jozo Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Аре ве кво се правите, като че ли няма да му гръмне двигателя. <{POST_SNAPBACK}> Xaxaxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Полпозишън: Кими Райконен Най-бърза обиколка: Кими Райконен 1 място: Кими Райконен 2 място: Хуан Пабло Монтоя 3 място: Дженсън Бътън 4 място: Ярно Трули 5 място: Джанкарло Фисикела 6 място: Михаел Шумахер 7 място: Марк Уебър 8 място: Дейвид Култард Отпаднали: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Пол: Кими НБО: Кими ( след която ще отпадне) 1. Монтоя 2. Михаел 3. Алонсо 4. Бътън 5. Маса 6. Уебър 7. Фисикела 8. Баричело Отпаднали 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Пол Михаел Шумахер НБО Кими Райконен 1 Кими 2 М Шумахер 3 Алонсо(ГАЛФОНСО) 4 Монтоя 5 Бътън 6 Трули 7 Ралф 8 Барикело Отпаднали 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Пол: КимиНБО: Кими ( след която ще отпадне) 1. Монтоя 2. Михаел 3. Алонсо 4. Бътън 5. Маса 6. Уебър 7. Фисикела 8. Баричело Отпаднали 6. <{POST_SNAPBACK}> Грешка. да се идтрие! Този пост, а не прогнозата ми по-горе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 Изчислих ги ама не ми се чеква за еррорс.Разчитам вие да го направите: 1.Toti_barabata 27p. 2.MazataBG 24p. 2=sincity 24p. 3.Leper_messiah 23p. 4.Don_chefo 19p. 4=Fenix 19p. 5.evil_smith 8p. 5=simbata 8p. 5=jozo 8p. 6.blitz_krieg_1941 5p. Временно класиране в 1вия пост Всички резултати са изчислени по НБО за Монтоя /мой спомен/ щтот вна сайта на ФИА пише Fastest Lap: * Provisional Results ЕДИТ:Временното класиране довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Тази седмица мноо лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Тази седмица мноо лошо. <{POST_SNAPBACK}> Край свалиха ме! Другата седмица ще викам за МКЛ и пак хващам бас че ще е мноооого лош резултата ми. Просто каръкщина... Както вика един приятел: "Слушай разума си и прави обратното". Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Край свалиха ме! Другата седмица ще викам за МКЛ и пак хващам бас че ще е мноооого лош резултата ми. Просто каръкщина... Както вика един приятел:"Слушай разума си и прави обратното". <{POST_SNAPBACK}> Ша пием по една студена вода и готово. Аз имам май 13р ама незнам. Едит: грешка 8р Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Всички резултати са изчислени по НБО за Монтоя /мой спомен/ щтот вна сайта на ФИА пишеFastest Lap: * Provisional Results ЕДИТ:Временното класиране довечера <{POST_SNAPBACK}> Чек диз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Изчислих ги ама не ми се чеква за еррорс.Разчитам вие да го направите:1.Toti_barabata 25p. 2.MazataBG 24p. 2=sincity 24p. 3.Leper_messiah 23p. 4.Don_chefo 19p. 4=Fenix 19p. 5.evil_smith 8p. 5=simbata 8p. 5=jozo 8p. 6.blitz_krieg_1941 4p. Временно класиране в 1вия пост Всички резултати са изчислени по НБО за Монтоя /мой спомен/ щтот вна сайта на ФИА пише Fastest Lap: * Provisional Results ЕДИТ:Временното класиране довечера <{POST_SNAPBACK}> Малък едит. Имам 5 точки не 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Изчислих ги ама не ми се чеква за еррорс.Разчитам вие да го направите:1.Toti_barabata 25p. 2.MazataBG 24p. 2=sincity 24p. 3.Leper_messiah 23p. <{POST_SNAPBACK}> Аз моите точки ги изчислявам 28,ама може нещо да греша. Мисля, че отпадналите са 5 и съм ги познал.Не е ли така: 10 точки за победителя 5 за Фисикела 5 за Пол 5 за отпаднали и по 1 точка за Монтоя, Алонсо и Трули Явно някъде бъркам сметките. Едит: Разбрах къде бъркам сметките. Мазата ми каза. Аз се бях заблудил, че в прогнозата ми Фисико е 4ти, а той бил 5ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Аз моите точки ги изчислявам 28,ама може нещо да греша. Мисля, че отпадналите са 5 и съм ги познал.