Kuss`Mich Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 ami mashinata mi e celeron 2.4 256 ram ddr 400 videokartata spfire radion 9200 s windows xp sym a battlefield 1942 tazi koiato prei niakolko godini izlezna mi vavrvi super skapano az si e drapnah ot wareza i slojih pacta1.3 i varvi na kartinki niakoi ima li ideia ??? kak da e podkaram zastoto sam e igral na mashini 3 pati po s;labi ot moiata Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Novi draiveri na video kartata,moge bi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 ami mashinata mi e celeron 2.4 256 ram ddr 400 videokartata spfire radion 9200 s windows xp sym a battlefield 1942 tazi koiato prei niakolko godini izlezna mi vavrvi super skapano az si e drapnah ot wareza i slojih pacta1.3 i varvi na kartinki niakoi ima li ideia ??? kak da e podkaram zastoto sam e igral na mashini 3 pati po s;labi ot moiata <{POST_SNAPBACK}> http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32193 Тук видя ли дали няма нещо по твоя въпрос, мисля че това е същата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Parvo igrata ne e leka, 2ro izbral si si intel bazirana sistema, 3to rama ti e samo 256 i 4to kartata ti moje da SE (64 bita shina). Probvai q v rejim 640x480 mislq 4e i SE da ti e kartata v tozi rejim shte ti tragne. Otdelno za nai-dobra proizvoditelnost si sloji omega driveri bazirani na catalyst 5.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32193 Тук видя ли дали няма нещо по твоя въпрос, мисля че това е същата игра <{POST_SNAPBACK}> Не е същата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 нз, името на топика е рязко против правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.