PaTRi0Ta Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Кажете играта заслужава ли си...по добра ли от предшествениците за да знам дали да се мъча да си я сложа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Кажете играта заслужава ли си...по добра ли от предшествениците за да знам дали да се мъча да си я сложа? Според мен да . Прочети по-нагоре, basten беше дал много подробно мнение за това дали играта става Някой знае ли как и от къде мога да видя Salary-то ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 iii tva clanbase golqma rabota.Strashen mn zaribqva da igraq s 4ujdenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 gola e ludnik bravoooooooooRESPECT 10x mnogo,prepory4vam i na drugite da go vidqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ami napravi slednto:Start->Run-> pishesh Regedit i natiskash Enter Tam otstrani v lqvo shte vidish "HKEY_LOCAL_MACHINE" cukvash na nego...pod nego shte se otvorqt baq neshta...ot tam pravish slednoto: SYSTEM->CurrentControlSet->Control->VirtualDeviceDrivers Kato cuknesh na poslednoto otdqsno shte se vijda: (Default) Reg_SZ (value not set) VDD Reg_Multy_Sz Poslednata grafa na 2to trqbva da e prazna...s edna duma...iztrii klu4a VDD i posle go dobavi na novo. Dobavqneto stava kato: Desen click na mishoka->New->multy string value i za ime zadadesh VDD. Koeto mai zna4i virtual device driver. Zatvarqsh i trqbva da raboti. Страшно ти благодаря Бастен,това се оправи .След като се опитах отново ми изкара нов проблем,но потърсих в нета,и за 10 минути се оправих .НО сега като пусна фифа06 ми го отваря под Дос,и то само за 1 сек,и веднага се затваря .Явно някой ме е проклел да не я играя тая игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Някой знае ли как и от къде мога да видя Salary-то ? Освен този въпрос имам и още един : Като отключа някой вид топка (цветовете) , после какво трябва да нарпавя, за да играя с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Страшно ти благодаря Бастен,това се оправи .След като се опитах отново ми изкара нов проблем,но потърсих в нета,и за 10 минути се оправих .НО сега като пусна фифа06 ми го отваря под Дос,и то само за 1 сек,и веднага се затваря .Явно някой ме е проклел да не я играя тая игрица Ami osven da preinstalirash windowsa i igrata...drugo ne mi idva na um, sled kato ve4e i greshka ne dava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 100 % е от windows-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ай повече хора от БГ да се регват в http://www.clanbase.com и да почваме мултито....тоест да почват мултито с чужденци...много е зарибено Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 daite mi pls nqkav link za crack 4e ot 3 dena tarsq nekvi i nenamiram crack, koito da stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 daite mi pls nqkav link za crack 4e ot 3 dena tarsq nekvi i nenamiram crack, koito da stava. НЯМА КРАК ! Или поне не е нужен, за да започнете играта ! Кажи какво ти изписва точна, и някой ще ти каже проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Хайде още един път да ви попитам, защото се поразрових из нет-а и не намерих нищо което да ми свърши работа значи играя си аз на фифа играта ми тръгва не прави никакъв проблем но когато дойде момента да дам continue играта ми забива и най интереснето е че зацикля и на един и същ звук, дравейрите на видео картата ми са последните свалил съм ги от сайта на nvidia. Моля ви нека някой да ми помогне защото вече полудявам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Това става ако си с windows 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 daite mi pls nqkav link za crack 4e ot 3 dena tarsq nekvi i nenamiram crack, koito da stava. v game burn mislq 4e ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Това става ако си с windows 98 Накакъв вариант да се промени това без да се сменя Уиндоуса ? дали има ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Абе някой може ли да ми каже как се регистрита за игра онлайн? И дали въобще може без валиден CD Key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Абе някой може ли да ми каже как се регистрита за игра онлайн? И дали въобще може без валиден CD Key. еми срещу скормната сума от около 50 евро ще си е регистрираш.....трябва ти оригинална игра въшност ит можеш да играеш през ип в www.clanbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Абе някой може ли да ми каже как се регистрита за игра онлайн? И дали въобще може без валиден CD Key. trqbva ti originalen cd-key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 еми срещу скормната сума от около 50 евро ще си е регистрираш.....трябва ти оригинална игра въшност ит можеш да играеш през ип в www.clanbase.com Всъщност http://www.clanbase.com/news.php това е сайта на клан бейс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Shte zaradvam fenovete na Fifata s edna dobra novina FIFA Street 2 shte izliza i za PC Release Date: Q2 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Как се бият пряк-свободни с фалц ? Защото гледам, че компютъра го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Как се бият пряк-свободни с фалц ? Защото гледам, че компютъра го прави Местиш със стрелките: нагоре, надолу, наляво и надясно. Аз вече имам 3-4 гола от фал (на М.Петров са естествено ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Местиш със стрелките: нагоре, надолу, наляво и надясно. Аз вече имам 3-4 гола от фал (на М.Петров са естествено ) Само ? Аз един път направих хет-трик от Пряк-свободни с Марто . Сега 9 мача с Ливърпул имам вече 5 гола от пряк-свободни . А иначе благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Местиш със стрелките: нагоре, надолу, наляво и надясно. Аз вече имам 3-4 гола от фал (на М.Петров са естествено ) Така не се ли мести камерата Трябва ли да се задържа нещо през това време ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Може би----------SHIFT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.