dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 @Bultra_Boy, аре стига де ! Какво правиш ? Само пускаш безсмислени постове ... без никакъв текст По темата - къде беше онова, за да бия Преки, дузпи ... нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 practise mode, няма дузпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Мразя да играя с Атлетико . Винаги се стремя да подам на Марто и да вкарам или центрирам с него, а го пазят 2 . Сигурно скоро ще го вадя от игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мразя да играя с Атлетико . Винаги се стремя да подам на Марто и да вкарам или центрирам с него, а го пазят 2 . Сигурно скоро ще го вадя от игра Еее що така, аз също винаги се стремя да играя повече с него обаче не вкарвам толкова много голове колкото асистенции. И то все Кежман ги вкарва вместо Торес. Кежман за 11 мача има 16 гола, Торес - 10, а Марто 4 (Единия от фал ) Такаче на мен Марто ми е супер полезен с неговите асистенции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 При мен Мартин Петров има 3 гола (1 от фаул) и удари една греда на Реал Мадрид от фаул, но така и не можах да ги бия (0:0). Кежман има най-много голове, а Торес получи един път червен, а един път беше контузен. Голям карък има той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Aбе хора що след като влезох за 1ви път в играта там къзето трябва да избера език постоянно се върти без да натискам нищо.Докато си избирам тим пак така-менюто пак така.Как да го оправя? Махни си мишката от USB и всичко ще е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 ОК мерси.бгв и КБД-то ми е на УСБ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Za tezi, koito igraqt menidjurska kariera...Ako po4vate vednaga s golqm otbor, to vie nqmate populqrnost, za da privle4ete golemi sponsori i da iskate ot fenovete pove4e pari za bileti..zatova i ste na minus. Ako po4nete s nqkoi po-malak otbor, to daje ot gostuvaniqta shte ste na +. Sled tova, kato ste natrupali slava, moje da smenite otbora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Атлетико Мадрид като какъв отбор се води Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Ami ne to po princip i s Real moje da si na plius, no iska pove4e rabota...prodavane na igra4i i t.n. A ina4e vaji maksimata kolkoto po-slab e otbora, tolkova pove4e si na plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 И аз цъкам с Атлетико , Мартин Петров е супер полезен . . Смятам да започна на ново с някой по-малък отбор По-интересно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 kagete nqkvi tactiki za vkarvane na gol i sa6to s kakva sistema da igraq 4e pove4eto mi ma4ove sa 0:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Аз ще си продължа с Атлетико, защото плюс-а е повече от минус-а . P.S. vas90, нали ти беше писнала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Изклучително бъгава игра. Казва ви го фен на поредицата. По-лоша не можеше да бъде. Развалили са направеното върху 2005 дори. графиката са подобрили и са запазили Мултиплеъра- единственото хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Инсталирам си я и като и дам play ми дава "Please insert disc...." какво трябва да се направи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мен си ме кефи . Сега започнах 2-ри сезон с Атлетико, спечелих титлата в примера, но загубих Купата на Краля, паднах на полуфинал от Реал . Но после на Супер купата - 1:4 за тях първия мач, 0:4 за мен във втория . Сега съм в ШЛ, имам супер як спонсор и дори когато гостувам съм с поне 1000+. А като домакин на High билети - 4000+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мога да ти кажа, че точно в МП има какво да се иска...МНОГО повече. Самият енджин за МП е скапан и лагва играта дори да играеш в 100 мбитова лан мрежа. А за останолото...ми то фифа 05 не беше нищо кой знай какво...ама щом те кефи повече - играй си нея...де го проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 За съжаление на Online засича супер много Днес с plamen_333 изиграхме два мача и беше истинско мъчение Не знам дали е така, защото и двамата сме с бавен нет или причнината е другa, но е много тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 4efo_88 ako igraete na "network" po-dobre e da prevkliu4ite na "Direct IP", tai kato tam laga e po-malak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Незнам, аз съм на гигабит и с хора на същия доставчик върви перфектно, с евроком също е полуперфектно. Със софия вече зависи от нета, защото от месец е прецакан пийринга. Но като се оправи и с тях ще е идеално, както беше на 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Инсталирам си я и като и дам play ми дава "Please insert disc...." какво трябва да се направи ? Пробвай да "сложиш" в Даймън туулс-а .mds файла , който е 5КБ , май така беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Как се играе Online . Става въпрос не мулти , ами онлайн и оригинален cd-key ли иска , щото аз не успях да го наглася , а ако не стане май-май ще я дел-вам Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Здравейте на всички,най-накрая отново имам нет и ще мога да наваксам пропуснатото през лятото Искан направо да ви питам-струва ли си ФИФА2006?Има ли подобрения в сравнение с предишната част?Може ли да се вкарва гол извън наказателното поле?Отново ли има само 4,5 начина да преодолееш вратаря?По-реална ли е?Бързам и не мога да прочета детайлно темата,затова ще съм ви много благодарен ако ми отговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Играта си струва. Подобренията спрямо предишната част са много, като най-видими са графичните подобрения (нормално), макар че гейм плея също е претърпял голяма промяна. Може да се вкарва и извън наказателното поле...може да се вкара и пряк свободен удар извън наказателното поле...но това става трудно. Мисълта ми е, че няма някъква 100%ва ситуация за гол...макар че има ситуации, които предразполагат за вкарване на гол. Говорим за извън наказателното поле...за вътре нещата са по-различни. Гол можеш да вкараш по всякакъв начин - воле, ножица, с греди, след рекушет, прехвърляйки вратаря...комбинациите са на ново и по-добро ниво. Играта е и по-реална, като мрежата например също се опъва доста реалистично...нереалистични са единствено шпагатите и отнемането на топката като цяло, които в предишните фифи бяха по-добре реализирани (мое мнение е всичко казано до сега и не карам никой да се съгласява с него). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 mnooo mi haresva igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.