Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
На 2 пъти преинсталирах играта, сложих най-новите драйвъри, инсталирах и Direct X 9c и пак се получава този проблем:

Problem.JPG

Някакви други идеи :blink:  :confused

и аз имам същия проблем не може ли да се оправи без преинстал на windows :confused

и аз имам същия проблем не може ли да се оправи без преинстал на windows :confused

И на мен ми правеше сащия проблем,но след като mount-нах mds. файла,а не mdf,вс се опрви.Дано и на другите помогне това!

На мен пък сега не ми дава да отворя mds фаила въпреки че имам daemon tools 3.47 с включени опции на емулаторите като цъкна на мдс фаила ми пише unable to mount image file not accessable :confused help pls

ТАка явно не четете кво сме писали...Като свалите играта има 2 филес...Които са с Имена: ".mdf" ".mds"

Може да инсталнеш играта само през ".mdf",но за да я подкараш ти тряяя ".mds"...Това което пишете че ви изписва ви иска Крак което е малко чудно защото има само пиратски...Такаче свалаите играта от Тука...Ако сте на ГГбит...И ще ви трагне...До ся обяснихме само как можа да се подкара...Следваштия като пише да погледне моя пост и 3 стр на зад и ще види отг на вапроса си...

plamen_333 за да подкараш играта не ти тряя само ".mds" ,а и ".mdf"...Трябва да са в една директория като отваряш ".mds"....Тряя да са в една папка двата филес...За да ти зачете ".mds"....

Pri men problema e mnogo stranen.V koeto i menu na igrata da vlezna.To po4va samo da se dviji bez da spira a az v sa6toto vreme ne natiskam ni6to.Tva stav postoqnno.Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava tova i kak da go opravq

Problema mai 4e e 4e mi se poqvqva vtori controller koito ne moga da spra.Nqkoi s podoben problem?

I az go imah sustia problem. Mahnah distancionoto na TVtunera, koeto beshe v USB-to i se opravi. Ako imash nesta v USB-tata probvai da gi mahnesh

И аз имах проблема с Don't Send грешката, но свалих този Fixed Image и играта взе че тръгна :). 23MB е, а с другият, който е към 500K не стана. Пробвайте.

plamen_333 за да подкараш играта не ти тряя само ".mds" ,а и ".mdf"...Трябва да са в една директория като отваряш ".mds"....Тряя да са в една папка двата филес...За да ти зачете ".mds"....

В една директория ги сложих естествено но не става незнам защо :angry1 сигурно ще трябва да я сваля пак (още 3 дена чакане)дано се пак да излезе някакъв crack

Pri men problema e mnogo stranen.V koeto i menu na igrata da vlezna.To po4va samo da se dviji bez da spira a az v sa6toto vreme ne natiskam ni6to.Tva stav postoqnno.Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava tova i kak da go opravq

Problema mai 4e e 4e mi se poqvqva vtori controller koito ne moga da spra.Nqkoi s podoben problem?

на мен тва ми се появява когато съм включил волана в USBто и така мога да играя и с него и с клавиатурата едновременно а докато съм в менютата и го завъртя започва да движи из менюто така че тва може да е проблема

Finish him !!!, странното е, че с този имидж играх един път, на втория ме изхвърли, а на третия въобще не искаше да пусне играта. След няколко рестарта и тестове, взе че тръгна и с "оригиналния" mds. Странно, такива шмекерии правеше и FIFA 2004 ако не се лъжа.

При мен всичко е наред :) Досега играх, няколко часа :P

Това, което ме шокира е че Майкъл Оуен е в Реал Мадрид :ohmy: От Серхио Рамос пък няма и следа, вероятно е в Севиля :angry:

При мен всичко е наред :) Досега играх, няколко часа :P

Това, което ме шокира е че Майкъл Оуен е в Реал Мадрид :ohmy: От Серхио Рамос пък няма и следа, вероятно е в Севиля :angry:

e to normalno..........все пак оуен отиде в англия в последния момент;)))

а да ви питам джила в милан ли е????????//

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...