LautaHoolsYouth Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 дано да направят по бързо пач за българската лига! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ole ne e istina kvi smeshni 2 avtogola si vkarax!!!Na4i igraq s 1 pich i toi prai ataka i az mu otnemam topkata v nakazatelnoto pole i moq igra4 sa e zasilil kam vratata i ne spira az mu pompq drugata posoka a toi vliza s topkata v vratata!!! i to 2 pati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Някой знае ли колко сезона трябва да печеля всичко за да мога да игая с голям отбор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Някой знае ли колко сезона трябва да печеля всичко за да мога да игая с голям отбор? И аз това искам да знам. Защото съм играл 2 сезона с Атлетико като не спечелих само Купата на Краля, а още нищо не съм отворил... ако може някой да каже на всичките степени колко трябва да побеждаваме ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Някой знае ли колко сезона трябва да печеля всичко за да мога да игая с голям отбор? Ако искаш пробвай с Аякс Амстердам или ПСВ Айндховен те са уж малко по-добри от останалите отбори от другите първенства като не броим грандовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Луд мач,а?????????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Е баси мача . Супер лудница . И е имало доста обрати, браво . На World Class ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Фифата е яка кога ще правим пак турнири да показваме таланта си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Е баси мача . Супер лудница . И е имало доста обрати, браво . На World Class ли е ? na PRO e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 ми турнир ще има когато някои се наеми да го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Аре де няма ли нещо интересно и при другите освен тоя резултат и моя Реплей? btw Откаде да си зема Регистрейшън кода за ОНЛАЙН? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Няколко въпросчета: Може ли да се центрира от пряк свободен,или винаги трябва да стреляш Играя на Manager Mode,ще ми кажете ли от къде мога да видя Tactics меню-то(това в което си избираш как да играеш-на контри,по крилата...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Няколко въпросчета:Може ли да се центрира от пряк свободен,или винаги трябва да стреляш Играя на Manager Mode,ще ми кажете ли от къде мога да видя Tactics меню-то(това в което си избираш как да играеш-на контри,по крилата...) От пряк мисля, че трябва да биеш . А имаш и не пряки, от които можеш и да центрираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Fifata я играх вчера и общо взето ми хареса. Само дето от наачало се учедих от факта че са използвали Engine подобен ( поне според мен ) на този който са използвали в Pro evolution soccer. Иии... разбирасе както всяка нова игра първите мачове бяха провал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Аз от 3 сезона имам 1 дузпа . А някой може ли да ми каже, защо след 2 сезона с Атлетико - 2 пъти шампион на Испания и сега ШЛ и не мога да отида в голям отбор ? Нещо друго ли трябва да направя ? Duna Това е така защото бюджета трябва да ти е на + пък и трябва да правиш трансфери и да продаваш футболисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 a ne mislite li 4e e vreme da napravqt vyv nqkoq fifa bg purvenstvo bez modove da slagash? se pak ima mexikansko deto nikoi ne go interesuva a puk ot bg ima ve4e 3 otbora v UEFA,vie kvo mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Duna Това е така защото бюджета трябва да ти е на + пък и трябва да правиш трансфери и да продаваш футболисти Имам 80 000 хиляди +. Освен това съм продал 8 човека и съм купил 5 ... сега направих оферна и на Самуел, както и на Оуен, дано да дойдат Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiter Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 a nqkoi moje li da mi kaje kak da si e naprava.Instalnal sum e s mds-a daemona mi e zelen i pak ne6te i s crack probvah daje i pak ne6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 a nqkoi moje li da mi kaje kak da si e naprava.Instalnal sum e s mds-a daemona mi e zelen i pak ne6te i s crack probvah daje i pak ne6te Аз съм още по-зле .Свалих си файловете за около 3 дена,и след по време на разархивацията ми показваше проблем на файл 73 .Както и да е,оправих се.Но лошото идва след това .Пускам с Деймън туулс,зелено както трябва,и нищо.Прогвах и двата файла,и пак нищо.Отваря ми се прозорец,с файловете,но не тръгва да се инсталира играта .Давам на иконите Фифа06,Ауторън и пак нищо .Свалих си Имидж файла от датата,за 1 ден ,прогвах с него,и пак нищо .Моля помагайте,защото турнир без шампион не може да почне Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Пробвай с по нова версия на Daemon Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 a ne mislite li 4e e vreme da napravqt vyv nqkoq fifa bg purvenstvo bez modove da slagash?se pak ima mexikansko deto nikoi ne go interesuva a puk ot bg ima ve4e 3 otbora v UEFA,vie kvo mislite? Прав си и мен ме нерви това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Пробвай с по нова версия на Daemon Tools с 3.47 съм,има ли по-нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Пробвай с по нова версия на Daemon Tools Unrar and mount using Alcohol 120% 1.9.5.31 or use d-tools 3.47 Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiter Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Podkarah q!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Някой знае ли от къде мога да направя тренировките, че днес един репортер ми каза, че много съм лигавил мойте хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.