Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Продавам оптична мишка, няма марка на 7, 8 месеца е и е ползвана предимно за офис работа, т.т е в отлично състояние. Мишката е с 2 бутона + скрол. Батериите на апарата ми са били на свършване затова и последващите снимки 1 и 2 са с лошо качество. Цената е 6 лв. ( като има някаква теоретична възможност да я коментираме в много малки граници ). За икономистите във форума тя е точно 30% от цената на нова нонейм мишка и то без ДДС. Чакам оферти :P :D

П.С Целта на продажбата е ъпгрейд, иначе мишката е топла топла , демек нищо и няма :D

Aктуално ... Отново не се се разбрахме с James_Bond007. Пак е в продажба при цена 5лв.. Поздрави :punk

A по принцип някаква формална гаранция ще ми дадеш ли?

Ами нямаш яд, колко искаш. :D Стига разбира се да не я тестваш вързана директно към 220 V :P

Еми мен ме интересува нещо от сорта на седмица - две. Не че нещо, но да не стане така да работи ден два и после да спре.. защото имах един такъв проблем с една подобна мишка и сега ми седи тука...

Еми мен ме интересува нещо от сорта на седмица - две. Не че нещо, но да не стане така да работи ден два и после да спре.. защото имах един такъв проблем с една подобна мишка и сега ми седи тука...

Мога да ти дам седмица, макар че за новата която днес си купих от фирма и ден гаранция не получих, но няма проблем, ще я имаш :D Ако ще купуваш давай на Л.С или на ICQ да се уговорим нещо :P

Ок. Айде да те помоля обаче да ми я запазиш и утре да ти пусна ПМ, защото утре към 9 ще разбера кой ден ще съм в Пловдив, щото може да ме няма до петък...

Актуално... С James_Bond007 нещо не се разбрахме, трябваше да ми пише днес кога и защо, но не писа, така че не се чувствам длъжен да я пазя. Цената е отново 5лв. без екстрите като гаранции и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...