VMS Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Много е обидно това, че от град с 400 000 жители, билети са си купили едва 200. Може би донякъде положението може да се обясни с това, че е лято, хората отиват на почивка и т.н. Като цяло народа страшно много е изпростял, за да се стигне до това дередже един дръглив мангал п*дераст да събира повече отколкото Глен Хюз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finrod Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Умирам от яд... Обичах и продължавам да обичам града си... Обаче никога няма да простя на хората това, което направиха. Досега невярвах или поне не исках да повярвам, че града ми е едно свърталище на чалгари и простаци, на хора без вкус, на хора лишени от собствено мнение. Сега вече съм много склонен да повярвам на това. :/ Шопите изпълниха докрай зала 1 на НДК, във Варна са продадени с пъти повече билето от тук (макар, че и там не е сигурен концерта). А тук - 170 билета.. майко колко ме е срам.. колко ме е яд. И ме е яд не само за това, че няма да видя легендарния Глен Хюз на живо, не ме е яд толкова за това, че трябва да изпусна един друг концерт - концерта на DIO, за това, че града ми се е превърнал в бардак.. яд ме е за самия Хюз. Един човек, който харесваше България, човек, който се върна за да свири пак пред нас, защото харесваше страната ни и уважаваше народа ни. Един човек, който за да се реваншира за проваления концерт в София през май месец, сега ни дава цели 3, такива. Яд ме е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 яд ни е точно за това Finrod, благодаря за хубавия изказ на нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Така е, но за съжаление ние нищо не можем да променим. Аз ще ви дам един доста конкретен пример за българската простотия: Дийп Пърпъл свирят за 15лв билет на 21-ви, нали така? Миналия месец Д-2 свириха в Мармалад за вход 10лв. и е било фраш отвсякъде! Аз 10ст. няма да дам за тея пръдльовци - предпочитам да ги дам за тоалетна! Но явно има хора, които дават и явно предпочитат да ги дадат да гледат Д-2, отколкото Глен Хюс, Дио, Пърпъл и т.н. А друг е въпроса, че явно Д-2 се изкарват почти равносилни на Дийп Пърпъл, щом билета за Пърпъл е с 5 лв. повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 "... ще ходим двама по брега ще те хвана за ръка ..." "студена лимонада носиш ти аз съм вперил поглед в твоите очи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Умирам от яд...Обичах и продължавам да обичам града си... Обаче никога няма да простя на хората това, което направиха. Досега невярвах или поне не исках да повярвам, че града ми е едно свърталище на чалгари и простаци, на хора без вкус, на хора лишени от собствено мнение. Сега вече съм много склонен да повярвам на това. :/ <{POST_SNAPBACK}> А допускаш ли,че хората може да нямат пари или пък,че концерът е през седмицата и това ги е спряло???Веднага взе да вкарваш мелодраматични изводи.И какво общо има собственото мнение???Това че не харесват Глен Хюз не е ли собствено мнение или това че харесват Азис???Моля те,прости ми,че не си купих билет за Глен Хюз!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 А допускаш ли,че хората може да нямат пари или пък,че концерът е през седмицата и това ги е спряло???Веднага взе да вкарваш мелодраматични изводи.И какво общо има собственото мнение???Това че не харесват Глен Хюз не е ли собствено мнение или това че харесват Азис???Моля те,прости ми,че не си купих билет за Глен Хюз!!! <{POST_SNAPBACK}> Не, не допускам, че нямат пари или че имат работа. В София концерта на Сабат беше през седмицата и с билет 30 лева - и дойдоха 13 000. Сега не ми казвай, че е защото е столица - на Металика в Пловдив навремето също се изсипа маса народ. Ама навремето. Сега в Пловдив просто е друго. Помниш ли концерта на Пайнър на "Ботев"?!? Тълпи. Отцепиха движението около стадиона чак. Същите тези хора дето сега нямат пари или имат работа - тогава сигурно е било наопъки, имали са пари и са нямали работа? Мне - просто в тоя град само чалга върви. Събудете се - няма друг такъв град в България, може би само Дупница, родината на Васка Сашева, може да ни конкурира по чалгария. Скоро и българските групи няма да идват да свирят. Колко хора имаше на концерта на Контрол и Ахат? 200-300... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 ...