PrOzZaK Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Vuprosut mi e nqkoi produljava li da se zanimava s Uploada na MGS 2? Ili ste zarqzali posledniq disk ne dovur6en i tva e A i drug vupros 6te pre4i li ako si svalqm drugite diskove dokato se uloadne posledniq ili i te ne sa dovur6eni ! Towa e osnovnoto pitane v tozi TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Дисковете са завършени! В директорията има информация за големината им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 imam malyk problem s tazi igra... sled kato q svalih i q razarhivirah puskam setup i mi izliza "install" i "exit" tova dobre ama kato dam install ni6to ne stava samo iz4ezva prozor4eto. kato pusna mgs2.exe po4va da zarejda nqkakvi typotii i izgasva ekrana sled malko. nqkoi moje li da mi pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitaka Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 pri mene problema e sushtia i se mucha da go opravia ama neshto ne stava daite niakakvi idei che iskam da ia igraia taia igrica .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 Imashe bupros po taq tema Ne3nam.Varvi na karti s 64 ram,a moje da e i ot driverite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 ami az bqh s karta s 32 mb i mi stavashe cheren ekrana obache se chuvashe zvuka ako i vie chuvate zvuka i ekrana vi e cheren slojete si 64 mb karta ako li puk ne chuvate zvuka znachi ima nqkakv drug problem mojebine ste uvelichili zvuka v kolonkite i slushalkite ili neznam trqbva da se eksperimentira na mqsto inache igrata si vurvi perfektno e pone pri men che az za tazi igra si kupih nova video karta i problema se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 mom4eta sorry ama ve4e problema otdavna se opravi... sled kato smenih processor-a i reinstal windows kakto i malko ram otgore i trygna iskam samo da kaja 4e igrata e neveroqtna... prosto e ne6to stra6no i si struva seki GB (a tq e 8GB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitaka Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 Abe pri mene izobshto ne iska da trugne da se install..Kato natisna na INSTALL butona i vsichko izchezva i se vrushta kum windows'a.. Videoto mi e RADEON9000Pro, CPU'to e P4 ...ne viarvam da e ot hardware'to.. ia kajete vie kak go instalirahte po widnows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 ne se puska ot tam.. ima file mgs2.exe ot tam se puska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.