DELUXe Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Download Quake 4 Quake 4 servers: cNc Quake 4 Server 1: 217.30.219.226:28004 cNc Quake 4 Server 2: 217.30.219.226:28005 (сървърите достигат до вас благодарение на клубове coNnEcTion и г-н Fight) BNC Quake 4 Server: gs1.bnc.bg (всички необходими карти и модификации ще намерите на http://gs.bnc.bg/quake4 . сървърът се поддържа от k4.KPABA.) Ma3x Quake 4 Server: q4.ma3x.net (сървърът се поддържа от sh1ny и се очертава като един от добрите, особено ако често ни радва с нови карти и по-бързи скорости при свалянето им от сървъра) Евроком Quake 4 Server: 217.10.255.249 изисква наличието на anti-cheat системата PunkBuster - пуска се в мултиплейър менюто или с командата "pb_cl_enable" Games.Online.BG Quake 4 Server: games.online.bg:28004 (засега не знаем нищо за админите в games.online.bg, но по всяка вероятност става въпрос за обикновен FFA сървър, където "добрите" надали ще влизат) Създател: Raven Software Разпространител: Activision Официален сайт - http://www.quake4game.com Дата на излизане: последна четвърт на 2005, говори се за 1 ноември 2005 Информация : История: След края на Quake 2 .. Лошковците се възстановяват бързо. Благодарение на факта, че защитните им установки са унищожени, хората могат да нанесат фатален и унищожителен удар. Този път не съм сам. Казвам се Матю Кейн елитен член на Rhino Squad и част от следващата вълна земляни, нападащи планетата на Strogg. Войници се бият на моята страна, имам доволен арсенал от оръжия и превозни средства, за да надделея в тази битка на световете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Официалната дата мисля че е 1-ви ноември 2005 ето два шота: http://us.games2.yimg.com/download.games.y...8_exclusive.jpg http://us.games2.yimg.com/download.games.y...8_exclusive.jpg хмм.. защо ли ми прилича на doom 3 дано са раздвижли малко лагавия геймплей на доом 3. Ако е същата псевдо реалистична боза.. се отказвам. Ако я няма динамиката на quake 3 .. мултиплеъра ще бъде отхвърлен набързо, което няма да е никак добре за куейкърите минималните изисквания.. засега мисля че съвпадат с тези на doom3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Дата незнам дали има, повече информация тук. Ще ъпдейтвам редовно първия пост в темата с линкове и информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Искам да го изкарат на 7ми Ноември Ще го приема като подарък за рожденния си ден. Бях чувал слухове, че ще е достойно продължение на Quake2, която според мен е най-добрата игра от серията - изчистена графика, много добър геймплей и въпреки доста ръбатата и 'дървена' графика - доста ефектна. Дано наистина не е мудната и направо дразнещо бавна Doom3. Дано са помислили и за Multiplayer, който според мен при Quake3 е на по-ниско ниво, мнението ми се споделя от почти всички quake-аджии от OS (Old School). За Multiplayer на Doom3 не искам да говоря - под всякаква критика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 http://www.quake4game.com/ треилара е некаф мноо як Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 А на 2-ката така и не й видях края. <{POST_SNAPBACK}> Аз някъде към 15 пъти... @Scoprion: според мен Quake 3 има по добър multi, основно заради по-плавните движения което адски много ускорява динамиката на играта... но и двете ми харесват и съм прекарал месеци пред компютъра с тези две велики игри. Не съм много добър, просто играя за удоволствие според възможностите ми като quaker И между другото графиката на Quake 2 e най-добрата за времето си (1997) ръбата е спрямо съвременните Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Еми не знам дали на мен така ми се струва, но то от 2 години се говори, че ще излиза, но дано все пак доживеем да я видим.Иначе на мен ми харесваше Multiplayer-а на 3-ката и няма да съм разочерован ако новият е поне на това ниво.