LautaHoolsYouth Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 начи играта ми тръгва нали избирам си отборите и като ми зарежда тамън ми зареди сичко и ме изхвърли от играта? някакви предложения как да я оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 с 3.47 съм,има ли по-нова незнам но аз с тази версия подкарах играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ето'о са го направили къртещ . Откъде и да бие има шанс да вкара ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 незнам но аз с тази версия подкарах играта... Явно само аз съм прецакан .Като го маунтна с Деймън туулс-а и дирекно ми отваря .Като кликна на Фифа06 или ауторън и нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 4e ti ne znam kak si go postignal...no primerno directx i data sa papki a pri teb sa files...izobshto da ne bi neshto da se e precakalo s mds-a ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 вече няма ли no cd crack??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ахахаа. Обичам бъговете в играта . 90-та минута на реванша в ШЛ срещу Ливърпул, 1:0 за тях в първия мач на Анфилд, 0:0 в този мач и пряк свободен. Като пълен кретен натиснах "д"-то много и топката излезна от стадиона . Обаче се зачете за гол. След това в продълженията Ливърпул вкараха, но за 3 минути вкарах 2 гола, но това е друга тема ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Кви са тея бъгове за не съществуващи голове. До сега не ми се случвало такова нещо. Виждам, че само на едни и същи хора им стават. Та взимам да си мисля други работи, че проблемите не идват от играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Точно само от едни и същи хора които искат да правят шоу. Даите доказателства тогава ми говорете за такива измислени бъгове дето и при 2002 ги нямаше. Моля ви бъдете реалисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 И на мен не ми се е случвал този бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 На мен нито един бъг досега не ми се е случвал незнам от къде ги измисляте тея неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 На мен нито един бъг досега не ми се е случвал незнам от къде ги измисляте тея неща. Имам save-нат само първия ми гол на Роналдо. Жалко само, че не знам как да го кача . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Играта си е супер, като графика е други елементи. Топката не играе като преди, предвижването й става съвсем реално.Не като преди... Но играта изпъква и с факта, че има бая бъгове Ако ме питате какви - един от тях е нарушение с топка спуках се от смях, когато го видях.Има и други ама няма смисъл да ги споменавам, възможно е и вие да сте ги срещали по време на игра... Arsenal on top ! Имам един въпрос: как стават трансферите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Пратете някои бъг да видим стига само на приказки да ги обяснявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 I pri men dosega ne se e poluchil nito edin bug. Moje bi problema naistina ne e v igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Бъговете може и да са от омазан windows или регистри на играта, нещо като стратегията Lord of the rings, където измираха всички от само себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Заааеби. Бъговете са от гадно оптимизиране. Бая се чудих дали да пиша, ама да си кажа. Забелязвам някаква гадна тенденция, играта в четната година да е нещо като бета версия на тая през следващата година. Супер зле е играта отвсякъде. Никва атмосфера, смешни голове , смешни пасове, да не говорим засмешни отнемания на топката... не знам кога ще спра ако тръгна да изреждам всичко. Публиката кой се изпусна да каже че е по яка от миналата година. Мноо здраве от мене. Публиката е толкова анемична, че няма накъде. Миналата Фифа като вкарам гол, като домакин щеше да издъни колоните в нас, тая тука се едно от пенсионери е събирана. Да не говорим, че пак мамицата й, е двуизмерна. Топката пак се лепи по краката на играчите, компютъра пак чийтва, ИИ-то пък е по-малоумно и от старото. Направо не мога да повярвам с ресурсите дето ги имат ЕА, как не направиха една свястна Фифа. Догодина ще става за игране вервайте ми. Ако форума е тука след година ще си говорим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Но играта изпъква и с факта, че има бая бъгове Ако ме питате какви - един от тях е нарушение с топка hmz 1-това не е бъг,а просто решение на съдията 2-качвайте теяа бъгове да ги видим де кво обяснявате всички. 3-бъг е като на 05 ,където с центриране 10000000000% ставаше гол и тн Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Твърдиш, че има нарушение с топка ?! Ае стига бе... иначе наистина трябваше да ги запиша. Друг бъг - права пас, играча от другия отбор прави подсечка(за да достигне до топката) - взима я и дава нарушение ? WTF ?! Моля ти се не противоречи на факти... Наистина съжалявам, че не запазих повторения. Кво ми противоречиш.... тва е дискусия върху играта... а и за кво да лъжа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 oхохохох искам да се извиня на всички,които твърдяха,че има бъгове,а аз не вярвах.ей сега играх срещу ливърпул на world class и познайте какъв гол им зачети съдията.....топката мина доста отстрани и той го призна.Запазих гола,но незнам къде да го намера ,за да го кача ,но също направих и скрийн шот.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ааа, дойдох ме си на думата, нали ? Ама говорите без да знаете! Само кажете как и къде да кача гола и ще видите, тогава ще видим к'во ще говорите, само се правите на интересни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ето тук съм качил бъга с зачетен гол когато топката е в аут. Правите тази директория My Documents\FIFA 06\E. Replay - XAA\ и слагате вътре файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 hmz ne6to ne moga da go podkaram pishe mi unable to load ...xaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ауе мен играта мноо си ме кефи и до ся е нямало такива бъгове.Освен вчера когато играх с Атлетико Мадрид с/у Реал и ме биха с 2:1 и след мача мойте хора се кефат някви и се прегръщат а Реал някви тъжни такиа Жалко че не може да напраа replay след мача да ви покажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 На мен до сега (да чукна на дърво )не са ми ставали бъгове.Бачка си адски яко и си ме кефи играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.