Jump to content
BulForum.com

Рутер и DCC

Recommended Posts

(А бе може би темата не е много за тук ама карай)

Имам един хардуерен рутер и той я даде я не даде да получавам файл по DCC-то. Забелязал съм, че на определени хостове дава. Примерно има един човек (на евроком), който винаги като ми прати получавам. Обаче има други (пак на евроком), които колко и да се мъчат да ми пратят някакъв файл, той не може да дойде. На рутера съм дал "Allows DCC to work though NAT and connection traffic". Под Уиндоус положението е същото.

Ами проблема би трябвало да е при тях. Когато те ти пращат си отварят ДСС порт и ти пращат съобщение да се вържеш за техния дсс порт. Виш дали и съответните хора, от които се опитваш да получаваш не са зад рутер. :)

А иначе какъв ти е рутера? Може и там да е проблема, ако е някой боклук... :) За хардуерни рутери препоръчвам D-LINK .

Рутерът ми е CANYON, доколкото знам не е боклук :)

Иначе не мога да получавам по DCC и от хора, които не са зад рутер. В мен е проблемът, варианта да е при другите съм го проверявал, не е от тях.

Рутерът ми е CANYON, доколкото знам не е боклук :)

Бе не е кой знае какво ;)...Иначе и мен ме интересува, щото и аз съм зад същия рутер :bgrin:

Ми за мен остава обяснението, че просто рутера не си върши работата както трябва.. ;) CANYON не са нищо особено. Имам един суич CANYON....

Аз не съм казал, че е нещо особено, а просто, че не е боклук :)

Освен това е третият, който сменям, винаги си го е имало тоя проблем. А това, че ВИНАГИ ми позлволява от някой IP-та и НИКОГА от други, трудно си го обяснявам с bug в рутера.

След като с някои става, а с други не - логично е проблема да не е при теб ;)

тц :)

Тия хора, дето не могат да пращат на мен, могат да пращат на други :)

по-скоро: :(

Пробвал ли си да се направиш пасивен потребител и тогава да опиташ да дръпнеш нещо от тия дето не ти ги пуска?

DCC И DC++ нямат нищо общо ;).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...