Runner Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Точбо това имах предвид, мерси за отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 7, 2003 Author Share Posted October 7, 2003 Nqma za6to , radvam se ,4e sam pomognal !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Izteglih arhiva ot data.bg i go upload-nah tuk Blagodarq na DonRamon za linka i james_ankov za posta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 dobre de ako ne6to mi izostavq kakvo trqbva da napravq prez koq programa i ot kade Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 DonRamon go e kazal veche: "Казва се "SubConvertor", ако след конвентирането започнат да избързват или забавят естествено задайте им правилният Frame Rate преди конвертирането, програмата поддържа тази опция. А за звука не мога да си обясня как така не ти е в синхрон може филма и субтитрите да не са ама звука едва ли." dobre de ako ne6to mi izostavq kakvo trqbva da napravq prez koq programa i ot kade Abe hora vie nechetete li posta kakto triabva???? Nino ia se vyrni malko po nazad i procheti staratelno kakvo e napisano za izbyrzvane ili izostavane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 ok tva za sub go znam ama ako zvuka ili kartinata izostavat.nemoga da rezbera to4no kakvo izostava zatova pitam i za dvete.ili zvuka ili kartinata.vie re6ete koe e po vazmojno da e i mi kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelto Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 pi4ove molq vi kajete mi kade e tva tehoma ne moga da go namerq a ve4e zapisah edin film i subtitrite sa mnogo malki. molq kajete mi kak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Pogedni 1 post na tazi stranica na Nino. Style: Default,Tahoma,48,16777215,65535,65535,-2147483640,-1,0,1,2,0,2,80,80,80,0,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 a nyakoj zabelyazal li e, che sled kato se konvertira(format: tahoma) sub v ssa nyakoi bukvi ne izlizat, zashtoto ne mogat da se razchetat ot satvetnia format i toj gi ostava kato nepoznati("n")? v arial stava neshto podobno no s "/". Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 ima takowa nesto az go opraviqm kato gi konwertna kato srt i sled towa ssa Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 ave ima edna programka avisubtitler mnogo po lesno se boravi s neq i mnogo po burzo stava i ne polzvash drugi programi i plugini, ne trqbva i da convertirash subtitrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 VCD Helper за българи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plambata Posted December 16, 2003 Share Posted December 16, 2003 Mersi mnogo 6te go probvam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Frame Rate znam kvo e tva mi sa struva i ot kade da go naglasq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Такааа... пригответе се за едно дълго четене. Преди доста време се наложи да направя това чудо и аз. И да ви кажа изобщо не е лесно и процесите са доста. Но в продължение на няколко дни четох най различни хелпове и достигнах желаната цел (както винаги) Та ето за какво става дума. Този хлеп който ще напиша можете да си го запишете някъде защото някой ден пак ще ви потрябва. Всички програми които ще са ви необходими за този процес са Тук <{POST_SNAPBACK}> Abe q daite drug link za tazi programka che ne moga da q svalq, po vuzmojnost v warez-a (namerih nqkolkov warez-a, ama ne znam koq shte mi pomogne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 хи така еми и аз дасе намеся малко тук. и аз отскоро се интересувам как става това лепене на субтитрите и попаднах на една доста интересна програмка с която се работи доста лесно - само зареждате филма задаватему в какжо даго обарне - DVD - SVCD - VCD - после задавате и субтитрите които да използва и готово сядате и чакате. Та програмката е - The FilmMachine - ето и LINK - http://free.data.bg/innergy/toolbox/video/...0.16%20beta.zip ЕМИ ДАНО ДА САМ ВИ БИЛ ПОЛЕЗЕН ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.