Колко хора имаше на концерта на Контрол и Ахат? 200-300... <{POST_SNAPBACK}> миналата година на стадиона, нали? като отивахме към стадиона не виждах хора и си мислех, че няма да има концерт... Контрол, Ахат и Щурците ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Да - същя концерт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Да - същя концерт. <{POST_SNAPBACK}> а беше мн хубав концерт... (на който за съжаление научих от Щурците, че Радой Ралин си е отишъл ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Когато имаше концерт на Азис .. цялата главна беше фраш. Чалгата се харчи повече. Това е основната причина за липсата на интерес (поне тук в Пловдив) и това е защото всички бягат от този град - или в София, или във Варна или в чужбина.. Хора .. търсещи по-добра и по-добре платена работа. Тук останаха основно тези.. които не мога да си позволят да търсят работа другаде. По този начин.. градът се изпразва откъм по-висок клас граждани. Какво очаквате тогава?! Фолк клубовете ни са пълни (лично съм се обедил ). Тези които слушат нещо различно от чалга не са организирани - всеки си слуша вкъщи каквото си му харесва и това е.. Една от причината е .. споровете за "фалшивите метъл фенове" които водите тук поне в 2 теми!! Няма такова нещо като фалшиф фен.. ?! адски тъпо е това - като се насажда такова разделение?! как очаквате да се съберат повече хора?!! по-старите фенове... тия малките слушат само линкин парк и д2.. и не я разбират тази музика. Сякаш няма приемственост между поколенията. Докато чалгата.. лесна работа - тате си пуска диска на Ивана, майката си пуска диска на Азис.. Планета бичи вкъщи.. в автобуса няма уважаващ себе си шофьор които да слуша нещо друго освен 106,5 Така че - малките, копиращи от родителите си се зарибяват съответно - това е омагьосан кръг който води съответно до 170 човека за концерта на Glenn Hughes. Е да.. аз също не съм си взел билет, но решението си е лично мое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Аз съм на 16 и също мисля че тези дето се разкарват с фанелки на ЛП не са метали ,но не мога да приема ,че не знам кой е Глен Хюс или не знам кои са Цепелин или не съм ги чувал...слушам само такава музика ...не ходя облечен като метал не съм с дълга коса или нещо такова ..макар че съм на 16 супер много се кефя на стар рок от времето на родителите ми не искам да се заяждам с никой просто казвам ,че има и от новото поколени хора ,които слушат такава музика и които и се кефят. <{POST_SNAPBACK}> И аз супер много се кефя на стар рок. Дори и да не съм някакъв запален метъл ( даже не мога да се нарека метъл ) някои песнички много ме зарибяват, и малко се ядосах за това какво стана с Глен Хюс вчера. Просто това беше неуважение и не искам да съм на неговото място. П.С. Но и не бих дал 15лв. за билет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ave nqkoi moje li da kaje kade po to4no sa namira taq kasa deto sa vry6tat biletite, 4e otivam sled malko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 аз си ги върнах в Музикален свят, но и от там си ги бях взел... а такава каса така и не видях да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 аз си ги върнах в Музикален свят, но и от там си ги бях взел... а такава каса така и не видях да има... <{POST_SNAPBACK}> Me too... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Не смятам, че е правилно да обиждате хората, които не са отишли на концерта. Без значение дали е защото не са имали възможност или защото просто не им е пукало за него. Нормално е да ви е яд, че не е имало концерт. Аз също съм оставал на сухо по подобен начин, не веднъж. И какво излиза - щом някой не споделя вашето мнение, вашите интереси, той е тъп, прост и задръстен? За разлика от метълите- висшата класа, които винаги правят правилния избор. Не ми пука дали ще обидя някой или не, защото след като аз не съм имал намерение да ходя на концерта, се чувствам лично засегнат от думите ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 тъпи метълчета хеле как мразя такива с очилца и косичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ами засягай се... не виждам къде съм обидил някого с нещо. Просто констатирам факта, че в Пловдив вирее само и единствено чалга. Това обидно ли е за теб? И ако е - аз ли съм виновен, че е такова положението, та да се обиждаш на мен? Все едно - чувствай се свободен да се засягаш от каквото и от когото си решиш - това няма да промени картинката. Уви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Oba4e i organizatorite sa izdyniha.. Nestiga 4e prez sedmicata koncerta mi i savpada s DIO. Baq poznati zaminaha za Kavarna i opredeleno ne sa sbyrkali 6toto Dio napravo e iztrepal publikata tam. Ina4e koito 6te da sa obijda ama sre6tu ni6tojnata suma ot 15lv 4oveka 6te6e da napravi maniakalno 6ou. Plovdiv vse po silno otstoqva poziciite si na nai-4algarskiq grad... Prodyljavaite v su6tiq duh dragi obideni horica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Организаторите се съобразяват с календара на изпълнителя... те не са тъпи, правят си сметката кога колко посещаемост може да има. Следващия път обаче изобщо няма да си направят труда да се занимават с Пловдив - по-добре в Каварна да организират концерти - тук е загубена кауза. Освен ако не си от Пайнър или не се казваш Азис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Основната причина, да има толкова малко хора на концерта на Глен Хюз е, че съвпада с концерта на Дио! Просто е! Ако е имало хора, които са били готови да отидат на концерта на Хюз, 85% от тях за отишли на Дио, защото колкото и голяма легенда да е Глен, просто не може да стъпи на малкия пръст на Рони....тва е хавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.