Не е ли така: 10 точки за победителя 5 за Фисикела 5 за Пол 5 за отпаднали и по 1 точка за Монтоя, Алонсо и Трули Явно някъде бъркам сметките. <{POST_SNAPBACK}> 5 за Фисико Едит: Кога ги поправи, бе човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Моите точки трябва да са 27!Ето как са разпределени НБО-5 ПОБЕДИТЕЛ-10 2-8 И ЧЕТИРИМА В ЗОНАТА НА ТОЧКИТЕ ПО =27!И най сетне поведах!Браво на мени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 sincity фисико е 4ти не 5ти блитз крииг каде е 5тата точка??? едит: за алонсо не сам ти дал ок мерси ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 MAZA Можеш ли пак да ми сметнеш точките щото май си сбъркал Ако не си SORRY ама ти си ми дал 19 точки а аз сам познал победителя,броя на отпадналите и 5-то 6-то място плюс още АЛОНСО И МОНТИ КОЙТО ВЛИЗАТ В ТОП 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Чефо 5ма отпаднали има не 4 тоти прав си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Чефо 5ма отпаднали има не 4 тоти прав си! <{POST_SNAPBACK}> Тенкс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 GP MONZA: Autodromo Nazionale di Monza ПОЛ: КИМИ РАЙКОНЕН НБО: Монтоя 1 Кими 2 Монтоя 3 Алонсо 4 Бътън 5 Фисикела 6 М.Шумахер 7 Трули 8 Барикело Отпаднали 5 Ще гледам и тестванията в петък ама се съмнявам да има промяна в прогнозата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Ех, Чефо, Чефо... та Скудерията цала година тества на Монца... Пол: Монтоя НБО: Райконен 1. Райконен 2. Монтоя 3. Алонсо 4. На Ралф брат му 5. Бътън 6. Фискела 7. Барикело 8. Трули Отпаднали 4 Ще чакам и аз тестовете в Петък, но за момента Монти е поставил във Вторник неофицялен рекорд на Монца - 1.19.880. Е така поне повече да се хареса на Лепер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Ех, Чефо, Чефо... та Скудерията цала година тества на Монца... Пол: Хуан-Пабло Монтоя НБО: Кими Райконен 1. Хуан-Пабло Монтоя 2. Михаел Шумахер 3. Кими Райконен 4. Рубенс Барич(к)ело 5. Джейсън Бътън 6. Фернандо Алонсо 7. Ярно Трули 8. Джан-Карло Фискела Отпаднали 4 Ще чакам и аз тестовете в Петък, но за момента Монти е поставил във Вторник неофицялен рекорд на Монца - 1.19.880. <{POST_SNAPBACK}> 1. В края на краищата май е Барикело, щото бил част италианец 2. Дженсън се пише.....евил, да не си се заразил от БТВ бе? Те там така му викат 3. Джанкарло е една дума Мойта прогноза : Пол - Райконен, Кими НБО - Монтоя, Хуан-Пабло 1. Райконен, Кими 2. Шумахер, Михаел 3. Монтоя, Хуан-Пабло 4. Трули, Ярно 5. Бътън, Дженсън 6. Фисикела, Джанкарло 7. Алонсо, Фернандо 8. Клийн, Кристиан DNF- 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Дано мойта прогноза се окаже тотално грешна Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 1. В края на краищата май е Барикело, щото бил част италианец2. Дженсън се пише.....евил, да не си се заразил от БТВ бе? Те там така му викат 3. Джанкарло е една дума Мойта прогноза : Пол - Райконен, Кими НБО - Монтоя, Хуан-Пабло 1. Райконен, Кими 2. Шумахер, Михаел 3. Монтоя, Хуан-Пабло 4. Трули, Ярно 5. Бътън, Дженсън 6. Фисикела, Джанкарло 7. Алонсо, Фернандо 8. Клийн, Кристиан DNF- 5 <{POST_SNAPBACK}> Мерси за поправките. аз не разбирам нищо от Ф1 и Лепер живеем в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Полпозишън: Кими Райконен Най-бърза обиколка: Хуан Пабло Монтоя 1 място: Кими Райконен 2 място: Хуан Пабло Монтоя 3 място: Дженсън Бътън 4 място: Фернандо Алонсо 5 място: Михаел Шумахер 6 място: Ярно Трули 7 място: Дейвид Култард 8 място: Джанкарло Фисикела Отпаднали : 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Poll: Кими НБО: Кими 1. Кими 2. Монтоя 3. Алонсо 4. Фисикела 5. М. Шумахер 6. Барикело 7. Трули 8. Бътън Отпаднали : 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.