Jump to content
BulForum.com

Quake 4

DELUXe

Recommended Posts

Странно как си им се нагледал в Quake3, след като беше изцяло multiplayer игра, и имаше 1-2 биомеханични скина. Q4 ще е продължение на сюжетната линия във втора част, нещо, което в Q3 отсъстваше напълно. И освен това не можем да си вадим изводи за играта, защото една игра не е само графика, тя е геймплей, и сюжет, и нива, трудност и доста други дребни и субективни факторчета, които ти правят густото да играеш една игрица...

• 3 months later...
  • Replies 144
  • Created
  • Last Reply
drunnnnnnnnn

ei go batko weeee ei goooooooo

Малее много бързо са я качили :love Сега я свалям, дано поне ми тръгне,че едвам надхвърлям минималните изисквания :(

Хора,как смятате на машина като моята: 2.1Ghz,512 MB DDR,Ati 9000 Pro 64 MB 256 bit,и не знам дали е от значение мониторът:LCD TFT 17" Sony TG-1757,ще мога ли да я подкарам поне на LOW? :confused

Щото Doom 3 я пусках на Medium ама с всички "благинки" от допуълнителните настройки на видеото.И за тва сега се чудя дали въобще да тегля гигантът Q4!? :blink:

Ам искам да попитам нещо....значи дръпнах си я играта инсталнах си я без проблеми исползвайки keya от txt файла и като стартирах играта пак ми поиска key кейто е по-кратък и от този който е на тхт файла и от тези които генерира генератора:) та някой може ли да ме светне кой key да напиша там:)

open the hosts file in notepad, then paste the information

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

127.0.0.1 idnet.ua-corp.com

/windows/system32/drivers/etc/

-

5) Block internet connection from quake4.exe with your firewall

Е хубаво де....спрях си нета..преинсталирах я и си тръгна сингъл плеъра......и после пуснах си нета и пак ми го иска:/ дейба ако я блокна във файъруола ша мога да си я играя само сингъл:/ а мене ми се пуца мулти...тва Куейк на сингъл да играеш ми е малко странно:/.......а при игра на сингъл се появи друг проблем:)....знам че ПЦто ми е старо ама то си ибало майката шанса да се играе нормално на него на 800:600 на медиум е някъде към 0%....(за сведение ПЦто ми е Athlon 2200+ 512 DDR Radeon 9550 Saphire (400:560) )....то дет се вика(направо си е истина ама както и да е) F.E.A.R а поне се играеше на 800:600 намедиум а тва неможе:/ иначе направих си сървар на мулти и си вървеше добре дори доста добре....така че си виках че поне ще я играя мулти ама ако трябва да е блокирана от нета въобще невиждам смисл да я играя сега:/ ако я играя на минимум всичко само дето ще си развала удоволствието:(

Изтеглих си я и кво да ви кажа....според мен хич я няма и един от минусите е големите изисквания!

Едвам ми тръгна да медиум :blink: а иначе играта не ме впечатли кой-знае-колко!

Същатата раота като Доом 3 :sick

AMD Athlon 1.8 Ghz на 2200+ ; 512ддр ; ASUS ATi 9550 с 256 памет

Вървяла отлично на 2GB Ram :angry:

Не знам аз кой ква машина има,ама според мен няма да са много хората,които ще я играят на High... :huh:

Ама и без тва не харесвам игри от този род...

Очаква ли се скоро EK сърварче на тази игрица? - Мултито е мноо яко, прилича на Unreal-а, но поне бързината си е същата като на 3-ката :love ... Иначе Single-а нещо не ми харесва и ми лагва :sick

E.....do4akahme igra koqto da sgar4i i 7800GTX

Quake 4 излезе и ето малко резултати от нея с MSI NX7800GTX видеокарта, Athlon 64 3200+ (Venice E3), 2x 512MB Kingston DDR400 и Crossfire референтно дъно, системата не е клокната.

Играта използва Doom 3 графичния енджин, така че си е прилично тежичка и отново максималната резолюция е 1600х1200. В Quake 4 няма стандартно включено демо (както беше в Doom 3), така че за да се тества е нужно да си запишете сами такова. Настройките и командите са същите като в дум-а. Подробна информация как да си направим демо и да го пуснем ето тук: http://www.hwspirit.com/forum/viewtopic.php?t=126

1600x1200, high detail

- без AA: 71,6 fps

- 2xAA: 62,6 fps

- 4xAA: 46 fps

- 8xAA: 14 fps

1280x1024, high detail

- без AA: 85,3 fps

- 2xAA: 79,2 fps

- 4xAA: 61,6 fps

- 8xAA: 22 fps

1600x1200, ultra quality*

- без AA: 52,3 fps

1280x1024, ultra quality*

- без AA: 64,8 fps

Олее супер, че има сърварче. Но как да се конектна като съм го блокирал Q4 да няма връзка с нета?

Махнах му блока и сега иска CD Key :( Help

Edit: Това го оправих и хоп :(......

Аз не мога да я пусна. Като я стартирам и пц-то ми се ресва. Някой хелп?

Edit: Тва да не е, защото не съм спрял нета докато я инсталирах?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...