Jump to content
BulForum.com

Quake 4

DELUXe

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Imam edno vapros4e: zna4e stignah do NEXUS (tova spored men e kraq na igrata edin vid tzarq koito trqbva da ynishtoja) ta vaprosa mie nqkoi ybival li go e zna4e tam parvite koito sa kato golemi roboti gi ybivam i to posle stava kato edin golqm mozak obvito v plazmena bronq i krai ve4e nqma ybivane nqkoi bi li dal ideq kak shte stane kakva e tzakata

Я дайте други сървари, че от тези 2та, които ги има в темата, единият е празен, а в другият не мога да влезна. :huh:

cNc Quake 4 Server 1: 217.30.219.226:28004

cNc Quake 4 Server 2: 217.30.219.226:28005

(сървърите достигат до вас благодарение на клубове coNnEcTion и г-н Fight)

BNC Quake 4 Server: gs1.bnc.bg

(всички необходими карти и модификации ще намерите на . сървърът се поддържа от k4.KPABA.)

Ma3x Quake 4 Server: q4.ma3x.net

(сървърът се поддържа от sh1ny и се очертава като един от добрите, особено ако често ни радва с нови карти и по-бързи скорости при свалянето им от сървъра)

Евроком Quake 4 Server: 217.10.255.249

изисква наличието на anti-cheat системата PunkBuster - пуска се в мултиплейър менюто или с командата "pb_cl_enable"

Games.Online.BG Quake 4 Server: games.online.bg:28004

Тези отдавна след поста ги намерих и са също толкова празни :) Благодаря все пак.

Еми неможах да намеря други. Ще потърся пак и ако намеря ще ги постна :)

Обаче наистина много малко хора играят мисля, че това се дължи на високите системни изисквания...

Трябва да се разберем малкото хора, които все пак играем, за някакъв час вечерта да се събираме.

Ееее бахти играта майна мноо тежка наистина.Аз съм с мобилка 2600+ Rad 9600XT 1 gb рам и на 1024Х768 на средни настройки върви добре.Иначе като привърженик на DOOM 3 страшно ми харесва :punk

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

При стартиране на играта ми излиза следната грешка:

q4error.JPG

q4error1.JPG

PC-то ми е следното:

Intel® Celeron® 1.70GHz (overclock-нато на 2.03GHz)

512 MB RAM

GeForce2 MX/MX400 64MB VRAM (overclocked)

Разпитвах много хора и разбрах, че и на пичове с 1.70GHz CPU и слаба видео карта като мойта, им тръгва Q4 и си дънат на 30FPS без проблеми.

Някакви идеи?

• 2 months later...
  • 1 month later...

Awe puskam igrata instalvam q bez problemi slagam crack puskam q ot Shortcut-a i mi izpisva send/don't send error o6te ne mi se e pokazalo i menu-to na igrata i vednaga me izhvurlq kajete kvo da prava :confused :confused :confused :confused

Сега я сложих и пробвах куейк 4..... бих я окачествил като "олекотено подобие на ДууМ" :lol: :laughing: ама все пак не са много игрите под Линукс така че ща - неща, ще я играя. :D

Абе, като отидох на втората карта, като повървя малко и стигам до един от окопите, където точно на пътя са двама от моите, като отида до тях и ми изписва че съм минал мисията "Regroup with team или нещо от сорта", обаче нито ми излиза нова мисия, нито те се отместват от пътя, така че да мина!!!!! Върнах се два пъти за да проверя дали не съм изпуснал да взема нещо, но пак същото!!!!! Някой да е имал подобен проблем????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...