Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

@Bultra_Boy, аре стига де ! :angry: Какво правиш ? Само пускаш безсмислени постове ... без никакъв текст

По темата - къде беше онова, за да бия Преки, дузпи ... нещо такова :blink:

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Мразя да играя с Атлетико . Винаги се стремя да подам на Марто и да вкарам или центрирам с него, а го пазят 2 :angry: . Сигурно скоро ще го вадя от игра :cry

Мразя да играя с Атлетико . Винаги се стремя да подам на Марто и да вкарам или центрирам с него, а го пазят 2 :angry: . Сигурно скоро ще го вадя от игра :cry

Еее що така, аз също винаги се стремя да играя повече с него обаче не вкарвам толкова много голове колкото асистенции. И то все Кежман ги вкарва вместо Торес. Кежман за 11 мача има 16 гола, Торес - 10, а Марто 4 (Единия от фал :D ) Такаче на мен Марто ми е супер полезен с неговите асистенции :)

При мен Мартин Петров има 3 гола (1 от фаул) и удари една греда на Реал Мадрид от фаул, но така и не можах да ги бия (0:0). Кежман има най-много голове, а Торес получи един път червен, а един път беше контузен. Голям карък има той.

Aбе хора що след като влезох за 1ви път в играта там къзето трябва да избера език постоянно се върти без да натискам нищо.Докато си избирам тим пак така-менюто пак така.Как да го оправя? :confused

Махни си мишката от USB и всичко ще е ок :punk

pravo.gif

Za tezi, koito igraqt menidjurska kariera...Ako po4vate vednaga s golqm otbor, to vie nqmate populqrnost, za da privle4ete golemi sponsori i da iskate ot fenovete pove4e pari za bileti..zatova i ste na minus. Ako po4nete s nqkoi po-malak otbor, to daje ot gostuvaniqta shte ste na +. Sled tova, kato ste natrupali slava, moje da smenite otbora...

И аз цъкам с Атлетико , Мартин Петров е супер полезен ;) . :zzz . Смятам да започна на ново с някой по-малък отбор :lol: По-интересно е :bgrin:

Изклучително бъгава игра. Казва ви го фен на поредицата. По-лоша не можеше да бъде. Развалили са направеното върху 2005 дори. графиката са подобрили и са запазили Мултиплеъра- единственото хубаво.

Инсталирам си я и като и дам play ми дава "Please insert disc...." какво трябва да се направи ?

Мен си ме кефи ;). Сега започнах 2-ри сезон с Атлетико, спечелих титлата в примера, но загубих Купата на Краля, паднах на полуфинал от Реал :angry: . Но после на Супер купата - 1:4 за тях първия мач, 0:4 за мен във втория ;). Сега съм в ШЛ, имам супер як спонсор и дори когато гостувам съм с поне 1000+. А като домакин на High билети - 4000+ ;)

Мога да ти кажа, че точно в МП има какво да се иска...МНОГО повече. Самият енджин за МП е скапан и лагва играта дори да играеш в 100 мбитова лан мрежа. А за останолото...ми то фифа 05 не беше нищо кой знай какво...ама щом те кефи повече - играй си нея...де го проблема?

За съжаление на Online засича супер много :( Днес с plamen_333 изиграхме два мача и беше истинско мъчение :angry:

Не знам дали е така, защото и двамата сме с бавен нет или причнината е другa, но е много тъпо :angry:

Незнам, аз съм на гигабит и с хора на същия доставчик върви перфектно, с евроком също е полуперфектно. Със софия вече зависи от нета, защото от месец е прецакан пийринга. Но като се оправи и с тях ще е идеално, както беше на 2005

Инсталирам си я и като и дам play ми дава "Please insert disc...." какво трябва да се направи ?

Пробвай да "сложиш" в Даймън туулс-а .mds файла ;), който е 5КБ , май така беше :wacko:

Как се играе Online . Става въпрос не мулти , ами онлайн и оригинален cd-key ли иска , щото аз не успях да го наглася , а ако не стане май-май ще я дел-вам :devil

Здравейте на всички,най-накрая отново имам нет и ще мога да наваксам пропуснатото през лятото :)

Искан направо да ви питам-струва ли си ФИФА2006?Има ли подобрения в сравнение с предишната част?Може ли да се вкарва гол извън наказателното поле?Отново ли има само 4,5 начина да преодолееш вратаря?По-реална ли е?Бързам и не мога да прочета детайлно темата,затова ще съм ви много благодарен ако ми отговорите :)

Играта си струва. Подобренията спрямо предишната част са много, като най-видими са графичните подобрения (нормално), макар че гейм плея също е претърпял голяма промяна. Може да се вкарва и извън наказателното поле...може да се вкара и пряк свободен удар извън наказателното поле...но това става трудно. Мисълта ми е, че няма някъква 100%ва ситуация за гол...макар че има ситуации, които предразполагат за вкарване на гол. Говорим за извън наказателното поле...за вътре нещата са по-различни. Гол можеш да вкараш по всякакъв начин - воле, ножица, с греди, след рекушет, прехвърляйки вратаря...комбинациите са на ново и по-добро ниво. Играта е и по-реална, като мрежата например също се опъва доста реалистично...нереалистични са единствено шпагатите и отнемането на топката като цяло, които в предишните фифи бяха по-добре реализирани (мое мнение е всичко казано до сега и не карам никой да се съгласява с него).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...