RAP`BOY Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Zna4ii .. poiaviava mi se saob6tenieto ---------------------------------------------- Messenger Service Mesage from SYSTEM to ALERT on 06.07.2005 SECURITY ALERT Windows has detectet registry errors on your computer ! Registry errors can caus potential loss Microsoft recommends an immediate sistem scan Visit: www.windowsreg.com for FREE registry scan. ------------------------------------------------- kak moje tva da go spra da se poiaviava i sekvi reklami i tem podobni shits . ako moje da mi kajete programa za mahane na tia rauti ili ne6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Виж тук , избери си от всички изброени, някой spyware или addware remover и дерзай.. http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=7469 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 sorry za temata ! dano da mi help-nat tia addware ili spryware 10x ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Осъзнайте се бе хора! Не става въпрос за спай или вирус. Не се тормози с такива работи, просто трябва да си спреш Messenger услугата от Windows! Това е първата услуга, която аз спирам веднага след инсталация на Windows. А в Windows 2003 дори мисля я заварих изключена по подразбиране (осъзнали са се от М$). Отвори Start - Run... и напиши services.msc Като се отворят услугите, намери в списъка Messenger. Двойно цъкане върху нея и по средата има един падащ списък, избираш Disabled. После натискаш бутона Stop. И после ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Осъзнайте се бе хора!Не става въпрос за спай или вирус. Не се тормози с такива работи, просто трябва да си спреш Messenger услугата от Windows! Това е първата услуга, която аз спирам веднага след инсталация на Windows. А в Windows 2003 дори мисля я заварих изключена по подразбиране (осъзнали са се от М$). Отвори Start - Run... и напиши services.msc Като се отворят услугите, намери в списъка Messenger. Двойно цъкане върху нея и по средата има един падащ списък, избираш Disabled. После натискаш бутона Stop. И после ОК. <{POST_SNAPBACK}> Възможна е и моя грешка, тъй като имах подобен пробем, като ми изскачаше надписче за фрее рег клеан и ме забутваше в някакви платени сайтове, затова е напълно възможно да съм се омотал, то едно ли хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 az podkrepiqm mnenieto na tedy.Sled kato ti se poqvi otnovo tova saob6tenie,vij na nego si pi6e saita,ot koito da si drupne6 edna programka,koiqato ne samo spira dosadnite saob6teniq,shits i t.n.t. ,no i ti iz4istva vsi4ki kriti4eski gre6ki ot pc-to.Imeto na programata e Repair Registry Pro.Gadnoto e,4e e shareware i triqbva da nameri6 crack za neq.Nai-veroqtno ima v crackfind.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Мерси за информацийката! И мен ме дразнеха тия прозорчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.