DON_CHEFO Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Винаги като се махна от компа си го гася Не виждам смисъл да работи дори и за сваляне на нещо То така или иначе за 30 мин си свалям филм и просто си го спирам хайвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Po4ti prez cqloto vreme e izkliu4en-vkliu4vam go za po polovin 4as...A prez no6ta go gasq napravo ot kontakta,4e vsi4ko mi e vurzano kum razklonitelq i no6tem se kusa da miga,q mi6ka,q ne6to drugo. P.S. Ostavete gi da si po4inat teq pc-ta...i te du6i4ki nosqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Винаги когато не ми е нужен го гася. Свалям си през цялото врме на деня. Няма значение дали е вечер или ден. Ако тегля вечерта си го оставям да си тегли и го настройвам като свърши да се самоизключи. А през деня като ми омръзне да го гледам и го му дърпам шалтера. Кофтито е че вече все по-рядко го изключвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не бих казал. сега по часовника ми е 13:57 и след около 20 минути ще станат точно 29 часа откакто не е изключван. Направете си извод. Изкл;ючвам го само вечер ( освен ако не тегля ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ами ПС-то ми е старо(охлаждането също) , и ако го остая повече от 10 часа вклучено ще се стопи , за тва само вечер си го спирам,или когато излизам за дълго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не го изключвам, няма смисъл. Харда се прецаква с всяко изключване и включване и е по-добре за компютъра да си работи нонстоп, от колкото да го изключваш през няколко часа. Това е машина все пак. Кой изключва хладилника Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не го изключвам, няма смисъл. Това е машина все пак. Кой изключва хладилника <{POST_SNAPBACK}> Хаха яко разсъждение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Гася го най-вече когато лягам да спя или ме няма дълго време вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 moq e rqdkost da e izklu4en no kogato hodq na selo ili ... nqkade s na6ta /za pove4e ot den go izklu4vam/ ... a nqkoi pat i ve4erno vreme ama rqdko... predi si go izklu4vah pone 8 4asa v denonoo6tio da ne raboti ... ama otminaha tiq dni... sega ba6tami go e podhvanala nqkakva kriza i ne mi daja da go ostavqm vklu4en "Jivot ima toq komputar ostavi go namira malko" btw Televizora ne e izklu4van ot sedmica predi sedmica go izklu4ih 6tot hoihme na selo no mislq 4e e hubavo da si po4ivat ma6inkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ами то по принцип като си изключиш монитора(основния консуматор) , ПС-то не харчи много ток , ама все пак аз бях в един период , когато 24 часа ми бачкаше ПС-то и сметката ми за тока се повиши чувствително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз само вечер иначе през деня е пуснат нон-стоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Много рядко го изключвам ,само когато стане много нестабилно напрежението повреме на буря ,защото почва да се рестартира сам.Иначе от 9 Месеца съм го спирал няколко пъти за по половин-един час.Максималния ми Ъптайм е 18 дена ,може и много повече да издържа ,но все се налага за нещо да го рестартирам.Средно на седмица го рестартирам веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Кой изключва хладилника или пък миксера, телевизора, печката... по темата: Изключвам го късно вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз попринцип го оставям да тегля нещо, но сега нещо много бучи и не мога да го оставя, защото не мога да заспя . Много съм близко до него и ми шуми ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Това е машина все пак. Кой изключва хладилника <{POST_SNAPBACK}> Хе хе, ми то и хладилника се изключва автоматично от време на време за да си почине, и бойлера, и акумулаторната печка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ми на комютъра като му е излючен монитора и като не е натоварен все едно работят само вентилаторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Хе хе, ми то и хладилника се изключва автоматично от време на време за да си почине, и бойлера, и акумулаторната печка... <{POST_SNAPBACK}> И компа си пуска "Stand By" режим Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Да.Дразни ме....пък и нека си почива и той е човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 преди не го изключвах нон стон беше ОН но сега го изключвам като спя ако няма нещо което си заслужава да изтегля и не може да изчака или не искам да изчакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 m dam...az moq go ostavqm 4at pat nqkolko dni neizklu4en...drug put go spiram 1-2 puti na den.Zavisi.No ina4e Ups-a za 24/7 e zaduljitelen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 споделям мнението на afx за пестенето на ел. енергия... иначе го пускам само за да прочета форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Вечерно време го изключвам - и аз и той да поспим малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Когато не съм вкъщи и когато спя. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 И компа си пуска "Stand By" режим Пуска си го ако ти му зададеш. От шума на вентилаторите всяка вечер в продължение на 2 години, сега ушите ми пищят (само като е тихо. иначе не се усеща). Даже и при пълна тишина, пак пищят леко. Много е досадно. Не си мислете, че като работи компютъра е безобидно всичко само щом не харчи ток и няма бури. moq e 24/7 non stop spiram go samo ako trqq updatna nqkoq 4ast ili nqkoq avariq ima super tih mi e taka4e izbosto nego usestam kat si legna ама то и аз не го чувам, ама ушите ми го чуват. пък и е на 5 - 6 метра от леглото ми.. достатъчно разстояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 moq e 24/7 non stop spiram go samo ako trqq updatna nqkoq 4ast ili nqkoq avariq ima super tih mi e taka4e izbosto nego usestam kat si legna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.