KAZIO Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Много е яка играта..тръгна без никви проблеми-дори не мога да повярвам.И Ливърпул са 5 звезди А нали не мога да изтрия .mdf-то.Ако го изтрия няма да върви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ami ako namerish na4in, po koito vav virtualniqt ti rom vse oshte da imash Fifa...ili puk da q ima v nqkoi ot drugite ti romove - mojesh da go iztriesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Еее не. Баси простата работа . Натискам "Save Tournament", изписва ми онова горе, излизам (уж е save-aно), ама като тръгна да load-вам и ми изписва "OK". Аре радвай , баси откчената игра, 6 часа играя и накрая ми казва, че не мога да save-aм. Няк'ви идеи, защото полудявам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ами,ако си с ДиректХ 9.0с значи...........т'ва е проблема <{POST_SNAPBACK}> Ами по-нова версия ли има или по-стара трябва да сложа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ами по-нова версия ли има или по-стара трябва да сложа??? <{POST_SNAPBACK}> Едва ли това ти е проблема , аз също съм с 9.0с и никакъв проблем нямам , някъде другаде трябва да е грешката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Хора моля ви помогнете...ИГРАТА МИ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО всичко...само като ида на контролите и като си сменя спринта да ми е "W" и го запазвам давам си сеив всичко...и всяка друга настройка на играта се запазва..като излезна..после като я пусна пак фифата само тая настройка ми е променена някой може ли да ми помогне адски е изнервящо непрекъснато да си сменяш контролера..така съм свикнал по друг начин не мога да я играя играта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Еее не. Баси простата работа . Натискам "Save Tournament", изписва ми онова горе, излизам (уж е save-aно), ама като тръгна да load-вам и ми изписва "OK". Аре радвай , баси откчената игра, 6 часа играя и накрая ми казва, че не мога да save-aм. Няк'ви идеи, защото полудявам ? <{POST_SNAPBACK}> ами май не е от играта . Като излезе FIFA06 на негово място може да напишеш някакво име, може и същото, после enter, нататък е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 еееееееее лудница много ме зарибява тая игричка))) Ся пукам яко на оножа fifa challenges. Междудругото някой ако има skype и иска да цъкаме то ника ми е RoSSoNeR4o .... имам g line в мирката и стана много секано Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 ами май не е от играта . Като излезе FIFA06 на негово място може да напишеш някакво име, може и същото, после enter, нататък е ясно <{POST_SNAPBACK}> Ахаха . Еми ся това дето се е записало FIFA06 запазено ли е ? Защото като тръгна да лоуд-вам и не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ахаха . Еми ся това дето се е записало FIFA06 запазено ли е ? Защото като тръгна да лоуд-вам и не става <{POST_SNAPBACK}> сигурно не, защото не си дал ентер на него и още няколко пъти те пита yes or no Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 сигурно не, защото не си дал ентер на него и още няколко пъти те пита yes or no <{POST_SNAPBACK}> Аха, еми ще го прежаля Сега изникна друг проблем , къде са трансферите ? Защото искам да гепна някой, ама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Аха, еми ще го прежаля Сега изникна друг проблем , къде са трансферите ? Защото искам да гепна някой, ама ... <{POST_SNAPBACK}> Ами във Manager Mode си има трансфери обаче аааадски тъпо са направени. Имаш право на 3-4 опита и след тва затварят трансферния прозорец.....иначе вече станах шампион с Атлетико...Марто е мноо добър в тая игра, не мога да кажа същото за Кежман обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ami ako namerish na4in, po koito vav virtualniqt ti rom vse oshte da imash Fifa...ili puk da q ima v nqkoi ot drugite ti romove - mojesh da go iztriesh. <{POST_SNAPBACK}> Еми аз в D-tools-а съм си пуснал mds-то.Обаче ако изтрия mdf-то няма да върви и mds-то нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Хихи на мен се инсталлна без проблем , след като най-накрая събрах файловете (благодаря на dunata и dakela1 за което ) Ами,ако си с ДиректХ 9.0с значи...........т'ва е проблема <{POST_SNAPBACK}> Я се скрий . С директ х 9.0с си върви идеално . Еми аз в D-tools-а съм си пуснал mds-то.