Jump to content
BulForum.com

Купувам задна емблема за Алфа

Recommended Posts

Ами откраднаха ми я преди няколко месеца и още не мога да спя спокойно, щото е много грозно без нея.

Ако на някой му се намира, давам 5 лв :bgrin:

Улющена и избеляла от слънцето не ми върши работа.

тия дни щи откърта една две  :devil

Офтопик: :lol: това успя да ме разсмее :punk

Аз затова избягвам да търся крадени стоки, точно защото по този начин с моето търсене увеличавам и предлагането.

тия дни щи откърта една две  :devil

Офф:Гледай да не му откъртиш и предната , че тогава ще трябва да търси 2 :lol:

По темата:Един приятел ми спомена , че се продават чисто нови за по 9 кинта , обаче не се сещам от кой магазин каза , че ги продават , така че можеш да спестиш къртенето на Данцер и да си купиш чисто нова :D

За кои модел ALFA ти трябва?

Защото ако емблема ти скрива ключалката надали ще се разминеш с 5лв. а и ако е сваляна от друга кола (откъртена) има един механизъм за които е захваната емблемата към ключалката, които ще е счупен в сучая и ще трабва цяла ключалка с емблема.

Аз съм с LANCIA и мога да ти кажа колко струва оригинална задна емблема 23лв., при случаи че ти трябва само емблемата :D

Провере в магазина срещу "Военна болница", ще го видиш има стикери по стъклата, продават италиянски авто части и там може да има.

за 155-ца е.

Скрива ми ключалката да.

Но аз ще я залепя, занитя и всичко останало и двузонов обемен датчик слагам за да си я пазя. Багажник отварям от купето и от алармата. Ключ не ползвам.

За 9 лв нова ако ми кажете къде - супер.

Иначе за 30 лв нова знам къде има..

В София "италианеца" продава за по 5 лв, но всички са изтъркани.

Ще видя и срещу военна болница.

emblemi sum gledal na vasil aprilov do krastovi6teto s pe6tersko 6ose.ne sum siguren 4e ima tova koeto tursi6 no naistina ima mnogo vidove emblemi..na ugula na edna kooperaciq sre6tu emonata se namira ima i tasove i takiva avto aksesoari

за 155-ца е.

Скрива ми ключалката да.

Но аз ще я залепя, занитя и всичко останало и двузонов обемен датчик слагам за да си я пазя. Багажник отварям от купето и от алармата. Ключ не ползвам.

За 9 лв нова ако ми кажете къде - супер.

Иначе за 30 лв нова знам къде има..

В София "италианеца" продава за по 5 лв, но всички са изтъркани.

Ще видя и срещу военна болница.

Pusni edna na printera i lepni otogore edno prozrachno PVC taka nema da ti se nalaga da slagash "dvuzonov obemen datchik"! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...