Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
...може да се вкара и пряк свободен удар извън наказателното поле...но това става трудно.

Бих искал да ме научиш как се вкарват пряк-свободни в наказателното поле :)

Leper_Messiah :

Да, победих PSG със 7:1 на World Class B)

Играта е супер, единствено като минус може да се запише наличието на доста бъгове :pirate

Бих искал да ме научиш как се вкарват пряк-свободни в наказателното поле :)

Leper_Messiah :

Да, победих PSG със 7:1 на World Class B)

Играта е супер, единствено като минус може да се запише наличието на доста бъгове :pirate

Еми ако вратаря хване топката, подадена от свои съотборник, това се счита/изпълнява като пряк ;). Жалко, че тук вратаря, както и съдията не правят грешки :blink:

Излезнах с вратаря явно по-силно ли какво и аз незнам..и се хвърли в краката на нападателя и онзи отсъди дузпа...и го стовари де :bgrin: В истинския футбол е нормално..ама от фифа 97 я играя и до сега такова нещо не е имало ;) при вас получи ли се така ?

Мой защитник въща топката с крак на вратаря и той хваща топката с ръце. И не последва нищо

!?!?! Сериозно ? :bgrin: Баси, супер откачена игра :). Явно не много от правилата са спазени ;).

На мен ми се случи да бия пряк , вратаря да я хване, обаче да влезне във вратата с топката (100%-тов гол) и да не се счита :confused

Да не говорим, че бия фаул, вратаря избива, аз се опитвам да направя добавка, нооо мойте нападатели незнайно защо се връщат назад и 100 % гол отива на кино

Излезнах с вратаря явно по-силно ли какво и аз незнам..и се хвърли в краката на нападателя и онзи отсъди дузпа...и го стовари де :bgrin: В истинския футбол е нормално..ама от фифа 97 я играя и до сега такова нещо не е имало ;) при вас получи ли се така ?

Случи ми се веднъж на Superstar soccer pro 98 :) (на конами, нещо като сегашния PES??)

На мен ми се случи да бия пряк , вратаря да я хване, обаче да влезне във вратата с топката (100%-тов гол) и да не се счита

Да, много често се случва. Между другото как се бият тия пряк-свободни, винаги е рита много леко. Само веднъж успях да вкарам :)?

Na men 4esto mi se slu4vat duzpi...prosto fintirai vratarq i sashto kakto e i v realnostta toi shte te podkosi. Shto se otnasq do falovete...rekorda mi za dale4no raJstoqnie e edin gol v stil Junhino sreshtu Verder ot minalata shampionska liga. Udar v gredata i vratarq e bezpomoshten.

Na men 4esto mi se slu4vat duzpi...prosto fintirai vratarq i sashto kakto e i v realnostta toi shte te podkosi. Shto se otnasq do falovete...rekorda mi za dale4no razstoqnie e edin gol v stil Junhino sreshtu Verder ot minalata shampionska liga. Udar v gredata i vratarq e bezpomoshten.

Аз от 3 сезона имам 1 дузпа :bgrin: . А някой може ли да ми каже, защо след 2 сезона с Атлетико - 2 пъти шампион на Испания и сега ШЛ и не мога да отида в голям отбор ? Нещо друго ли трябва да направя ?

На мен ми се случи следното:

Връщам топката на вратаря и преди тя да стигне до него натискам 'D',за да я изрита напред и той замахва, но не уцелва топката и тя влиза във вратата :D

Иначе започнах сезон с Манчестър Сити на World Class и съм на 6-то място след 6 кръга и отсраних Oldham за купата с резервите :)

а е игхрата си е супер зарибена.Междудругото има едно много яко нещо .... аз съм фен на милан както всички виждате и си отключих 3-тия екип(черния) и на мулти играх с него,а това на 05 не можеше.Единственото кофти според мен е,че на мулти винаги двата обора са арсенал и трябва да си избираш....

Моите първи впечатления са доста добри :) Станах треньор на Фиорентина,и успях да спечеля първия си мач с гол в 90-та мин. :P Играта има много подобрения,което ме радва.До излизането на ПЕС5 ще си цъкам доволно на нея (а може би и след това) ;)

Вижте тва положение,ама жалко че е засада,а не гол-малееее полудях просто

Gol,no ne za4eten :(

Значи,разархивирате рара и паствате папката в Фифа 2006 in My Documents ;)

Molq nqkoi da mi obqsni kak da napravq igra za multiplayer prez IP 6toto s edin priqtel ne moje da se svarjem da cakame i ne mojem da usetim kak stava

В случай , че още не си разбрал трябва да направиш следното :

Пускаш играта ;) . Цъкаш game modes после цъкаш multiplayer -> избираш direct IP пишеш си името после даваш host и горе гледаш как ти е ИП-то (ако не го знаеш) .

--------------------

Приятелят ти прави същото , но вместо да даде host дава connect и пише твоето ИП :) .

*трябва този , който прави играта да е с реално ИП ;)

Аз малко се прее*ах :angry1 Без да искам изтрих големия .мдф файл и сега не мога да си стартирам играта :( Търсих крак,но никъде не намерих.Ако имате някакви идеи как да поправя тази глупост,ще съм ви мн благодарен ;)

Намерих крак,но ще ми трябва малкоо помощ,защото ПЦ-то ми е толкова скапано,че даже не може да сваля нормално...

http://spacetarget.com/games/pc_fifa_2006.shtml#FIFA%2006%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image%202

Нека някой да свали от този сайт файла:

FIFA 06 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #1 29-09-2005

MaDWeeGiE

File Archive [528 KB]

и после да го сложи в ДЦ++.Плс,Плс,Плс,Плс :)

В случай , че още не си разбрал трябва да направиш следното :

Пускаш играта ;) . Цъкаш game modes после цъкаш multiplayer -> избираш direct IP пишеш си името после даваш host и горе гледаш как ти е ИП-то (ако не го знаеш) .

--------------------

Приятелят ти прави същото , но вместо да даде host дава connect и пише твоето ИП :) .

*трябва този , който прави играта да е с реално ИП ;)

I si zabravil da kajesh, 4e tozi, koito joinva trqbva da izpolzva New, kadeto da vavede imeto i IP-to ti, za da moje v posledstvie da se svarje kam tqh.

I si zabravil da kajesh, 4e tozi, koito joinva trqbva da izpolzva New, kadeto da vavede imeto i IP-to ti, za da moje v posledstvie da se svarje kam tqh.

Може ли по ИП да играят повече от 2ма :confused

Абе играта е мноо яка, ма има много, много бъгове!! Ей ся след удар с глава излиза в Алт, а то го зачете за гол????? :confused Направо полудях!! А на Уърд Клас е почти невъзможно да пробиеш вратаря!! Едвам бих Лестър с 2:1 и то гола им беше тоя бъгавия!! А играя с Бирмингам но с много подобрения, отборчето ми стана с 5 звезди!! Аре и като излезне някъв пач да пишете!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...