dj_ivo Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Ve4e godina i ne6to polzvam f-prot i sum mnogo dovolen . Norton-a mi prave6e nqkvi mizerii . za tva 4e .... F-PROT za men e nai-dobra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Koi opcii ne moje da se kontrolirat?! Ne be6e li po-pravilno da napi6e6 "ne moga da gi kontroliram" vmesto "ne mogat da se kontrolirat".... Nimama nabliudenia komp s F-prot da zarejda ujasno bavno... Problema spored men e bil v tova kakvo o6te startira6 zaedno s Winboze... Ne ne beshe po-pravilno tova da napisha, poneje imam predvid komponenta koito scanira v background. F-ptorta razbiar se moje da se kontrolira, no On-demand scenera. A tova koeto scanira v bekgraunda zasega ne moje naprimer da mu se kaje kakvo da ne scanira! pri men f-prot beshe naj-byrz, no samo tova deto startirashe bavno, veroiatno e imalo neshto koeto se umeshva v nachaloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Ne znam kak go postigashe no zaradi Norton mi se e nalagalo da formatiram niakade kam 3 pati. Moje i az da sam mnogo tap. Naviarno e taka ama ot druga strana s F-prot nishto losho ne mi se e sluchilo. Minavat si vsichki virusi deto mnogo gi obiaviavat a mene nishto. I ne mi kazvaite che sam kasmetlia shtoto predi da polzvam F-prot fashtah sichko bez nito edno izkliuchenie. To ne beshe troianec, to ne beshe roron, nai mi beshe chernobil. Kakvoto i da si govorim F-prot niama raven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Tazi tema po4va da stava bezinteresna.Vseki si ima predpo4itania, vseki se e sprial na niakakva programa i si kara s neia a pak tova zna4i 4e za nego e nai dobra.Taka 4e ne vijdam smisal da prodaljava spora.Ina4e ne e lo6o da se napravi edin vote ako iskate pak da vidim kvo 6te pokaje toi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Само аз ли карам на Kaspersky ?!?!сас нортана мах проблеми и всички само него хвалят но аз сам сас касперския много ми харесва и ми варши работа не смятам да си го махам скоро-а пък за бластера аз си драпнах пача от вареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 blowcow, Kaspersky ne e losha kato antivirusna...vsashnost e v puti po-dobra ot nortona, no crashva na win2k i proizvodnata mu XP. Tova e pravi ne 4ak do tam udobna za polzvane. Abe hora kvo mu se kefite na toq norton, 4e tova vinagi si e bila nai-bugavata antivirusna. Nishto 4udno, 4e ne vi otkriva virusi, to nqma kak da stane sled kato gi nqmat kato definicii. Sled mesec i polovina, ako virusa ne si e svurshil rabotata s pecakvaneto na sistemata ili disabled-vaneto na lubimiq vi NAV i napravete update moje i da hvanete neshto...prosto vremeto ot update do update pri NAV moje da ti stigne, za da pusnesh brada i da izigraesh rolqta na dqdo koleda za praznicite prez zimata. Primer ot savsem naskoro: Moi priqtel dava disk na drug poznat i toi startira razni programi ot diska i se zarazqva s virus, nortona nikva reakciq. Sled tova mu vrushta diska i kazva na priqtelq mi, 4e neshto e precakano s diska...priqtelq mi pravi zadulbo4en scan sas vsi4ki opcii ON na NAV i otkriva 1 virus4e. Az vikam dai da vida, koe ne e zarazeno ot diska, 4e da go spasq...vkarah diska v cd-roma i vednaga KAV(Kaspersky) izpiska, 4e ima virus...sled preglejdane na loga se okaza, 4e ima i 5 infected files...koito NAV beshe zabravil pri zadulbo4eniq si pregled. Az obi4am da si pravq proverki, za tova si gi pravq na 1 duro pc s 98 instaliran i baq antivirusn...panda antivirus the same as KAV...fprot - podroben raport i nikakvi zabelejki...samo McAfee ne sum startiral shtoto me marzeshe da tursq na koi disk sum q zabil. A nai-slaboto mqsto na nortona sa trojanskite kone...rekorda mi beshe 32 razli4ni konq i nito edin da ne zase4e(estestveno podbrani vse novi) za spravka Kav, panda i fprot se spravqha okolo i nad 90% ot tezi 32 konq da budat razkriti. Za men izvoda si e, 4e symantec mogat da imat i dobri programi, ama NAV e dupka, koqto e tolkova masoo razprostranena, zashtoto varvi s mn ralzi4ni produkti na Symantec i drugi kompanii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.