Jump to content
BulForum.com

Prodavam LCD monitor Dell 17'

Recommended Posts

ti podigravash li mi se?

idi v magazina si go kupi za 240lv

Спазвай добрия тон, колкото до магазина там има нови с гаранция на цена малко по-ниска от твоята.

I se pak e TFT.az imam TFT i kat gu kupih izri4no mi kazaha 4e izte4e li mu garanciqta(3god) trea se farli 6tot ne struvali ve4e.Kristalite si zaminavali taka 4e 150-180lv sa dobre

I se pak e TFT.az imam TFT i kat gu kupih izri4no mi kazaha 4e izte4e li mu garanciqta(3god) trea se farli 6tot ne struvali ve4e.Kristalite si zaminavali taka 4e 150-180lv sa dobre

Тука стана голям офтопик, но айде и аз да се включа. Като трябва да се хвърли защо тогава някой въобще трябва да ръсне 150 - 180 лв. , да си го гледа като антика ли :confused Оставете човека да си продава, като можете да си го купите по - евтин и такъв който не трябва да се хвърли отивате в магазина, там даже и гаранция ще ви дадат :angry:

b0r3d mnogo blagodarq za zashtitata ako iskate q zatvarqite tazi tema. te men tuka za meze me vzemaha. po-dobre da ne go prodavam ot kolkoto da go dam za po-malko ot 350lv. koito iska da si kupuva za 200lv LCD da ide v magazina neka da si gvezme ot tam i sled 6 meseca kato si zamina da dade oshte 200lv za remont. ili da otide i da si vzeme oshte edin taka za 200 lv za oshte 6 meseca.

ako nqkoi iska da go kupi za 360 lv dobre ako ne nqma smisal da mi pishete gluposti tuka 100lv 150lv mi da vzema da vi go podarq osven a? :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...