mi6o_ Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Prodavam printer canon bjc-2100 sus zapu6ena glava.Ako nqkoi mu se zanimava da q smenq ili puk mu trqbva za 4asti prodava se za 10lv.printera vurvi s cd s driveri kakto i cabel parallel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Prodavam printer canon bjc-2100 sus zapu6ena glava.Ako nqkoi mu se zanimava da q smenq ili puk mu trqbva za 4asti prodava se za 10lv.printera vurvi s cd s driveri kakto i cabel parallel <{POST_SNAPBACK}> az go iskam no ako vsi4ko drugo mu e nared - samo ako e zapushena glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 az go iskam no ako vsi4ko drugo mu e nared - samo ako e zapushena glavata <{POST_SNAPBACK}> moga da ti go donesa da go vidi6 poneje v nas nqma kude da go testvame za6toto az ne razbiram ot printeri no taka mi kaza edin koito razbira 4e problema e v glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.