Exploit Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 На мен до сега (да чукна на дърво )не са ми ставали бъгове.Бачка си адски яко и си ме кефи играта. И на мене ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ауе искам да ви питам дали на сички е така или само на мен..но предполагам че не е само на мен:Страничния съдия нищо не прави ами само се оглежда.Ако топката излезне в тъч той се обръща към нея и я гледа такъв.А флага само си го държи и нищо не прави с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Абе хора,като отключа БИО на играч,отде да го прочета?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Абе хора,като отключа БИО на играч,отде да го прочета?? Като натиснеш Enter върху пича. За да можете да играете на Мениджър Моуд с големите отбори, трябва да си платите във Fan Shop-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 10x simbe ,ама нещо не стаа.Отключих го ама като цъкна на него нищо не стаа :'( . Ааа,имам и друг проблем.Когато искам в трансферния прозорец да търся играч и като тръгна да му пиша името,нещо не стаа.Само цифри мога да изписвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 А къде е т'ва Fan Shop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 А къде е т'ва Fan Shop ? В My Fifa06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 10x simbe ,ама нещо не стаа.Отключих го ама като цъкна на него нищо не стаа :'( . Не трябва да цъкаш на него, а просто като се пуснеш на нова кариера ти дава директно да избираш голям отбор.Но ако имаш save мисля, че и на него след края на сезона ти дава да си избереш голям отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 А защо няма Испанското или трябва нещо друго да направя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 намерих един пач,който отключва всичко,но не съм го инсталирал,защото сигурно ще се прецака multiplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Момчета,има някакво развитие по моя случай .Свалих си Алкохол,нужната версия,която пише в нфо файла,и като го маунтнах с него,пак същото .Но реших да пробвам,и като натиснах на иконата фифа06 ми изписа това Някой може ли да ми помогне,че вече взех да се отчайвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Момчета,има някакво развитие по моя случай .Свалих си Алкохол,нужната версия,която пише в нфо файла,и като го маунтнах с него,пак същото .Но реших да пробвам,и като натиснах на иконата фифа06 ми изписа това Някой може ли да ми помогне,че вече взех да се отчайвам направи си daemon tools 4erven i probvai,za6toto 4erveniq e za [pulna instalaciq,a zeleniq za i az neznam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 лол,вкарвам гол с глава топката влиза във вратата и минава през мрежата и не ми зачита гол или пък ония ми вкарват 2ри гол и ги дават как се радват и резулата си седи 1:0,а не 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Момчета,има някакво развитие по моя случай .Свалих си Алкохол,нужната версия,която пише в нфо файла,и като го маунтнах с него,пак същото .Но реших да пробвам,и като натиснах на иконата фифа06 ми изписа това Някой може ли да ми помогне,че вече взех да се отчайвам lol, alcohol120% и daemon tools в едно, учудвам се че изобщо си успял да инсталираш Алкохол-а. Или казано по друг начин - двете програми за виртуални дискови устройства си пречат. Махни всичките дискове на демона и го деинсталирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Момчета,има някакво развитие по моя случай .Свалих си Алкохол,нужната версия,която пише в нфо файла,и като го маунтнах с него,пак същото .Но реших да пробвам,и като натиснах на иконата фифа06 ми изписа това Някой може ли да ми помогне,че вече взех да се отчайвам Imash softwarene problem i dokato ne si go reshish igrata nqma da ti trugne... ne znam za Alkohol s koq versiq stava, no s daemon tools poslednata opredeleno stava. Pusni edin search s greshkata v google...moje da izlezne reshenie na problema ti...puk i kato gledam qvno symantec...moje bi nqkav norton? ti pre4i da startirash virtualniq rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Vartkes : Предлагам ти да деинсталираш FIFA-та, Alcohol-a и Symantec-a, а след това пак да качиш ФИФА. Daemon Tools-a трябва да е версия 3.47 с All Options ON на Protection-ите и да имаш DirectX 9.0c . Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Момчета,благодаря за съветите,но никога съм нямал нищо на компа на Симантек . Симба-Деймън туулс-а ми е 3.47,и знам,че трябва да ми е на алл опшънс он,имам DirectX 9.0c,но пак не става . Камен,Алкохола си го инсталирах,след като видях,че с Деймън туулс-а не ставаше,и си помислих да не е от него,но явно не е . Бастен мерси за съвета,сега ще видя какво ще намеря Edit:намерих ТОВА Някой може ли да ми каже какво трябва да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Е кажете ми не ви ли кефи тоя гол е!!! Bazzani-Gol!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ...Бастен мерси за съвета,сега ще видя какво ще намеря Edit:намерих ТОВА Някой може ли да ми каже какво трябва да правя Ami napravi slednto: Start->Run-> pishesh Regedit i natiskash Enter Tam otstrani v lqvo shte vidish "HKEY_LOCAL_MACHINE" cukvash na nego...pod nego shte se otvorqt baq neshta...ot tam pravish slednoto: SYSTEM->CurrentControlSet->Control->VirtualDeviceDrivers Kato cuknesh na poslednoto otdqsno shte se vijda: (Default) Reg_SZ (value not set) VDD Reg_Multy_Sz Poslednata grafa na 2to trqbva da e prazna...s edna duma...iztrii klu4a VDD i posle go dobavi na novo. Dobavqneto stava kato: Desen click na mishoka->New->multy string value i za ime zadadesh VDD. Koeto mai zna4i virtual device driver. Zatvarqsh i trqbva da raboti. Yami Yugi...pi4 razberi, 4e nqma da e zle da kompresirash cqlata papka s replay-a...ne samo nego, shtoto sega nie trqbva da si igraem da pravim papka za da go vidim. Ina4e gola e hubav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Е кажете ми не ви ли кефи тоя гол е!!! Bazzani-Gol!! gola e ludnik bravooooooooo RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ам...С кой клавиш се правят финтовете? И как да си променя тактическата постройка на отбора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ам...С кой клавиш се правят финтовете? И как да си променя тактическата постройка на отбора? SHIFT. Нагоре-надоло-настрани и Shift Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 otkrih poredniq bug-v grupite na uefa o6te ot parviq ma4 komentatorite kazvat 4e sam se klasiral... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ne6to ne moga da nqmerq crack.ako moje nqkoi da mi dade link p.s. teq ot data.bg imat virus,taka 4e ot nqkade drugade ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ne6to ne moga da nqmerq crack.ako moje nqkoi da mi dade linkp.s. teq ot data.bg imat virus,taka 4e ot nqkade drugade ako moje а,защо ти е крак при мен тръгнa без крак иначе можеш да провериш в www.gameburnworld.com или www.gamecopyworld.com @dunata,10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.