Обаче ако изтрия mdf-то няма да върви и mds-то нали? <{POST_SNAPBACK}> няма . Недей го трий с една дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ахахахах. Някой беше казал, че изкарал в аут, а се зачело за гол - е сега и на мен ми се случи . Баси играта. Бия от 25 метра прехвърлящ удар, топката дори не се удря във вратата, аз се ядосах, а изведнъж трибуните на Бернабеу "избухнаха" и видях Роналдо да се радва . Супер зарибявка, след това и на повторенията се виждаше аут-а, ама гол имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ахахахах. Някой беше казал, че изкарал в аут, а се зачело за гол - е сега и на мен ми се случи . Баси играта. Бия от 25 метра прехвърлящ удар, топката дори не се удря във вратата, аз се ядосах, а изведнъж трибуните на Бернабеу "избухнаха" и видях Роналдо да се радва . Супер зарибявка, след това и на повторенията се виждаше аут-а, ама гол имаше <{POST_SNAPBACK}> Да, аз бях това, само че при мен трибуните на Бернабеу замлъкнаха, защото го надъних на Касияс Друг бъг забелязах.....имаше фал пред моето наказателно, обаче съдията даде авантаж....и те вкараха гол, обаче точно след това върнаха топката за изпълнение на пряк свободен и гол нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Пък при мен има фаул срещу мен ама дори не беше в близост до наказателното а коментатора вика : oo a penalty!!!! няколко пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Пък при мен има фаул срещу мен ама дори не беше в близост до наказателното а коментатора вика : oo a penalty!!!! няколко пъти <{POST_SNAPBACK}> Еха ... еми радвай , то си е за радост. Жалко, че при мен няма такива магии . Само онзи гол ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 A pri men puk se slu4i otkradvam s napadatel topkata ot zashtitnicite na drugiq otbor, koito razigravat i sadiqta sviri zasada. A po-rano na demoto qven gol - topkata otide v sredatata na vratata...q otsadi out i na povtoreniqta se vijda pove4e ot qsno kade minava topkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 A pri men puk se slu4i otkradvam s napadatel topkata ot zashtitnicite na drugiq otbor, koito razigravat i sadiqta sviri zasada. A po-rano na demoto qven gol - topkata otide v sredatata na vratata...q otsadi out i na povtoreniqta se vijda pove4e ot qsno kade minava topkata. <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми се случи подобна засада... правя извеждащ удар който обаче тяхен защитник овладява и почва да се върти такъв аз му я взимам и садията..засада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Mama mu sha e*a taq fifa pak ne tragna pak mi pokazva toq problem cd/dvd emulation software has been detected.Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game Nqkoi ima li ideq kak da go opravq!!!S noviq deamon tools sam 3.47 zarejdam mds faila i pak ne stava !!!Lokomotivcho ti kak go opravi we!!!! Help!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Mama mu sha e*a taq fifa pak ne tragna pak mi pokazva toq problem cd/dvd emulation software has been detected.Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game Nqkoi ima li ideq kak da go opravq!!!S noviq deamon tools sam 3.47 zarejdam mds faila i pak ne stava !!!Lokomotivcho ti kak go opravi we!!!! Help!!!! <{POST_SNAPBACK}> Стартирах я с mds файла, който RIP е дал малко по-назад в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 КРАК[/size] Ако ви дава това cd/dvd emulatio software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game вижте дали имате инсталиран clone cd и го махнете или ако имате друга емулираща програма махайте и пробвайте тогава дали ще тръгне.И реинстал на играта. <{POST_SNAPBACK}> Uraaaa unnistalnax clone cd i mi tragna ako nqkoi ima sashtiq problem da unnistalira clone cd nai nakraq tragna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Аз имам cloneCD и пак тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Аз го нямам и ми тръгва без никакъв проблем . Сега се случи нещо много странно Играя, тичкам, тичкам, излизам сам срещу вратаря, зад мен няма никого и изведнъж се появява някакъв изрод от противниковия отбор, който излезна от трибуните, ритна ме и на мен ми даде жълт картон ... баси бъговете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.