Shiro Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 (А бе може би темата не е много за тук ама карай) Имам един хардуерен рутер и той я даде я не даде да получавам файл по DCC-то. Забелязал съм, че на определени хостове дава. Примерно има един човек (на евроком), който винаги като ми прати получавам. Обаче има други (пак на евроком), които колко и да се мъчат да ми пратят някакъв файл, той не може да дойде. На рутера съм дал "Allows DCC to work though NAT and connection traffic". Под Уиндоус положението е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ами проблема би трябвало да е при тях. Когато те ти пращат си отварят ДСС порт и ти пращат съобщение да се вържеш за техния дсс порт. Виш дали и съответните хора, от които се опитваш да получаваш не са зад рутер. А иначе какъв ти е рутера? Може и там да е проблема, ако е някой боклук... За хардуерни рутери препоръчвам D-LINK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Рутерът ми е CANYON, доколкото знам не е боклук Иначе не мога да получавам по DCC и от хора, които не са зад рутер. В мен е проблемът, варианта да е при другите съм го проверявал, не е от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Рутерът ми е CANYON, доколкото знам не е боклук <{POST_SNAPBACK}> Бе не е кой знае какво ...Иначе и мен ме интересува, щото и аз съм зад същия рутер Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ми за мен остава обяснението, че просто рутера не си върши работата както трябва.. CANYON не са нищо особено. Имам един суич CANYON.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Аз не съм казал, че е нещо особено, а просто, че не е боклук Освен това е третият, който сменям, винаги си го е имало тоя проблем. А това, че ВИНАГИ ми позлволява от някой IP-та и НИКОГА от други, трудно си го обяснявам с bug в рутера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 След като с някои става, а с други не - логично е проблема да не е при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 След като с някои става, а с други не - логично е проблема да не е при теб <{POST_SNAPBACK}> тц Тия хора, дето не могат да пращат на мен, могат да пращат на други по-скоро: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Едит: Тука писах глупости, затова ги махам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 кво туй животно пасивен потребител ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Пробвал ли си да се направиш пасивен потребител и тогава да опиташ да дръпнеш нещо от тия дето не ти ги пуска? DCC И DC++ нямат нищо общо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.