kardozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Един мой приятел цъка върху песента и тя му по4ва.Също така той има някаква иконка MEDIA до иконките BACK,FORWARD,STOP,FAVOURITES и т.н.Той там има една иконка и като цъкне на песента в дясно му се отваря прозор4е WINDOWS MEDIA и песента му тръгва.Аз нямам такова прозор4е.Та въпроса ми е как да слушам онлайн.Имам Уиндоус медиа плейър 10 междудругото и пак незнам как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ако си на IE - прост метод (с Winamp): Вадиш списък с песни (за Download примерно) от някой сайт. Щракаш с десен бутон, избираш 'copy shortcut' след което в Winamp-а add/url - paste. Дано да съм разбрал правилно въпроса (най-много да съм се изложил... сефте) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Ще пробвам ина4е много благодаря,а със 24КБ/с ще мога ли да ги слушам онлайн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 От тук ще можеш най-вероятно За други сайтове - не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ще пробвам ина4е много благодаря,а със 24КБ/с ще мога ли да ги слушам онлайн? <{POST_SNAPBACK}> Почти навсякъде можеш да слушаш с тази скорост. Повечето радия подържат 128kbps стрийминг, което ти покриваш. Иначе това може да стане със всеки един браузер, просто трябва да копираш линка на песента/плейлиста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ако си на IE - прост метод (с Winamp):Вадиш списък с песни (за Download примерно) от някой сайт. Щракаш с десен бутон, избираш 'copy shortcut' след което в Winamp-а add/url - paste. Дано да съм разбрал правилно въпроса (най-много да съм се изложил... сефте) <{POST_SNAPBACK}> ... по-добре да остави winamp-a always on top и да влачи в play list-a ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.