Jump to content
BulForum.com

Zapis na filmi

james_ankov

Recommended Posts

DonRamon go e kazal veche:

"Казва се "SubConvertor", ако след конвентирането започнат да избързват или забавят естествено задайте им правилният Frame Rate преди конвертирането, програмата поддържа тази опция.

А за звука не мога да си обясня как така не ти е в синхрон може филма и субтитрите да не са ама звука едва ли."

dobre de ako ne6to mi izostavq kakvo trqbva da napravq prez koq programa i ot kade

Abe hora vie nechetete li posta kakto triabva???? :argue Nino ia se vyrni malko po nazad i procheti staratelno kakvo e napisano za izbyrzvane ili izostavane :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

a nyakoj zabelyazal li e, che sled kato se konvertira(format: tahoma) sub v ssa nyakoi bukvi ne izlizat, zashtoto ne mogat da se razchetat ot satvetnia format i toj gi ostava kato nepoznati("n")? v arial stava neshto podobno no s "/".

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 10 months later...
Такааа... пригответе се за едно дълго четене.

Преди доста време се наложи да направя това чудо и аз. И да ви кажа изобщо не е лесно и процесите са доста. Но в продължение на няколко дни четох най различни хелпове и достигнах желаната цел (както винаги) Та ето за какво става дума. Този хлеп който ще напиша можете да си го запишете някъде защото някой ден пак ще ви потрябва.

Всички програми които ще са ви необходими за този процес са Тук

Abe q daite drug link za tazi programka che ne moga da q svalq, po vuzmojnost v warez-a (namerih nqkolkov warez-a, ama ne znam koq shte mi pomogne)

• 1 year later...

хи :) така еми и аз дасе намеся малко тук. и аз отскоро се интересувам как става това лепене на субтитрите и попаднах на една доста интересна програмка с която се работи доста лесно - само зареждате филма задаватему в какжо даго обарне - DVD - SVCD - VCD - после задавате и субтитрите които да използва и готово сядате и чакате. Та програмката е - The FilmMachine - ето и LINK - http://free.data.bg/innergy/toolbox/video/...0.16%20beta.zip

ЕМИ ДАНО ДА САМ ВИ БИЛ ПОЛЕЗЕН :)))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...