t_tunchev Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Аз го нямам и ми тръгва без никакъв проблем . Сега се случи нещо много странно Играя, тичкам, тичкам, излизам сам срещу вратаря, зад мен няма никого и изведнъж се появява някакъв изрод от противниковия отбор, който излезна от трибуните, ритна ме и на мен ми даде жълт картон ... баси бъговете <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха,бахти бъговете.Кво,тичкаш си и идва някъв от трибуните и та ритва и ти дават жълт картон,хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Едва ли това ти е проблема , аз също съм с 9.0с и никакъв проблем нямам , някъде другаде трябва да е грешката <{POST_SNAPBACK}> Казвам че му трябва ДИректХ 9.0с Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Хахахаха,бахти бъговете.Кво,тичкаш си и идва някъв от трибуните и та ритва и ти дават жълт картон,хахаха <{POST_SNAPBACK}> Мда, супер бъгната игра . Такива чудисии се случваха на 2000, 2002, сега пак и на тая . Даже като го гледах 291839201 пъти на повторение от различни камери, се видя, че тоя пич се появява като дух , излиза си от вратата . Супер откачалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ауе искам да ви питам как мога да предодвратя отрицателния баланс на бюсжета след всяко гостуване?!!Това Salary какво означава и защо винаги е отрицателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Мислех, че това дето стана одеве докато си цъках е случайно, ама като ви чета постовете тая ФИФА ще се окаже много як провал. Значи играя си аз и ми се отсъжда пряк свободен на границата на наказателното. Бия си аз прекия и вратаря хваща топката, но вътре във врата при което чакам да чуя как "Висенте Калдерон" изригва, ама не. Просто гол нямаше. Вратаря се изправи като пич и си вкара топката в игра. Това си го записах и мога да го кача да го видите стига да намеря къде са реплейте. Не знам защо, ама нещо няма да я бъде тая фифа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Аз го нямам и ми тръгва без никакъв проблем . Сега се случи нещо много странно Играя, тичкам, тичкам, излизам сам срещу вратаря, зад мен няма никого и изведнъж се появява някакъв изрод от противниковия отбор, който излезна от трибуните, ритна ме и на мен ми даде жълт картон ... баси бъговете <{POST_SNAPBACK}> xaxaxa kvi sa teq raboti we!!!xa Xora da vi pitam shto kato biq prqx svoboden udar nqmam strelka i nz nakade celq!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Нострадамос, щото при всички е така. бакер, дам така е...не си единствения, на който му се случва това...и не го брой за бъг, защото се случва постоянно. казио селари = заплата...мисля сам разбираш, че тя не може да е положителна стойност. dunata готин бъг, що не го щракна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Нострадамос, щото при всички е така.бакер, дам така е...не си единствения, на който му се случва това...и не го брой за бъг, защото се случва постоянно. казио селари = заплата...мисля сам разбираш, че тя не може да е положителна стойност. dunata готин бъг, що не го щракна? <{POST_SNAPBACK}> Да,порових се малко и разбрах значението на думата но може ли баланца при гостуване след мача да е положителен?При положение че не получавам пари за билети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Едва ли може .Някой да знае нещо за пачове,ще излизат ли,няма ли,и горе-долу кога да ги очакваме,че с тези "екстри" малко кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Здравейте, значи става въпрос за малко проблемче във Фифа 2006 значи влизам си аз на Manager Mode играта тръгва перфектно няма проблеми само че след като свърши мача стигам до момента Continue след което играта забива някой да си има някаква идея от какво може да се получава така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 moga li da smenqm sistemata na otbora i kak Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 moga li da smenqm sistemata na otbora i kak Team Managment -> Formation Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 И после със стрелкичките доло, трябва да ги натискаш с мишката, си сменяш тактиката П.п. Тоя симулатора е супер откачен в моя полза. Save-ах един мач, изиграх го и бих като домакин Сантандер с 2:0 на Semi Pro. След това излезнах и пак се лоуд-нах на тоя мач и го симулирах - 6:1 , 4 гола на Роналдо, 1 Робиньо и 1 КАСИЯС. (От дузпа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Забелязахте ли колко трудно се играе на дъжд . И публиката има супер голямо значение . Супер е джътката ! -- И бъговете са и в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Забелязахте ли колко трудно се играе на дъжд . И публиката има супер голямо значение . Супер е джътката !-- И бъговете са и в повече Да бе, баси трудната работа. Тръгвам и само вода се мята наляво-надясно . Но играта е зарибена, дано да има някой-друг бъг да ми помогне А кога ще играем, Васе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Абе хора имам малкък проблем при трансферите Защо има икарани играчи в Трансфеите само от лигата в която играя ПЛС кажете отде да видя и за други първенства Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Aбе хора що след като влезох за 1ви път в играта там къзето трябва да избера език постоянно се върти без да натискам нищо.Докато си избирам тим пак така-менюто пак така.Как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Hora imam SUPER kofti problem ! Instaliram si igrata kakto trqbva vlizam , igraq - vsi4ko normalno - i izvednaj me izkarva ot igrata ( tva go prai na razli4no vreme i mqsto ) Are nqkoi da pomogne PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сега и аз започнах на Manager Mode с Атлетико и сле първия домакински мач съм на минус . Защо и как се оправя това ? Мда, сега и като гост имам минусов бюджет Всъщност като домакин не беше -, но като гост е минус, защото нямам печалби от билети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Абе хора имам малкък проблем при трансферите Защо има икарани играчи в Трансфеите само от лигата в която играя ПЛС кажете отде да видя и за други първенства Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сега и аз започнах на Manager Mode с Атлетико и сле първия домакински мач съм на минус . Защо и как се оправя това ? Мда, сега и като гост имам минусов бюджет Всъщност като домакин не беше -, но като гост е минус, защото нямам печалби от билети. И аз съм с Атлетико и вече съм на 9ти кръг. Печалбите при мен винаги са минус когато съм гост и + когато съм домакин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Абе хора имам малкък проблем при трансферите Защо има икарани играчи в Трансфеите само от лигата в която играя ПЛС кажете отде да видя и за други първенства Това са само хората в трансферната листа на твоята страна. Иначе отдолу има бутон сърч със разни филтри и оттам се нагласят тия работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 И аз съм с Атлетико и вече съм на 9ти кръг. Печалбите при мен винаги са минус когато съм гост и + когато съм домакин Мда. KAZIO също е така , ама въпросът ми е дали има някакъв вариант да направя минуса на плюс или поне да направя печалбите по-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Hora imam SUPER kofti problem ! Instaliram si igrata kakto trqbva vlizam , igraq - vsi4ko normalno - i izvednaj me izkarva ot igrata ( tva go prai na razli4no vreme i mqsto ) Are nqkoi da pomogne PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Мда. KAZIO също е така , ама въпросът ми е дали има някакъв вариант да направя минуса на плюс или поне да направя печалбите по-добри Мислч, че не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.