Jump to content
BulForum.com

Metal Gear Solid 2

PrOzZaK

Recommended Posts

Vuprosut mi e nqkoi produljava li da se zanimava s Uploada na MGS 2?

Ili ste zarqzali posledniq disk ne dovur6en i tva e :)

A i drug vupros 6te pre4i li ako si svalqm drugite diskove dokato se uloadne posledniq ili i te ne sa dovur6eni !

Towa e osnovnoto pitane v tozi TOPIC :)

• 3 weeks later...

imam malyk problem s tazi igra... sled kato q svalih i q razarhivirah puskam setup i mi izliza "install" i "exit" tova dobre ama kato dam install ni6to ne stava samo iz4ezva prozor4eto. kato pusna mgs2.exe po4va da zarejda nqkakvi typotii i izgasva ekrana sled malko. nqkoi moje li da mi pomogne

• 3 weeks later...

ami az bqh s karta s 32 mb i mi stavashe cheren ekrana obache se chuvashe zvuka ako i vie chuvate zvuka i ekrana vi e cheren slojete si 64 mb karta ako li puk ne chuvate zvuka znachi ima nqkakv drug problem mojebine ste uvelichili zvuka v kolonkite i slushalkite :D ili neznam trqbva da se eksperimentira na mqsto inache igrata si vurvi perfektno e pone pri men che az za tazi igra si kupih nova video karta i problema se opravi

mom4eta sorry ama ve4e problema otdavna se opravi... sled kato smenih processor-a i reinstal windows kakto i malko ram otgore i trygna :) iskam samo da kaja 4e igrata e neveroqtna... prosto e ne6to stra6no i si struva seki GB (a tq e 8GB)

Abe pri mene izobshto ne iska da trugne da se install..Kato natisna na INSTALL butona i vsichko izchezva i se vrushta kum windows'a.. :(

Videoto mi e RADEON9000Pro, CPU'to e P4 ...ne viarvam da e ot hardware'to.. ia kajete vie kak go instalirahte po widnows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...