Leper_Messiah Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Някой играе ли вече на World Class? Днес успях да бия Милан с 3:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Molq nqkoi da mi obqsni kak da napravq igra za multiplayer prez IP 6toto s edin priqtel ne moje da se svarjem da cakame i ne mojem da usetim kak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Някой играе ли вече на World Class? Днес успях да бия Милан с 3:2 аз и то редовно, не са кой знае какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ...може да се вкара и пряк свободен удар извън наказателното поле...но това става трудно. Бих искал да ме научиш как се вкарват пряк-свободни в наказателното поле Leper_Messiah : Да, победих PSG със 7:1 на World Class Играта е супер, единствено като минус може да се запише наличието на доста бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Бих искал да ме научиш как се вкарват пряк-свободни в наказателното поле Leper_Messiah : Да, победих PSG със 7:1 на World Class Играта е супер, единствено като минус може да се запише наличието на доста бъгове Еми ако вратаря хване топката, подадена от свои съотборник, това се счита/изпълнява като пряк . Жалко, че тук вратаря, както и съдията не правят грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Мой защитник връща топката с крак на вратаря и той хваща топката с ръце. И не последва нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Излезнах с вратаря явно по-силно ли какво и аз незнам..и се хвърли в краката на нападателя и онзи отсъди дузпа...и го стовари де В истинския футбол е нормално..ама от фифа 97 я играя и до сега такова нещо не е имало при вас получи ли се така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Мой защитник въща топката с крак на вратаря и той хваща топката с ръце. И не последва нищо !?!?! Сериозно ? Баси, супер откачена игра . Явно не много от правилата са спазени . На мен ми се случи да бия пряк , вратаря да я хване, обаче да влезне във вратата с топката (100%-тов гол) и да не се счита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Да не говорим, че бия фаул, вратаря избива, аз се опитвам да направя добавка, нооо мойте нападатели незнайно защо се връщат назад и 100 % гол отива на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Излезнах с вратаря явно по-силно ли какво и аз незнам..и се хвърли в краката на нападателя и онзи отсъди дузпа...и го стовари де В истинския футбол е нормално..ама от фифа 97 я играя и до сега такова нещо не е имало при вас получи ли се така ? Случи ми се веднъж на Superstar soccer pro 98 (на конами, нещо като сегашния PES??) На мен ми се случи да бия пряк , вратаря да я хване, обаче да влезне във вратата с топката (100%-тов гол) и да не се счита Да, много често се случва. Между другото как се бият тия пряк-свободни, винаги е рита много леко. Само веднъж успях да вкарам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Na men 4esto mi se slu4vat duzpi...prosto fintirai vratarq i sashto kakto e i v realnostta toi shte te podkosi. Shto se otnasq do falovete...rekorda mi za dale4no raJstoqnie e edin gol v stil Junhino sreshtu Verder ot minalata shampionska liga. Udar v gredata i vratarq e bezpomoshten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Na men 4esto mi se slu4vat duzpi...prosto fintirai vratarq i sashto kakto e i v realnostta toi shte te podkosi. Shto se otnasq do falovete...rekorda mi za dale4no razstoqnie e edin gol v stil Junhino sreshtu Verder ot minalata shampionska liga. Udar v gredata i vratarq e bezpomoshten. Аз от 3 сезона имам 1 дузпа . А някой може ли да ми каже, защо след 2 сезона с Атлетико - 2 пъти шампион на Испания и сега ШЛ и не мога да отида в голям отбор ? Нещо друго ли трябва да направя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 На мен ми се случи следното: Връщам топката на вратаря и преди тя да стигне до него натискам 'D',за да я изрита напред и той замахва, но не уцелва топката и тя влиза във вратата Иначе започнах сезон с Манчестър Сити на World Class и съм на 6-то място след 6 кръга и отсраних Oldham за купата с резервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 а е игхрата си е супер зарибена.Междудругото има едно много яко нещо .... аз съм фен на милан както всички виждате и си отключих 3-тия екип(черния) и на мулти играх с него,а това на 05 не можеше.Единственото кофти според мен е,че на мулти винаги двата обора са арсенал и трябва да си избираш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Моите първи впечатления са доста добри Станах треньор на Фиорентина,и успях да спечеля първия си мач с гол в 90-та мин. Играта има много подобрения,което ме радва.До излизането на ПЕС5 ще си цъкам доволно на нея (а може би и след това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Вижте тва положение,ама жалко че е засада,а не гол-малееее полудях просто Gol,no ne za4eten Значи,разархивирате рара и паствате папката в Фифа 2006 in My Documents Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 E to da beshe malka zasada...ami to 5-6 metra. Ina4e stranno zashto vratarq kakto si beshe na vratata v momenta na centriraneto trugna v posoka out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Molq nqkoi da mi obqsni kak da napravq igra za multiplayer prez IP 6toto s edin priqtel ne moje da se svarjem da cakame i ne mojem da usetim kak stava В случай , че още не си разбрал трябва да направиш следното : Пускаш играта . Цъкаш game modes после цъкаш multiplayer -> избираш direct IP пишеш си името после даваш host и горе гледаш как ти е ИП-то (ако не го знаеш) . -------------------- Приятелят ти прави същото , но вместо да даде host дава connect и пише твоето ИП . *трябва този , който прави играта да е с реално ИП Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Аз малко се прее*ах Без да искам изтрих големия .мдф файл и сега не мога да си стартирам играта Търсих крак,но никъде не намерих.Ако имате някакви идеи как да поправя тази глупост,ще съм ви мн благодарен Намерих крак,но ще ми трябва малкоо помощ,защото ПЦ-то ми е толкова скапано,че даже не може да сваля нормално... http://spacetarget.com/games/pc_fifa_2006.shtml#FIFA%2006%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image%202 Нека някой да свали от този сайт файла: FIFA 06 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #1 29-09-2005 MaDWeeGiE File Archive [528 KB] и после да го сложи в ДЦ++.Плс,Плс,Плс,Плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 В случай , че още не си разбрал трябва да направиш следното :Пускаш играта . Цъкаш game modes после цъкаш multiplayer -> избираш direct IP пишеш си името после даваш host и горе гледаш как ти е ИП-то (ако не го знаеш) . -------------------- Приятелят ти прави същото , но вместо да даде host дава connect и пише твоето ИП . *трябва този , който прави играта да е с реално ИП I si zabravil da kajesh, 4e tozi, koito joinva trqbva da izpolzva New, kadeto da vavede imeto i IP-to ti, za da moje v posledstvie da se svarje kam tqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 I si zabravil da kajesh, 4e tozi, koito joinva trqbva da izpolzva New, kadeto da vavede imeto i IP-to ti, za da moje v posledstvie da se svarje kam tqh. Може ли по ИП да играят повече от 2ма Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 има ли канал да си уговаряме мачове?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 има ли канал да си уговаряме мачове?? #warez_gamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Може ли по ИП да играят повече от 2ма Ne...pone az ne sam otkril na4in tova da stane vazmojno. Osven za da igraqt 3ma, 2ma da sedqt na 1to pc...edin s joystick, a drugiq na klaviaturata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emchodt Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Абе играта е мноо яка, ма има много, много бъгове!! Ей ся след удар с глава излиза в Алт, а то го зачете за гол????? Направо полудях!! А на Уърд Клас е почти невъзможно да пробиеш вратаря!! Едвам бих Лестър с 2:1 и то гола им беше тоя бъгавия!! А играя с Бирмингам но с много подобрения, отборчето ми стана с 5 звезди!! Аре и като излезне някъв пач да пишете!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.