poznai Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами откраднаха ми я преди няколко месеца и още не мога да спя спокойно, щото е много грозно без нея. Ако на някой му се намира, давам 5 лв Улющена и избеляла от слънцето не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 тия дни щи откърта една две Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 тия дни щи откърта една две <{POST_SNAPBACK}> Офтопик: това успя да ме разсмее Аз затова избягвам да търся крадени стоки, точно защото по този начин с моето търсене увеличавам и предлагането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 тия дни щи откърта една две <{POST_SNAPBACK}> Офф:Гледай да не му откъртиш и предната , че тогава ще трябва да търси 2 По темата:Един приятел ми спомена , че се продават чисто нови за по 9 кинта , обаче не се сещам от кой магазин каза , че ги продават , така че можеш да спестиш къртенето на Данцер и да си купиш чисто нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 За кои модел ALFA ти трябва? Защото ако емблема ти скрива ключалката надали ще се разминеш с 5лв. а и ако е сваляна от друга кола (откъртена) има един механизъм за които е захваната емблемата към ключалката, които ще е счупен в сучая и ще трабва цяла ключалка с емблема. Аз съм с LANCIA и мога да ти кажа колко струва оригинална задна емблема 23лв., при случаи че ти трябва само емблемата Провере в магазина срещу "Военна болница", ще го видиш има стикери по стъклата, продават италиянски авто части и там може да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 offtopic аз пък търся задна емблема за шкода рапид 135, давам и 23 лева :Р (не се престаравай, бре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 за 155-ца е. Скрива ми ключалката да. Но аз ще я залепя, занитя и всичко останало и двузонов обемен датчик слагам за да си я пазя. Багажник отварям от купето и от алармата. Ключ не ползвам. За 9 лв нова ако ми кажете къде - супер. Иначе за 30 лв нова знам къде има.. В София "италианеца" продава за по 5 лв, но всички са изтъркани. Ще видя и срещу военна болница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 emblemi sum gledal na vasil aprilov do krastovi6teto s pe6tersko 6ose.ne sum siguren 4e ima tova koeto tursi6 no naistina ima mnogo vidove emblemi..na ugula na edna kooperaciq sre6tu emonata se namira ima i tasove i takiva avto aksesoari Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 за 155-ца е.Скрива ми ключалката да. Но аз ще я залепя, занитя и всичко останало и двузонов обемен датчик слагам за да си я пазя. Багажник отварям от купето и от алармата. Ключ не ползвам. За 9 лв нова ако ми кажете къде - супер. Иначе за 30 лв нова знам къде има.. В София "италианеца" продава за по 5 лв, но всички са изтъркани. Ще видя и срещу военна болница. <{POST_SNAPBACK}> Pusni edna na printera i lepni otogore edno prozrachno PVC taka nema da ti se nalaga da slagash "dvuzonov obemen datchik"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.