LifeFeel Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ще ходи ли някой? От къде да си купя билети? (цени?) http://www.ndk.bg/bg/events.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 mtf никой ли? ... или дъртаците сме вси на работа? сега си послушах малко - отново се изкефих особено си харесвам L.A Blues Authority албума дали е такова и при нас? : http://www.pro-rock.net/news/0507001.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 За билети провери в Музикален Свят( бившия Vision) или питай на muzikalen_sviat@yahoo.com Според мен ще има билети. Aко телефона от визитката е още валиден - 0898 440 183 - Соня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Toku 6to si zimah bilet Ima v rock shop-a po 15lv sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 и аз си купих билети - по 15лв от метълския магазин - то си пишело на плаката ама кой да прочете... ето и мохабета със бат Дидо от Лондон - много готин пловдивски китарджия и приятел, който сега бачка в Лондон (като много други) и ходи на мнооого концерти: Date : 7/6/2005 Time : 12:25 LifeFeel: бат Дидо - на Глен Хюз как е? - да ида ли утре ? Date : 7/6/2005 Time : 12:28 Dido: ..., ami na mene mi haresvaha pop/funk parchetata, tuka sviri predimno Deep purple type inache iako pee picha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Доколкото разбрах, няма да има концерт утре !!! Дано не ви подвеждам нещо, но така чух по Евроком!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Доколкото разбрах, няма да има концерт утре !!! Дано не ви подвеждам нещо, но така чух по Евроком!!!!! <{POST_SNAPBACK}> някакъв начин да проверя??? (не гледам тв и не слушам радио) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Днес ходих да си купя билет и ми казаха че концерт няма да има тъй като са продадени едва 170 билета Така че който вече си е взел билет-бегом да си върне парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Днес ходих да си купя билет и ми казаха че концерт няма да има тъй като са продадени едва 170 билета Така че който вече си е взел билет-бегом да си върне парите <{POST_SNAPBACK}> WTF @_@ ебати шибания град... кой още казва, че Пловдив бил много хубав град... - най-голямото село на балканския полуостров... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Tfa be6e nai-pederaskoto izpalnenie!!! Iskam da blagodarq na si4kite si sagrajdani s izkliu4enie na tiq 170 4oveka za neveroqtnata izdynka. Qvno samo 4algarite i pedalite sa uvajavat v toq grad. Otvraten sym Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 де да имаше концерт на Азис... ама кво ще се опитваме да мерим Glenn Hughes със Азис... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 айде стига сте пискали без да знаете! 2ма от спонсорите организиращи концерта са се отказали за това няма да има концерт не заради билетите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 айде стига сте пискали без да знаете! 2ма от спонсорите организиращи концерта са се отказали за това няма да има концерт не заради билетите! <{POST_SNAPBACK}> голяма разлика... следя само какво ще напишете тук - нямам друг източник на информация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Какво искате бе хора? Кво се оплаквате от града и от музикалната ни култура? Не виждате ли че средната възраст на метъл и рок "феновете" е 14-15 години. Та те дори не знаят кой е Глен Хюс. Какво очаквате? Гледам раз ни дечица по главната с фланелки на Линкин Парк, които твърдят, че са метъли. Това е положението - дъртите рокаджий бачкат за да оцелеят и тайничко си слушат Цепелин в тях, малките слушат Линкин парк и Д-2 и т'ва е. Рока в България не е това, което беше! Дано да греша, но никога няма да се върнат онези времена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 някой може ли да ми даде линк от кадето да си изтегля албума на Tony Aiomy i Glen Hughes - FUSED или да го качи на bt.evorocom.net ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 то колелото на времето си се търкаля напред... но все пак има едно невероятно съсловие от хора малко по-големи то мен... или на моите години, които за съжаление отдавна са попритиснати от живота... или си говоря с тях по icq-то защото не са в България... (кой кат мен да си развява мускета по тва време из форуми...) иначе все си знам, че не напразно на Пловдив му викаха града на китаристите... Helmut (23:43) : stiga be choveka taka e nahavial Helmut (23:43) : taka da haresva BG te se izlagat коментар на такъв готин човек ... от USA ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 айде стига сте пискали без да знаете! 2ма от спонсорите организиращи концерта са се отказали за това няма да има концерт не заради билетите! <{POST_SNAPBACK}> А знаеш ли защо тези двама организатори са се отказа ли,a?Точно заради смешната бройка продадени билети-лично ми бе казано когато бях да си взема билет Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 спонсор да се откаже - ей тая глупост пък нещо не я разбирам - какво? - ще направи големи загуби? я да видим кой ще се срине от малкото хора на концерта... на билета има: Общинска охрана ? парк хотел С. Петербург ? международен панаир Пловдив ? по-вероятно ми звучи организатори да се откажат - Riva Sound и BGM ... така, че don_antone помисли преди да ни дадеш учтивото: "айде стига сте пискали без да знаете!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 само да добавя че не всеки които се разхожда с фанелка на linkin park слуша д2 и линкин парк , някои от нас просто допълват с малко по нова музика за стимул , аз например сам луд фен на линкин парк , не все пак си слушам u2 , metallica ,ac/dc . може и да греша но не смятаите че някой е такав каквато фанелка носи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Аз съм на 16 и също мисля че тези дето се разкарват с фанелки на ЛП не са метали ,но не мога да приема ,че не знам кой е Глен Хюс или не знам кои са Цепелин или не съм ги чувал...слушам само такава музика ...не ходя облечен като метал не съм с дълга коса или нещо такова ..макар че съм на 16 супер много се кефя на стар рок от времето на родителите ми не искам да се заяждам с никой просто казвам ,че има и от новото поколени хора ,които слушат такава музика и които и се кефят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Аз не казвам, че всички са такива! Но такива като тебе са много по-малко от останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 абе аз ходя с която изпрана фанелка набарам сутрин Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 абе аз ходя с която изпрана фанелка набарам сутрин <{POST_SNAPBACK}> Е значи имаме общи черти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 последно ще има ли концерт ? билетите ги връщаме там откъдето сме ги взели ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Концерт няма да има - това е официално. билетите се връщат "на касата срещу централна поща". не знам коя е тази каса, но така казаха по ЕК снощи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.