Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Нови драйвери за дъното , видеото или преинстал на Windows-a .... ве4е я ка4их на 3 места и само на едното имаше проблем - насран windows , ина4е навсякъде другаде си върви играта !!!!!!!

Koi shte e kanala v Mirc kadeto shte si orejda me sreshti pomejdu si

oshtre ne sam e instalnal no po kasno shte se pogrija i shte sam gotov za predizvikatelstva!!!

Ами поиграйте малко и от #warez_gamer пак ще започнем да правим турнири.Иначе можеш да влизаш там още сега, почти винаги има хора за мач :)

Трябва да заредите в DAEMON Tools 3.47 задължително .mds файла, тоест малкия файл. Иначе играта вади грешка !

Добре..свалям играта....и сичко разархивирам и имам само .мдф няям .мдс ?? :cry

Ае ако някой го има да ми го прати плссссссссссссссссс :(

Добре..свалям играта....и сичко разархивирам и имам само .мдф няям .мдс ??  :cry

значи не си разархивирал правилно. Почни от последния файл с иконата на winrar, който е с разширение .rar

Izteglix si igrata napravix vsi4ko koeto ste preporu4vali do sega i produljava da mi izpisva tova kato iskam da zaredq igrata-"cd/dvd emulatio software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game".Slu4aino nqkoi da ima ideq kakvo trqbva da napravq?

Ми незнам за вас аз си я инсталирах без проблем :) Ако ви прави проблем mdf ако ползвате d-tools от менюто давате All option on и иконата трябва да е зелена

Иначе играта е трепач :punk

Аа играта с iso-то ли се играе или само с .mds :confused Да знам като я сваля да не напраа няква глупост..да не изтрия нещо и после пак да треа да свалям?

aBe vie za crack 4uvali li ste?!Q potarsetq iz saitovete!?I ako ne namerite si opravete D-toolsa...

Аа играта с iso-то ли се играе или само с .mds :confused Да знам като я сваля да не напраа няква глупост..да не изтрия нещо и после пак да треа да свалям?

Ми то 15 пъти се говори едно и също в тая тема, ама няма кой да чете. Crack няма, може би няма и да има. Играта върви перфектно със зареден mds файл на DAEMON Tools 3.47 със направени опции за емулация

Report Bug : След удар с глава на Луис Гарсиа топката излиза в аут поне на 2-3 метра от страничната греда, а компютърът засича гол :D

В самата игра Крауч от Ливърпул (който е над 2 м) си изглежда по-висок от другите, обаче във тия откъси, в които играчите се радват при гол всички са еднакви....малко е дразнещо

Ми то 15 пъти се говори едно и също в тая тема, ама няма кой да чете. Crack няма, може би няма и да има. Играта върви перфектно със зареден mds файл на DAEMON Tools 3.47 със направени опции за емулация

Благодаря за инаформацията.Съжалявам че попитах:))Прочетох темата но не разбрах точно дали само с iso или с mds.Един казва едно друг друго.Вече разбрах.10х

Pri men problema e mnogo stranen.V koeto i menu na igrata da vlezna.To po4va samo da se dviji bez da spira a az v sa6toto vreme ne natiskam ni6to.Tva stav postoqnno.Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava tova i kak da go opravq

Problema mai 4e e 4e mi se poqvqva vtori controller koito ne moga da spra.Nqkoi s podoben problem?

На 2 пъти преинсталирах играта, сложих най-новите драйвъри, инсталирах и Direct X 9c и пак се получава този проблем:

Problem.JPG

Някакви други идеи :blink:  :confused

Преинсталирай XP.Тази грешка се получава от бъгнат windows понякога.

aBe vie za crack 4uvali li ste?!Q potarsetq iz saitovete!?I ako ne namerite si opravete D-toolsa...

НЯМА КРАК

Ако ви дава това

cd/dvd emulatio software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game

вижте дали имате инсталиран clone cd и го махнете или ако имате друга емулираща програма махайте и пробвайте тогава дали ще тръгне.И реинстал на играта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...