Lil Scrappy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 As da pitam ima li veche kanal v mirc kadete moje da se razbira me za multy plaer igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 As da pitam ima li veche kanal v mirc kadete moje da se razbira me za multy plaer igra <{POST_SNAPBACK}> Еми прочети по-нагоре и ще разбереш. Чети малко П.П. На мен ми остават още към 3 часа , обаче сигурно ще прави няк'ви проблеми моя кретен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Еххх най-накрая я стартирах Играта е уникална и с удоволствие чакам някое турнирче да се пробвам на кво ниво съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Мда.. тръгна с това което даде RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 QUOTE(Lil Scrappy @ Sep 30 2005, 20:55 PM)As da pitam ima li veche kanal v mirc kadete moje da se razbira me za multy plaer igra Еми прочети по-нагоре и ще разбереш. Чети малко ми пич не мислиш ли,че беше по-лесно да напишеш #FIFA ,отколкото да философстваш???))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 а да ви питам джила в милан ли е????????// <{POST_SNAPBACK}> има го, даже е титуляр Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 ми пич не мислиш ли,че беше по-лесно да напишеш #FIFA ,отколкото да философстваш???))))))) <{POST_SNAPBACK}> Мне, трябва да се научи да гледа, не само да се пише по 3321930 пъти и той после пак да си пита . Нямам нищо против да му кажа, но все пак ... Айде, до към 12 ще я подкарам. (Под подкарам имам в предвид - започване на инсталацията - защото е почти сигурно, че няма да тръгне ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Абе играта си е екстра обаче имам един "малък" проблем. Като я пусна и менюто си е ОК обаче след като дам "Game modes" и изведнъж менюто изчезва и става едно бяло и абослютно нищо не се разбира. На тази снимка се вижда какво имам в предвид. Това горе в ляво се предполага, че е меню. Някакви идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Можете ли да сваляте от ЕК?!Кажете ако има смисал да се опитам да е Уплоадна в ЕК за да е свалите обаче ако успея искам да ви кажа че ще е макс 2 дена там..След това е трия...Има ли смисал да е ъп?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Можете ли да сваляте от ЕК?!Кажете ако има смисал да се опитам да е Уплоадна в ЕК за да е свалите обаче ако успея искам да ви кажа че ще е макс 2 дена там..След това е трия...Има ли смисал да е ъп?! <{POST_SNAPBACK}> Еми нали на локалния я има ... май няма смисъл --- или аз не разбрах какво имаш предивд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Еми нали на локалния я има ... май няма смисъл --- или аз не разбрах какво имаш предивд <{POST_SNAPBACK}> Не всички са на ГГБит...И се оплакват че ще я свалят 1,2 дена...Пак и от тая версия в ГГБит трагва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Ole ne e istina 1 ne mi tragvashe fifata uninstalnax q a predi tva iztrix si4ki failove svalix q 2 pat i q iztrix bez da iskam i sq q svalqm 3 pat sah sa pobarkam i ako ne mi tragne pak sah 4upa kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Toq pat predi da tragnesh da napravish neshto s mds i mdf files mai shte e dobre da im napravish back up. LOKOMOTIVcho, probvai ot driverite si da slojish v-sync on. V smisal po default da e ON. Imam samnenie, 4e moje da e ot tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 "Малко" тъп въпрос, но ... никъде не намерих в темата - къде е тоя .mdf файл, защото аз имам само другия .mds, който е 5КБ ? Никъде не мога да го намеря. Ако тръгна да екстрактвам файловете ми пише, че вече ги има ... Някакви идеи къде може да се намери тоя файл ... Пфф, а да , намерих го, сори за тъпото мнение, някой Модер да го изтрие Изникна нов гаден проблем : Когато екстрактна самия .mdf файл и ми изкарва още един прозорец. Обаче спира да зарежда и трябва да се рестартира РС-то. И не иска да зареди пак, пак, пак ... Не е за пръв път и при други игри е ставало и не знам как да го оправя или къде е грешката ? Баси, след 4 рестарта се оправи този проблем Подкарах я . Всичко е ОК, освен 1 - Като си save-ам профила и после като излезна не мога да намеря от къде да влезна пак да играя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Баси, след 4 рестарта се оправи този проблем Подкарах я . Всичко е ОК, освен 1 - Като си save-ам профила и после като излезна не мога да намеря от къде да влезна пак да играя . <{POST_SNAPBACK}> Е баси феномена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 mi nqkade v menuto trqbva da ti pishe Load Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 mi nqkade v menuto trqbva da ti pishe Load <{POST_SNAPBACK}> Намерих, пуснах и ми пише само "ОК" и това е . Иначе за тея дето им показва "Don't send" - ако още не са го оправили, да пуснат в Daemon tools-a файла .mds и така тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 На пръв поглед играта ми изглежда супер яка Само, че изиграх само 1 мач, защото много ми лагва(проблем с компютъра, ще се оправи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 играта кърти миФки....много не разбирам кви са ви проблемите,защото при мен само я свалих,разархивирах,моунтнах с демон тулс и си тръгна играта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 CD/DVD emulation software has been detected. Please disableall CD/DVD emulation softwareand re-start the game <{POST_SNAPBACK}> Някой да е намерил как се оправя това,защото ми го показва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Дузпите са направени супер яки. Може да си местиш вратаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Играта кърти, обаче ... Когато тръгна да save-aм, нали трябва да дам "Save Tourmanent". E аз го давам, обаче горе излиза само едно дето пише "Fifa 2006" и си зарежда, а не save-a. Някой ако знае как става тоя номер да казва, че не ми се спира точно сега и да почвам от начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Off mnogo mi lagva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 статистиката е много зарибена.Става дума дето показва колко мача си играл,на ква трудност,колко победи,колко загуби,кое в редовното,кое в продъление,дузпи и .т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Някой да е намерил как се оправя това,защото ми го показва. <{POST_SNAPBACK}> Ами,ако си с ДиректХ 9.0с значи...........т'ва е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.