Jump to content
BulForum.com

Koq e nai-dobrata antivirusna programa?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Koi opcii ne moje da  se kontrolirat?! Ne be6e li po-pravilno da napi6e6 "ne moga da gi kontroliram" vmesto "ne mogat da se kontrolirat".... Nimama nabliudenia komp s F-prot da zarejda ujasno bavno... Problema spored men e bil v tova kakvo o6te startira6 zaedno s Winboze...

Ne ne beshe po-pravilno tova da napisha, poneje imam predvid komponenta koito scanira v background. F-ptorta razbiar se moje da se kontrolira, no On-demand scenera. A tova koeto scanira v bekgraunda zasega ne moje naprimer da mu se kaje kakvo da ne scanira!

pri men f-prot beshe naj-byrz, no samo tova deto startirashe bavno, veroiatno e imalo neshto koeto se umeshva v nachaloto

Ne znam kak go postigashe no zaradi Norton mi se e nalagalo da formatiram niakade kam 3 pati. Moje i az da sam mnogo tap. Naviarno e taka ama ot druga strana s F-prot nishto losho ne mi se e sluchilo. Minavat si vsichki virusi deto mnogo gi obiaviavat a mene nishto. I ne mi kazvaite che sam kasmetlia shtoto predi da polzvam F-prot fashtah sichko bez nito edno izkliuchenie. To ne beshe troianec, to ne beshe roron, nai mi beshe chernobil. Kakvoto i da si govorim F-prot niama raven.

Tazi tema po4va da stava bezinteresna.Vseki si ima predpo4itania, vseki se e sprial na niakakva programa i si kara s neia a pak tova zna4i 4e za nego e nai dobra.Taka 4e ne vijdam smisal da prodaljava spora.Ina4e ne e lo6o da se napravi edin vote ako iskate pak da vidim kvo 6te pokaje toi..... ;)

Само аз ли карам на Kaspersky ?!?!сас нортана мах проблеми и всички само него хвалят но аз сам сас касперския много ми харесва и ми варши работа не смятам да си го махам скоро-а пък за бластера аз си драпнах пача от вареза

blowcow, Kaspersky ne e losha kato antivirusna...vsashnost e v puti po-dobra ot nortona, no crashva na win2k i proizvodnata mu XP. Tova e pravi ne 4ak do tam udobna za polzvane. Abe hora kvo mu se kefite na toq norton, 4e tova vinagi si e bila nai-bugavata antivirusna. Nishto 4udno, 4e ne vi otkriva virusi, to nqma kak da stane sled kato gi nqmat kato definicii. Sled mesec i polovina, ako virusa ne si e svurshil rabotata s pecakvaneto na sistemata ili disabled-vaneto na lubimiq vi NAV i napravete update moje i da hvanete neshto...prosto vremeto ot update do update pri NAV moje da ti stigne, za da pusnesh brada i da izigraesh rolqta na dqdo koleda za praznicite prez zimata.

Primer ot savsem naskoro: Moi priqtel dava disk na drug poznat i toi startira razni programi ot diska i se zarazqva s virus, nortona nikva reakciq. Sled tova mu vrushta diska i kazva na priqtelq mi, 4e neshto e precakano s diska...priqtelq mi pravi zadulbo4en scan sas vsi4ki opcii ON na NAV i otkriva 1 virus4e. Az vikam dai da vida, koe ne e zarazeno ot diska, 4e da go spasq...vkarah diska v cd-roma i vednaga KAV(Kaspersky) izpiska, 4e ima virus...sled preglejdane na loga se okaza, 4e ima i 5 infected files...koito NAV beshe zabravil pri zadulbo4eniq si pregled. Az obi4am da si pravq proverki, za tova si gi pravq na 1 duro pc s 98 instaliran i baq antivirusn...panda antivirus the same as KAV...fprot - podroben raport i nikakvi zabelejki...samo McAfee ne sum startiral shtoto me marzeshe da tursq na koi disk sum q zabil. A nai-slaboto mqsto na nortona sa trojanskite kone...rekorda mi beshe 32 razli4ni konq i nito edin da ne zase4e(estestveno podbrani vse novi) za spravka Kav, panda i fprot se spravqha okolo i nad 90% ot tezi 32 konq da budat razkriti. Za men izvoda si e, 4e symantec mogat da imat i dobri programi, ama NAV e dupka, koqto e tolkova masoo razprostranena, zashtoto varvi s mn ralzi4ni produkti na Symantec i drugi kompanii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...