А на 2-ката така и не й видях края. <{POST_SNAPBACK}> Ot 2 drug put,govori se o6te ot vremeto na Quake 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Играта ще е продължение на втората част и графиката ще е ненормална. Четох preview в "PC Mania" и наистина ще е достоен наследник. Дано излиза по-скоро. Аиде да ни изненадат деееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Играта ще е продължение на втората част и графиката ще е ненормална. Четох preview в "PC Mania" и наистина ще е достоен наследник. Дано излиза по-скоро. Аиде да ни изненадат деееее <{POST_SNAPBACK}> Викам да я направят първо, а Преди 2006 няма да излезе, не се плашете Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 еле как ми се играй quake no matter га ще излиза надявам се да е зарибено не като някой наскорошни шуутъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 i na men mnoo mi se e preigralo. Predi vreme zaribih malko Quake III ama to ve4e kat mi omruzna vednaj i ......... ne e sa6toto. S netarpeniq q 4akam Викам да я направят първо, а Преди 2006 няма да излезе, не се плашете <{POST_SNAPBACK}> Pi6e6e 4e 6te izliza sredata na lqtoto 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 http://www.quake4game.com/ треилара е некаф мноо як <{POST_SNAPBACK}> Тая игра я чакам толкова години и сега като видяхч е ползват дуум-ския енджин без никакви(забележими) промени направо се разочаровах.Защо ли имам чуството че няма да стане хит като част втора примерно(която още играя де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 @Scoprion: според мен Quake 3 има по добър multi, основно заради по-плавните движения което адски много ускорява динамиката на играта... <{POST_SNAPBACK}> Quake3 си е чиста пата-кюта - тоест вървиш и стреляш. Такова нещо като тактика, стратегии - неизвинено отсъствие! Претрупана графика, движенията визуално са по-добре направени, но от гледната точка на самия персонаж не се вижда кой-знае какво подобрение. Чесно казано ми е много по-кеф да пръсня някой във въздуха с Rail-а на двойката, отколото да го трепа с което и да е било оръжия в 3ката. Rocket-а също смърди - изключително скорострелно - малко damage. Plasma gun е едно престъпление срещу далтонизма ми. BFG-то признавам по-ме кефи от предшественика си в Quake2. Просто удоволствието от самия геймплей е съсипано. И към всичко това като прибавиш облаци, мъгли от кръв, парчетии хвърчащи във всички посоки, при по-големи мелета се е случвало играч със червен скин буквално да се камuфлажира в облаците от кървища и гепи тая невидимост. Не че не сме се разцепвали от мелета на 3ката, първия - някъде 500-600 фрага, останалите по около 450-500, но определено не е същото като Quake2... От съвременните заглавия на 3d Shooter-и единственото, чието Multy ме кефи наистина е UT2004. Нито CS-и, нито полу-животи... НАДЯВАМ СЕ, че Quake4 няма да е поредното разочароващо продължение на култова серия, с каквито изобилстват последните години. Каквито например за OldSchool геймърите (като мен) са Warcraft3, Doom3, Diablo2, Quake3... (вече се чудя дали искам Blizzard да изкарват StarCraft2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Doom3 енджина дава възможност за невероятна графика и предполагам, че тъмнината и мудното движение са били умишлно направени така, за специфичната атмосфера на самата игра (Doom3) - horror 3d shooter. Възможно е движенията, светлинните ефекти да се преработят много сериозно, но ако направят и Quake също толкова мудна - за Multiplayer просто не можем да си говорим, а който каквото иска да ми говори, ID пробиха именно с това. Няма да забравя какви патаклами на Doom2 са се разразявали в МГ-то в залата с 486-тиците. Но чесно казано Doom2 (особено преработката zDoom) за MP ми е по-приятна за игра от прекрасната откъм ефекти, текстури и графика Doom3... А за Quake3 никога няма да се съглася. Quake сериите ги играя от появата на единицата (в България) и съм им фен, но 3-тата част ме разочарова с