cobalt Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 prodavam tv-tuner 35lv na edin priatel e ne e izpolzvan nikoga za6toto pi4a ne e ospql da si go nastroi ima i radio s tv-tunera varvqt konplekt i le6ta kakto i destancionno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 prodavam tv-tuner 35lv na edin priatel e ne e izpolzvan nikoga za6toto pi4a ne e ospql da si go nastroiima i radio s tv-tunera varvqt konplekt i le6ta kakto i destancionno kakto i disk s draivari <{POST_SNAPBACK}> izvinqvam se napravih go bezdaiskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 А да кажеш марка, стерео ли е, има ли гаранция, към коя фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 da ve4e znam i markata ------> chronos garanciq nqma za6toto e donesen ot germaniq ako ima o6te vaprosi pitaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 стерео? линк към сайт на производителя? поне модела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 pi4 mn se izvinqvam no naistena ni6ti4ko pove4e neznam o4akvam informaciq za sega znam samo 4e pi4a moje da se navie da q dade i za 30 kinta mod: Правила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.