b0r3d Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Продавам оптична мишка, няма марка на 7, 8 месеца е и е ползвана предимно за офис работа, т.т е в отлично състояние. Мишката е с 2 бутона + скрол. Батериите на апарата ми са били на свършване затова и последващите снимки 1 и 2 са с лошо качество. Цената е 6 лв. ( като има някаква теоретична възможност да я коментираме в много малки граници ). За икономистите във форума тя е точно 30% от цената на нова нонейм мишка и то без ДДС. Чакам оферти П.С Целта на продажбата е ъпгрейд, иначе мишката е топла топла , демек нищо и няма Aктуално ... Отново не се се разбрахме с James_Bond007. Пак е в продажба при цена 5лв.. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 прИмоция 5лв. + доставка в рамките на Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 A по принцип някаква формална гаранция ще ми дадеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 A по принцип някаква формална гаранция ще ми дадеш ли? <{POST_SNAPBACK}> Ами нямаш яд, колко искаш. Стига разбира се да не я тестваш вързана директно към 220 V Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Еми мен ме интересува нещо от сорта на седмица - две. Не че нещо, но да не стане така да работи ден два и после да спре.. защото имах един такъв проблем с една подобна мишка и сега ми седи тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Еми мен ме интересува нещо от сорта на седмица - две. Не че нещо, но да не стане така да работи ден два и после да спре.. защото имах един такъв проблем с една подобна мишка и сега ми седи тука... <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти дам седмица, макар че за новата която днес си купих от фирма и ден гаранция не получих, но няма проблем, ще я имаш Ако ще купуваш давай на Л.С или на ICQ да се уговорим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ок. Айде да те помоля обаче да ми я запазиш и утре да ти пусна ПМ, защото утре към 9 ще разбера кой ден ще съм в Пловдив, щото може да ме няма до петък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Актуално... С James_Bond007 нещо не се разбрахме, трябваше да ми пише днес кога и защо, но не писа, така че не се чувствам длъжен да я пазя. Цената е отново 5лв. без екстрите като гаранции и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Нямаше ме... Имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Нова и окончателна цена 4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 Продадена . close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.