липсата на атмосферата на 1 и 2. Няма да забравя цели нощни (като ни писне brood-а) как сме се мазали далечните 98-2000 по залите на 2-ката. И к'во ни правеше BOSS-a (BOSSKILLER, не-човек!) И като излезна 3 - не боза, ами Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Scorpion - от постовете ти установявам че играеш само масак на dm17. Значи тактиката и стратегията която според теб липсва във играта, е най-основното нещо и върви ръка за ръка със точната стрелба. Quake 3 е игра която има смисъл само 1vs1 (и за quake 2 се отнася също). Вече съм почти убеден че нямаш никакъв шанс срещу мен, въпреки че аз никога не съм се хвалил че я разбирам много тази игра, най малкто защото съм зле с движенията. Колкото до ракетите на q3 - вземи изгледай някое демо на добри играчи за да се убедиш какво е да нямаш никакъв шанс срещу тях. Мен едновременно ме депресират и удивляват Например изгелдай annihilation (доста известно видео за q3) или clanbase eurocup. Просто имам щастието да познавам хора които леко са се докоснали до професионалния quake3 гейминг, така че от обща култура знам някои неща. и все пак съм съгласен че quake 2 е наистина страхотна и продължава да се играе. Много искам да не омажат мулти-то на q4 тъй като от 5 години не мога да се зарибя по нищо. а да и CS sucks много.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Момчета вижте кво ще ви кажа - цъкайте си "Артилерия" на Правеците и не се занимавайте с тея Quake-ове...имам чувството че всички ще останем разочаровани от 4. Незнам защо, обаче съм на мнение, че цялата тая "модерна-хипер-бруатлно-уникално-реална" графика само прецаква атмосферата на игрите. Като цяло наистина много повече ме кефи да омазвам чудовищата на Doom3 от колкото човечетата направени от 5 пиксела в Doom 1 и 2, обаче атмосферата просто не е същата...всичко се изпедерастява!!!(извинения към лявата част на форума - изхетеросексуалява се ) Едит: за да ме разберете по-добре давам пример В Doom 1 или 2 на едно от нивата имаше една стая която беше пълна с трупове - трупове по пода, по стените, обесени, забити на колове, стените бяха омазани с кръв. Въпреки че графиката беше невероятно ръбеста стаята просто си изглеждаше страшно. Когато я видях си помислих: "Баси ако я направят с няква по-яка графика ще е уникална просто". Оказа се че съм грешил...просто големите пиксели оставят повече място за фантазия, въображението се развихря и просто преживяването е уникално Само информативно, за да разберете вманиачаването - прекарвал съм страшно много прекрасни часове с поредицата Zork. За незапознатите - игрите от поредицата са изцяло текстови - нещо като книга игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Igrata e nasitina 4akana mnogo dalgo vreme i moje da se okaje boza. No grafikata mi haresa na screenshot-ovete. Nadqvam se da gre6a. a v kolkoto Quake da stane kato Doom 3 PAZI BOJE ! ! ! ! Igrah igrata i izvinqvam se ama to ni6to ne sa vidi weeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Igrah igrata i izvinqvam se ama to ni6to ne sa vidi weeeeeeeee <{POST_SNAPBACK}> Е, кво искаш да се види, нали е хорър Или за теб хорър е розова полянка със жълти цвечета Освен това, когато си пуснал фенерчето, се вижда идеално. Проблемът е, че без мод не можеш да играеш с фенерче И оръжие, но това е и целта - атмосфера Да знаеш, че докато държиш фенерчето си беззащитен, а след като го спреш, за да вземеш оръжието си още по-беззащитен, защото не виждаш нищо Карай, вий играйте Half-Life 2 пък после мрънкайте, че новите игри "нямат атмосфера" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е, кво искаш да се види, нали е хорър Или за теб хорър е розова полянка със жълти цвечета Освен това, когато си пуснал фенерчето, се вижда идеално. Проблемът е, че без мод не можеш да играеш с фенерче И оръжие, но това е и целта - атмосфера Да знаеш, че докато държиш фенерчето си беззащитен, а след като го