Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
As da pitam ima li veche kanal v mirc kadete moje da se razbira me za multy plaer igra

Еми прочети по-нагоре и ще разбереш. Чети малко ;)

П.П. На мен ми остават още към 3 часа ;), обаче сигурно ще прави няк'ви проблеми моя кретен :angry:

QUOTE(Lil Scrappy @ Sep 30 2005, 20:55 PM)

As da pitam ima li veche kanal v mirc kadete moje da se razbira me za multy plaer igra

Еми прочети по-нагоре и ще разбереш. Чети малко

ми пич не мислиш ли,че беше по-лесно да напишеш #FIFA ,отколкото да философстваш???:)))))))))

ми пич не мислиш ли,че беше по-лесно да напишеш #FIFA ,отколкото да философстваш???:)))))))))

Мне, трябва да се научи да гледа, не само да се пише по 3321930 пъти и той после пак да си пита ;). Нямам нищо против да му кажа, но все пак ...

Айде, до към 12 ще я подкарам. (Под подкарам имам в предвид - започване на инсталацията - защото е почти сигурно, че няма да тръгне :angry: )

Абе играта си е екстра обаче имам един "малък" проблем. Като я пусна и менюто си е ОК обаче след като дам "Game modes" и изведнъж менюто изчезва и става едно бяло и абослютно нищо не се разбира. На тази снимка се вижда какво имам в предвид. Това горе в ляво се предполага, че е меню. Някакви идеи :blink:

Можете ли да сваляте от ЕК?!Кажете ако има смисал да се опитам да е Уплоадна в ЕК за да е свалите обаче ако успея искам да ви кажа че ще е макс 2 дена там..След това е трия...Има ли смисал да е ъп?!

Можете ли да сваляте от ЕК?!Кажете ако има смисал да се опитам да е Уплоадна в ЕК за да е свалите обаче ако успея искам да ви кажа че ще е макс 2 дена там..След това е трия...Има ли смисал да е ъп?!

Еми нали на локалния я има ... май няма смисъл :blink:

---

или аз не разбрах какво имаш предивд :blink:

Еми нали на локалния я има ... май няма смисъл  :blink:

---

или аз не разбрах какво имаш предивд  :blink:

Не всички са на ГГБит...И се оплакват че ще я свалят 1,2 дена...Пак и от тая версия в ГГБит трагва...

"Малко" тъп въпрос, но ... никъде не намерих в темата - къде е тоя .mdf файл, защото аз имам само другия .mds, който е 5КБ :confused ? Никъде не мога да го намеря. Ако тръгна да екстрактвам файловете ми пише, че вече ги има ... Някакви идеи къде може да се намери тоя файл ...

Пфф, а да :bgrin: , намерих го, сори за тъпото мнение, някой Модер да го изтрие

Изникна нов гаден проблем :

Когато екстрактна самия .mdf файл и ми изкарва още един прозорец. Обаче спира да зарежда и трябва да се рестартира РС-то. И не иска да зареди пак, пак, пак ... Не е за пръв път и при други игри е ставало и не знам как да го оправя или къде е грешката ? :confused

Баси, след 4 рестарта се оправи този проблем :huh:

Подкарах я ;). Всичко е ОК, освен 1 :bgrin: - Като си save-ам профила и после като излезна не мога да намеря от къде да влезна пак да играя :).

Баси, след 4 рестарта се оправи този проблем  :huh:

Подкарах я ;). Всичко е ОК, освен 1  :bgrin: - Като си save-ам профила и после като излезна не мога да намеря от къде да влезна пак да играя :).

Е баси феномена :)!

mi nqkade v menuto trqbva da ti pishe Load

Намерих, пуснах и ми пише само "ОК" и това е :huh: . Иначе за тея дето им показва "Don't send" - ако още не са го оправили, да пуснат в Daemon tools-a файла .mds и така тръгва ;)

На пръв поглед играта ми изглежда супер яка :)

Само, че изиграх само 1 мач, защото много ми лагва(проблем с компютъра, ще се оправи :) )

играта кърти миФки....много не разбирам кви са ви проблемите,защото при мен само я свалих,разархивирах,моунтнах с демон тулс и си тръгна играта;))

Играта кърти, обаче ...

Когато тръгна да save-aм, нали трябва да дам "Save Tourmanent". E аз го давам, обаче горе излиза само едно дето пише "Fifa 2006" и си зарежда, а не save-a. Някой ако знае как става тоя номер да казва, че не ми се спира точно сега и да почвам от начало

статистиката е много зарибена.Става дума дето показва колко мача си играл,на ква трудност,колко победи,колко загуби,кое в редовното,кое в продъление,дузпи и .т.н

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...