали играта става ;)

Някой знае ли как и от къде мога да видя Salary-то ? :huh:

Ami napravi slednto:

Start->Run-> pishesh Regedit i natiskash Enter

Tam otstrani v lqvo shte vidish "HKEY_LOCAL_MACHINE" cukvash na nego...pod nego shte se otvorqt baq neshta...ot tam pravish slednoto:

SYSTEM->CurrentControlSet->Control->VirtualDeviceDrivers

Kato cuknesh na poslednoto otdqsno shte se vijda:

(Default) Reg_SZ (value not set)

VDD Reg_Multy_Sz

Poslednata grafa na 2to trqbva da e prazna...s edna duma...iztrii klu4a VDD i posle go dobavi na novo. Dobavqneto stava kato: Desen click na mishoka->New->multy string value i za ime zadadesh VDD. Koeto mai zna4i virtual device driver. Zatvarqsh i trqbva da raboti.

Страшно ти благодаря Бастен,това се оправи :) .След като се опитах отново ми изкара нов проблем,но потърсих в нета,и за 10 минути се оправих :D .НО сега като пусна фифа06 ми го отваря под Дос,и то само за 1 сек,и веднага се затваря :wacko: :ghost .Явно някой ме е проклел да не я играя тая игрица :sayjin :angry1 :cry

Някой знае ли как и от къде мога да видя Salary-то ? :huh:

Освен този въпрос имам и още един : Като отключа някой вид топка (цветовете) , после какво трябва да нарпавя, за да играя с нея :)

Страшно ти благодаря Бастен,това се оправи :) .След като се опитах отново ми изкара нов проблем,но потърсих в нета,и за 10 минути се оправих :D .НО сега като пусна фифа06 ми го отваря под Дос,и то само за 1 сек,и веднага се затваря :wacko: :ghost .Явно някой ме е проклел да не я играя тая игрица :sayjin :angry1 :cry

Ami osven da preinstalirash windowsa i igrata...drugo ne mi idva na um, sled kato ve4e i greshka ne dava.

daite mi pls nqkav link za crack 4e ot 3 dena tarsq nekvi i nenamiram crack, koito da stava.

НЯМА КРАК ! Или поне не е нужен, за да започнете играта ! :blink: Кажи какво ти изписва точна, и някой ще ти каже проблема :huh:

Хайде още един път да ви попитам, защото се поразрових из нет-а и не намерих нищо което да ми свърши работа значи играя си аз на фифа играта ми тръгва не прави никакъв проблем но когато дойде момента да дам continue играта ми забива и най интереснето е че зацикля и на един и същ звук, дравейрите на видео картата ми са последните свалил съм ги от сайта на nvidia. Моля ви нека някой да ми помогне защото вече полудявам ...

:angry1 :angry1 :angry1

pravo.gif

Абе някой може ли да ми каже как се регистрита за игра онлайн? И дали въобще може без валиден CD Key.

еми срещу скормната сума от около 50 евро ще си е регистрираш.....трябва ти оригинална игра

въшност ит можеш да играеш през ип в www.clanbase.com

Абе някой може ли да ми каже как се регистрита за игра онлайн? И дали въобще може без валиден CD Key.

trqbva ti originalen cd-key

еми срещу скормната сума от около 50 евро ще си е регистрираш.....трябва ти оригинална игра

въшност ит можеш да играеш през ип в www.clanbase.com

Всъщност http://www.clanbase.com/news.php това е сайта на клан бейс :)

Как се бият пряк-свободни с фалц ? Защото гледам, че компютъра го прави :)

Местиш със стрелките: нагоре, надолу, наляво и надясно. Аз вече имам 3-4 гола от фал (на М.Петров са естествено :D )

Местиш със стрелките: нагоре, надолу, наляво и надясно. Аз вече имам 3-4 гола от фал (на М.Петров са естествено :D )

Само ? :blink: Аз един път направих хет-трик от Пряк-свободни с Марто :). Сега 9 мача с Ливърпул имам вече 5 гола от пряк-свободни :). А иначе благодаря ;)

Така не се ли мести камерата :bgrin: Трябва ли да се задържа нещо през това време ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...