спреш, за да вземеш оръжието си още по-беззащитен, защото не виждаш нищо Карай, вий играйте Half-Life 2 пък после мрънкайте, че новите игри "нямат атмосфера" <{POST_SNAPBACK}> E razbiram 4e e horror ama nali trqbva pone da vidq kvo me pla6i. Az kato ne go vidq, to ne me pla6i Grafikata mnogo me kefi, ama mi be6e gadno kato e tolkova tamno. Pak i ne bqh 4ul za toq mod i se mu4eh " na tymno " Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Пускай фенерчето, кво се мъчиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Вече съм почти убеден че нямаш никакъв шанс срещу мен, въпреки че аз никога не съм се хвалил че я разбирам много тази игра, най малкто защото съм зле с движенията. <{POST_SNAPBACK}> Претенции да съм добър играч на 3 нямам, но те съветвам да не се изхвърляш прекалено много Иначе за професионалния ти гейминг - мога да ти уредя една среща с един приятел, който все още не е намерил някой, който да го бие на q3 в Пловдив, в Бургас събра парите на едни отварячи, в София май също изкара някой-друг лев, къртейки разни надъханяци... Адски съм съгласен с мнението на RottenBrain, но бих добавил и друго - вижте Diablo1 и Diablo2 - първата част минаваш през зловещи зали, мрачна атмосфера, музика, която подпомага да ти настръхват косите, вървя си с моя mage и изведнъж от тъмнината в катакомбите до мен се материализират две същества, които ме удрят едно след друго и понеже hit recovery ми е ниско не ме оставят да мръдна и ми виждат сметката. От там нататък чуя ли ръмженето им - пускам guardian... Diablo2 - уж по-добра графика, но анимирана. Според мен изпедерастяването (изхетеросексуализирането) на гейминга е обословано и от друго - ако си спомняте на времето Mortal Kombat беше забранена в цяла Европа и по тази причина излезна друга версия, в която няма кръв, няма фатали. Цензурата на запад е жестока и по тази причина се стараят игрите да са по-'меки', тоест по-малко кървища. А стаите с набучените на кол все още мърдащи хора, колове с човешки глави, стените оплескани с кръв, стаи целите с избесени хора - наистина създаваха зловеща атмосфера на Doom2, която в третата част се опитаха да компенсират с тъмната атмосфера и същества появяващи се на сантиметри от теб... Изглежда съвременните създатели на игри са загубили умението да създават атмосфера. Високите технологии им развързват ръцете за множество ефекти, текстури и какво ли още не. Но няма атмосфера...Вижте, вече никоя фирма не е същата, ID ако не се лъжа е без Кармак. От Вlizzard са се отцепили доста хора, включително ако не ме лъже RAM-а екипа по SC или Diablo, Sierra не съществува ... ::РЕД:: Само от любопитвсто, кой е тоя приятел? <{POST_SNAPBACK}> За Quake3 е Axo - признах го като би BOSS-a. А за Quake2 просто съм признал BOSSKILLER-а от всякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Претенции да съм добър играч на 3 нямам, но те съветвам да не се изхвърляш прекалено много Иначе за професионалния ти гейминг - мога да ти уредя една среща с един приятел, който все още не е намерил някой, който да го бие на q3 в Пловдив, в Бургас събра парите на едни отварячи, в София май също изкара някой-друг лев, къртейки разни надъханяци...<{POST_SNAPBACK}> Само от любопитвсто, кой е тоя приятел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Не знам за вас, ама аз така като гледам Screenshot-ите и Artwork-картинките малко се отегчавам...Тия биомеханични "чудовища" съм ги гледал и съм им се нагледал още от Quake 3, после в Doom 3, а сега и в Quake 4. Не знам кой е главният хидожник на ID и екипът му, но вече плачат за смяна Все пак си говорим за хипер-ултра-мега-турбо-надминаваща-всички-останали-заглавия-от-жанра игра, която се очаква да залее цял свят..А то какво? Едно и също. А и пак от шотовете и от няколкото трейлъра които съм гледал...Quake 4 си е Doom 3, само че с различна ист(о/е)рия. Дано да не е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.