Psihara^^ Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Гледайте и се учете... Ако има навити да направим нещо подобно тук.. Обадете се Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Хахахаха яко, ама като гледам почти само големи дупари имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 браво Иване, горд ли си със себе си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ако има навити да направим нещо подобно тук.. Обадете се <{POST_SNAPBACK}> После ми говори колко сте "интелигентни" в руската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 браво Иване, горд ли си със себе си ? <{POST_SNAPBACK}> Ммм.. Мисля , че да. Постигнал съм бая за толкова време. И не разбрах точно с кое да съм горд? Клипчето ми хареса и реших да го постна.. Но явно липсата ти на хумор и искренната ти цел да се заядеш с някого е надделяла човешкото в теб. @shadowhand А ти къде видя нискоинтелигентна проява от моя страна? Ще ми обясниш ли? Иначе много благодаря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Хахахаха... Е тва е гати олигарията майна!!!Ванка ако се навиеш да правиш подобни неща съм убеден че няма да се разминеш без бой!! Едит:Тея не ги знам от коя страна са ама невидях една от тея да носи прашки!!Явно са много задръстени Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Xexexexe мноого смях!!! Абе тия Японки ли са Китайки ли са какви са незнам ама ..... явно са заклети фенки на ГАЩИТЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Хахахаха... Е тва е гати олигарията майна!!!Ванка ако се навиеш да правиш подобни неща съм убеден че няма да се разминеш без бой!! Едит:Тея не ги знам от коя страна са ама невидях една от тея да носи прашки!!Явно са много задръстени <{POST_SNAPBACK}> Филмчето е много смях. Jozo....носенето на прашки не е признак за "отвореност". Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 тва е супер нагласено.ясно си личи по ухилените физиономии на мацките Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 къде пък видя физиономии? само гъзове. полите са им еднакви , защото може си униформи. идеята е супер идиотска и глупава. носенето на прашки не е признак за отвореност. ти като си много отворен що не носиш. хахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Тежка форма на идиотщина Толкова не съм се смял от последният епизод на South Park А как мога да го сваля това с по-добро качество? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 значи освен, че си дал линк за някакво забавно клипче, ти си ни дал и мъдрото послание: Гледайте и се учете... Ако има навити да направим нещо подобно тук.. Обадете се <{POST_SNAPBACK}> Ммм.. Мисля , че да. Постигнал съм бая за толкова време. И не разбрах точно с кое да съм горд? Клипчето ми хареса и реших да го постна.. Но явно липсата ти на хумор и искренната ти цел да се заядеш с някого е надделяла човешкото в теб. <{POST_SNAPBACK}> ха, намерил на кой да казва, че няма чувство за хумор или пък, че има нещо човешко у него :] - жив и здрав edit: опа - забравих изключителната човечност да унижаваш хора пред камера... ама това е щото я нямам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Хм.. пичът определено има захват Истински експерт е... Но не беше чак толкова смешно... по скоро е тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ауе малко тъпичко си пада , ама става за зяпане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ММ кво да ви кажа? Тъпа работа. Незнам какво толкова смешно виждате в това Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Тоя пи4 доста е тренирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Много зависи от коя страна на майтапа се намираш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Това е колкото смешно толкова и тъпо. Това ми се струва супер нагласена работа. Особено пък оная втората май се падаше. Ще седи и ще го гледа как й сваля гащите, вместо да му фрасне един или пък оная с панталоните. Тея японки да не се дрогирват, че не могат да реагират. А бе тъпа работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами... Забелязах, че няколко от тях имат еднакво телосложение и ботуши (това се дължи на факта, че съм жена и не се заглеждам толкова по задниците) Иначе... Да. Няма да реагират по някакъв начин? Нагласена работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 не ми го отваря , а мра от любопитство Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Свали си го от тук. http://www.filecabi.net/hotlinkl3j2ncuntv9.../1120576707.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 А защо на някоя не й свалиха гащите отпред Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Т'ва ако го видя да го правят на мойта приятелка, ще хвана тоя идиот, ще го вържа, ще го съблека и ще платя на някой мазен циганин да го на**е. Ще снимам всичко това и ще го пусна навсякъде из интернет!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Това беше безкрайно тъпо. Не ми беше забавно. Изглеждаше нагласено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.