genecatcher Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Искам да попитам, скъсява ли се живота на батерията, ако лаптопа се включва кам захранване и тя е вътре? Казаха ми, че при всяко включване, батерията губи по 1 цикъл на зареждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Не знам.При мен не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Zavisi ot laptopa.Do kolkoto znam ediniq vid sa tezi koito ne mogat da rabotqt bez bateriqta na zahranvane.Moqt e toshiba sattelite 1700-200 i sam mu mahnal bateriqta poneje nqma smisal kato go polzvam 805 na adapter no kogato bateriqta mu e slojena sum zabelqzal 4e zarejda i qvno u4astva v shemata i se zarejda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 За това не знам.Мога само да кажа че моят е ACER Aspire 2000 но това не значи че е от 2000-та година (от 2003 е ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 За това не знам.Мога само да кажа че моят е ACER Aspire 2000 но това не значи че е от 2000-та година (от 2003 е ) <{POST_SNAPBACK}> Mi kade si trugnal s taia durta bangia , maitap be pi6e 4e izdurja 5.5 chasa tvoiata bateria verno li e ? 6toto az imam Aspire 1350 i pi6e 4e izdurja 2,5 chasa ama nai mnogo da otkara 1 i polovina. A po temata - vuprosa ti e kolkoto interesen tolkova i sporen . dokolkoto znam HP i niakoi modeli na IBM sam vijdal da imat software koeto ti dava super podrobna informacia za bateriata V,A, broi cikli do momenta i mnoo drugi ,Ako nameri6 takuv probvai i 6te razbere6 , a moje i da spodeli6 s nas PS. moje da proveri6 i v saita na tvoia proizvoditel moje da ima podoben tool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Mi kade si trugnal s taia durta bangia , maitap be pi6e 4e izdurja 5.5 chasa tvoiata bateria verno li e ? 6toto az imam Aspire 1350 i pi6e 4e izdurja 2,5 chasa ama nai mnogo da otkara 1 i polovina. <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа честно не знам... Ползвам я когато тока спре обаче никога не е спирал за повече от 1-2 часа и не съм я ползвал повече,така че не мога да ти кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Моят Фуджитсу-Сименс зарежда само ако съм откачал кабела на захранването и е работил поне малко на батерия. Иначе не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.