Jump to content
BulForum.com

Батерията на Lap-top-a

Recommended Posts

Искам да попитам, скъсява ли се живота на батерията, ако лаптопа се включва кам захранване и тя е вътре? Казаха ми, че при всяко включване, батерията губи по 1 цикъл на зареждане.

Zavisi ot laptopa.Do kolkoto znam ediniq vid sa tezi koito ne mogat da rabotqt bez bateriqta na zahranvane.Moqt e toshiba sattelite 1700-200 i sam mu mahnal bateriqta poneje nqma smisal kato go polzvam 805 na adapter no kogato bateriqta mu e slojena sum zabelqzal 4e zarejda i qvno u4astva v shemata i se zarejda...

За това не знам.Мога само да кажа че моят е ACER Aspire 2000 но това не значи че е от 2000-та година (от 2003 е :lol: )

За това не знам.Мога само да кажа че моят е ACER Aspire 2000 но това не значи че е от 2000-та година (от 2003 е :lol: )

Mi kade si trugnal s taia durta bangia :D , maitap be pi6e 4e izdurja 5.5 chasa tvoiata bateria verno li e ? 6toto az imam Aspire 1350 i pi6e 4e izdurja 2,5 chasa ama nai mnogo da otkara 1 i polovina.

A po temata - vuprosa ti e kolkoto interesen tolkova i sporen .

dokolkoto znam HP i niakoi modeli na IBM sam vijdal da imat software koeto ti dava super podrobna informacia za bateriata V,A, broi cikli do momenta i mnoo drugi ,Ako nameri6 takuv probvai i 6te razbere6 , a moje i da spodeli6 s nas :D

PS. moje da proveri6 i v saita na tvoia proizvoditel moje da ima podoben tool.

Mi kade si trugnal s taia durta bangia  :D , maitap be pi6e 4e izdurja 5.5 chasa tvoiata bateria verno li  e ? 6toto az imam Aspire 1350 i pi6e 4e izdurja 2,5 chasa ama nai mnogo da otkara 1 i polovina.

Ами да ти кажа честно не знам...

Ползвам я когато тока спре обаче никога не е спирал за повече от 1-2 часа и не съм я ползвал повече,така че не мога да ти кажа... :(

Моят Фуджитсу-Сименс зарежда само ако съм откачал кабела на захранването и е работил поне малко на батерия. Иначе не.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...