Jump to content
BulForum.com

Koq e nai-dobrata antivirusna programa?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Norton AV 2003!

Kaspersky probvah i edva uspqh da go mahna sled kato mi izqde nervite.

F-prot e nai-byrzata koiato probvah, no lichno pri men kogato startiram kompa zarejda ujasno bavno. A i Auto Protect funkciata zasega ne moje da se kontrolirat opciite i.

F-prot e nai-byrzata koiato probvah, no lichno pri men kogato startiram kompa zarejda ujasno bavno. A i Auto Protect funkciata zasega ne moje da se kontrolirat opciite i.

Koi opcii ne moje da se kontrolirat?! Ne be6e li po-pravilno da napi6e6 "ne moga da gi kontroliram" vmesto "ne mogat da se kontrolirat".... Nimama nabliudenia komp s F-prot da zarejda ujasno bavno... Problema spored men e bil v tova kakvo o6te startira6 zaedno s Winboze...

1.F-prot - сканирах с нея и каза че има само рекламки.След това сканирах с нортън и открих Роро(форматва всичките хардове)

2.Панда - Поне за краткото време(1 месец) колкото я ползвах, колкото вируса се метнаха на компа всичките я делнаха.Толкова по защитата на Панда.

Аз съм твърдо за Нортън НООО ако имаш добра машина(поне 256 РАМ и 1 ГХц)

1.F-prot - сканирах с нея и каза че има само рекламки.След това сканирах с нортън и открих Роро(форматва всичките хардове)

Viarvam ti... Za6toto osven da ima6 antivirusna programa, neobhodimo e i da ia update-va6 redovno ;), za da ti var6i rabota... A za razlikata m/u update na NAV i F-prot ne mi se govori... F-prot sa puskali i po 4 update na den kogato se e nalagalo... ne moga da kaja sa6toto za NAV.. reakciata im e dosta po-bavna...

Съгласен съм с Весо :punk Пък и откакто съм с еврокомски нет(ве4е 4 масеца) нито едно вирус4е не ме е нападало.Дори 1 месец карах само на firewall и пак нищо.Даже искам да ми се лепне нещо да вида ква е тръпката :D ама пак не.Навярно съм голям късметлия B)

Дори и Blastera ма подмина :punk

Съгласен съм с Весо :punk Пък и откакто съм с еврокомски нет(ве4е 4 масеца) нито едно вирус4е не ме е нападало.Дори 1 месец карах само на firewall и пак нищо.Даже искам да ми се лепне нещо да вида ква е тръпката :D ама пак не.Навярно съм голям късметлия B)

Дори и Blastera ма подмина :punk

E imalo o6te entusiasti beeeeee.Ne sa iz4eznali tarsa4ite na silni use6tania.

Otnosno updade na NAV spored men dosta 4esto ima updatesi i kato si pusne6 autoupdate=enable nikvi griji niama6.Samo NAV ni6to drugo...... :)

nassko @ Posted on Sep 26 2003, 19:49 PM

E imalo o6te entusiasti beeeeee.Ne sa iz4eznali tarsa4ite na silni use6tania.

да не стане както казва един гологлав водещ"Болката е малка,срама е голям" :wacko: :cry

NAV-2004 е най доброто решение

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...