sarandaliev Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 здравейте. интересуваме има ли програма и коя е тя за добавяне на пакети към уиндоуса. да поясня - намерих един Уин ХР немезис - Уин, Сървиспак 2, офис2003, една камара драйвери и прочие на 1 цд. та искам да знам някой има ли я тази програма, с която да си добавя или махна пакети от уиндоуса, така че например да имам ХР, сървиспак2, офис ХР, уинамп, уинрар, кодеци някакви, и всичко това да е инсталирано заедно със уина. съжалявам, ако малко Ви обърквам.. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 mislq 4e Symantec.Norton.Ghost.v9.0.Repack-TDA koito go ima v localniq server 6te ti e mnogo polezen to4no za tova,samo deto si mislq 4e ne moje da premahva6 ili dobavq6 sled kato napravi6 1 pyt ne6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 да, но тези неща как да ги направя да се инсталват след уина, в смисъл да не ме пита дали ги искам да се инсталират а направо да ги инсталва. имаше една в сайта на майкрософт Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Един приятел се занимаваше и експериментираше точно с тези неща, променяше инсталации на ХР, като се появи, ще го питам с какви програми го правеше, беше ми споменавал, но не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 http://www.nliteos.com/ NLite - ste ti svarshi rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 свалих я и проблем - нито една от свалените не работи. още при инсталацията ми казва, че и липсва *.ехе файла. данеби аз да не правя нещо както трябва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.