Jump to content
BulForum.com

Дъно?

Recommended Posts

Скоро ще си взимам нов компютър, но не разбирам нищо от дъна затова ще попитам кое е най-доброто?Избрал съм следната конфигурация: athlon64 3200+ s. 939, ati x800 XL 256 mb,tv out, pci express, 3x512MB DDR566 A-DATA VITESTA, Fortron FSP400-60THN-P, 400W, 200GB, Seagate, SerialATA, 7200, 8192k, охлаждането съм решил да е на thermaltake, но не съм сигурен....та така някакви идеи?

Извинявам се ако е имало такава тема просто не ми се рови назад :(

thx fwd

Аз не разбирам много ама 3х512 DDR не е ли малко не оправдано???

Ми не е казал за какво ще го ползва човека :)

Може да е някакъв тестер B)

Spored men e nai-dobre da si kupish lanparty ultra-d cenata mu e kym 150$. I syshto taka ti preporychvam da si vzemesh ili 2x512 ili 4x512 zashtoto s 3x512 komputera shte ima problemi s izgrqvaneto.

WOW.И аз искам такава машина :blink: .Това само съм го сънувал но мисля и аз да си направя нещо подомно,pc то де.

Тази конфигурация е нещо повече от SUPER :punk .

Spored men e nai-dobre da si kupish lanparty ultra-d cenata mu e kym 150$. I syshto taka ti preporychvam da si vzemesh ili 2x512 ili 4x512 zashtoto s 3x512 komputera shte ima problemi s izgrqvaneto.

Наскоро четох за някакво гигабайт-ско дъно с 4 Рам слота... :punk

Ще трябва да е добър избор.

Наскоро четох за някакво гигабайт-ско дъно с 4 Рам слота... :punk

Ще трябва да е добър избор.

Gigabyte i dobyr izbor sa nesyvmestimi.Dyna s po 4x slota za ram pameta ima dosta naposledyk (i za dvata procesora).No misylta mi e druga che 3 parcheta ne moje da zaraboti procesora, poradi tova che ne moje da ima vkluchen dual chanyl i singyl chanyl ednovremenno, a kakto i da se slojat tiq 3 parcheta (osven dynoto ako ne podyrja harduerno izkluchvane na dualchanyla) ne moje da se zaraboti v dual/single zashtoto procesora shte se "shashne". To ne shte da raboti s po 256 i 512 na edin kanal i na drugiq pak 256 i 512 (2x768 na kanal) no ne stava.

Наистина с този избор на 3х512 може да има проблеми аз например не мога да сложа на моето 3 платки рам мога 1,2 или 4 платки да слагам и то е препоръчително ако са 4 да са еднакви ;) Добре е да се замислиш за 4х256 или 2х512 или 4х512 което най-добрия избор тъй като гледам че искаш колкото може повече рам... :woot

Pesho taq glupost ti li si mu q kazal...i az se 4udq otkade mu e hrumnala. Shte go oburkash hepten i bez tva e zle s kompovete :)

XeForce3 - ne mu se sardi, toi ne e razbral, 4e tova e dano...prosto e absolutno hal haber :)

Аз не се сърдя,ами се чуда, защото съм написал в 3 поста какво дъно да си вземе и изведнъш пак изтърсва какво дъно да си взема. А иначе ако искаш 2ГБ си вземи 2х1024 защото с 4х512 клока ще умре от всякъде. Другото което е че няма кой знае колко читави 1Гб модули, но ще се появат скоро предполагам ;)

Скоро ще си взимам нов компютър, но не разбирам нищо от дъна затова ще попитам кое е най-доброто?Избрал съм следната конфигурация: athlon64 3200+ s. 939, ati x800 XL 256 mb,tv out, pci express, 3x512MB DDR566 A-DATA VITESTA, Fortron FSP400-60THN-P, 400W, 200GB, Seagate, SerialATA, 7200, 8192k, охлаждането съм решил да е на thermaltake, но не съм сигурен....та така някакви идеи?

Извинявам се ако е имало такава тема просто не ми се рови назад :(

thx fwd

Темите не са назад, попро4ети нещо , никой не е длъжен да ти преразказва темите , а и си има и търса4ка !

ПС: поредната тема за разтягане на локуми !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...