Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Ole ne e istina kvi smeshni 2 avtogola si vkarax!!!Na4i igraq s 1 pich i toi prai ataka i az mu otnemam topkata v nakazatelnoto pole i moq igra4 sa e zasilil kam vratata i ne spira az mu pompq drugata posoka a toi vliza s topkata v vratata!!! i to 2 pati :D :D

Някой знае ли колко сезона трябва да печеля всичко за да мога да игая с голям отбор?

Някой знае ли колко сезона трябва да печеля всичко за да мога да игая с голям отбор?

И аз това искам да знам. Защото съм играл 2 сезона с Атлетико като не спечелих само Купата на Краля, а още нищо не съм отворил... ако може някой да каже на всичките степени колко трябва да побеждаваме ... :huh:

Ако искаш пробвай с Аякс Амстердам или ПСВ Айндховен те са уж малко по-добри от останалите отбори от другите първенства като не броим грандовете. :D

Аре де няма ли нещо интересно и при другите освен тоя резултат и моя Реплей?

btw Откаде да си зема Регистрейшън кода за ОНЛАЙН?

Няколко въпросчета:

Може ли да се центрира от пряк свободен,или винаги трябва да стреляш :confused

Играя на Manager Mode,ще ми кажете ли от къде мога да видя Tactics меню-то(това в което си избираш как да играеш-на контри,по крилата...) :confused

Няколко въпросчета:

Може ли да се центрира от пряк свободен,или винаги трябва да стреляш :confused

Играя на Manager Mode,ще ми кажете ли от къде мога да видя Tactics меню-то(това в което си избираш как да играеш-на контри,по крилата...) :confused

От пряк мисля, че трябва да биеш ;). А имаш и не пряки, от които можеш и да центрираш :)

Fifata я играх вчера и общо взето ми хареса. Само дето от наачало се учедих от факта че са използвали Engine подобен ( поне според мен ) на този който са използвали в Pro evolution soccer. Иии... разбирасе както всяка нова игра първите мачове бяха провал :D

Аз от 3 сезона имам 1 дузпа :bgrin: . А някой може ли да ми каже, защо след 2 сезона с Атлетико - 2 пъти шампион на Испания и сега ШЛ и не мога да отида в голям отбор ? Нещо друго ли трябва да направя ?

Duna Това е така защото бюджета трябва да ти е на + пък и трябва да правиш трансфери и да продаваш футболисти

Duna Това е така защото бюджета трябва да ти е на + пък и трябва да правиш трансфери и да продаваш футболисти

Имам 80 000 хиляди +. Освен това съм продал 8 човека и съм купил 5 ... сега направих оферна и на Самуел, както и на Оуен, дано да дойдат :bgrin:

a nqkoi moje li da mi kaje kak da si e naprava.Instalnal sum e s mds-a daemona mi e zelen i pak ne6te i s crack probvah daje i pak ne6te :(

Аз съм още по-зле :cry .Свалих си файловете за около 3 дена,и след по време на разархивацията ми показваше проблем на файл 73 :huh: .Както и да е,оправих се.Но лошото идва след това :( .Пускам с Деймън туулс,зелено както трябва,и нищо.Прогвах и двата файла,и пак нищо.Отваря ми се прозорец,с файловете,но не тръгва да се инсталира играта :angry1 .Давам на иконите Фифа06,Ауторън и пак нищо :confused .Свалих си Имидж файла от датата,за 1 ден :bgrin: ,прогвах с него,и пак нищо :cry .Моля помагайте,защото турнир без шампион не може да почне :) B)

a ne mislite li 4e e vreme da napravqt vyv nqkoq fifa bg purvenstvo bez modove da slagash?

se pak ima mexikansko deto nikoi ne go interesuva a puk ot bg ima ve4e 3 otbora v UEFA,vie kvo mislite?

Прав си и мен ме нерви това :angry1

Някой знае ли от къде мога да направя тренировките, че днес един репортер ми каза, че много съм лигавил мойте хора :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...