Jump to content
BulForum.com

Търся работа за лятото

Recommended Posts

Аз съм ученик 9-ти за 10-ти клас и си търся работа за през лятото , моля пишете ако изникне нещо .

ПС : търся всякакав вид работа стига да има заплащане B)

Така като сте почнали никой няма да си намери работа,защото всеки търси,а никой непредлага. :)

Направо чакате някой да ви сдъвче залъка и да ви го тури в устенцата.Като ви се работи ходете и питайте, а недейте само да стоите пред компютрите си и да чакате някой да ви намери работата...

Не го заслужавате много много ама айде от мен да мине...

На края на село Брани Поле има един комбинат за гъби.Всяко лято наемат момчета и момичета за работа в него.Работи се от 8 до 18:30 в хладилна камера, където се стържат пънчетата на гъбите на шмиргели.Заплащането поне последната година беше 1.50 на час и спокойно се докарваше 14-15 лв на ден.В хладилната камера температурата варира от -4 C до 0 C, като на всеки 1 час се полагат 10 минути почивка отвън.Има и половин часова обедна почивка. Транспорт.. от автогара Родопи има рейсове(разписанието сами ще си го намерите) до селото идете и попитайте и може и да търсят персонал.Работил съм там 2 лета и си струва, ама не чакайте да ви уреждам ;)

П.С.

Годините не ги интересуват, търсят сериозни хора.Миналата година дори имаше и 13-14 годишни по едно време... айде успех.

аве така няма да стане нищо ве ! аз искам ти искаш той иска всеки иска !!! за това си КУПЕТЕ ВС. МАРИЦА !!! там има работа за целия китайски народ ! за това от тука няма да си намерите работа ! ай !

Във вестник марица търсят само компанйонки и сервитйорки. Там може да има за целия китаиски народ работа но за бълграина няма нищо интересно :bgrin: Апак и за деца под 18 години, не ми е ясно кой ще иска да ги вземи на работа, да си отваря беля. А и колкото и да обикаляш все няма да си намериш ако не искаш да си сервитйорка ;)

Абе кога последно отвори вестник Марица?Щото аз последно като го преглеждах,имаше страшно много обяви.Отваряш,звъниш и тва е.

Понеделник отворих за последно, имаше доста обяви но търсат само това което съм написал в горния си пост а да и шивачки.

хахаах аве ти май не си гледал както хората ! във весник Марица има много работа ! сега че ти искаш някой да те уреди някаде това вече си е твой проблем ! то и аз имам много приятели който искат да работят но постоянно ми викат аве няма работа няма тфа няма онова ! ама те са като тебе ! ако търсиш както хората и имаш мерак за работа ще си намериш ! иначе има и работа за лица под 18 год ! само трябва да се поразровиш и да поразпиташ ! тя работата няма да ти падне просто така ! иска се търсене ! а това кадето казваш си е чист мързел ! ;) :tongue :evil :argue :hmmm: :gangstah: :busted2: :wtf:

Ми АЗ че съм марзелив такъв сам си, но няма да се хвана за 150лв като охрана на 26 работни дни по 9 часа на ден ;) Апак не може да става дума да работа като продавач, все пак аз си имам обрзованието да работа друго ;) Няма работа за стругари/фрезисти и подобни деиности. Аз търся таква работа която ми е интересна, за сега образованието ми позволява това ;) Но след 3 години изискванията ще ми се качът, защото вишето обрзование трябва да се изплати ;) Аз не търса работа за да се кажа че работа а да ми доставя удоволствие ;) Но и като цяло предпочитам п оцял ден да харча парите на баща си отколкото да работа за 150лв на месец ;) Зависи много от гледната точка и финансовот положение в семейството ;)

Ъъ гледай и правописа да си оправиш, че такъв неграмотен никъде няма да те вземат, ако ще 9 висши да имаш ;) Пък като сте мързеливи стойте без работа, никой няма да ви вземе и от първия месец да ви дава 1000 лева, иска постоянство и доказване...и не само на приказки да знаеш, ми и на практика.

Всеки иска май шеф да работи..

Ми АЗ че съм марзелив такъв сам си, но няма да се хвана за 150лв като охрана на 26 работни дни по 9 часа на ден ;) Апак не може да става дума да работа като продавач, все пак аз си имам обрзованието да работа друго ;) Няма работа за стругари/фрезисти и подобни деиности. Аз търся таква работа която ми е интересна, за сега образованието ми позволява това ;) Но след 3 години изискванията ще ми се качът, защото вишето обрзование трябва да се изплати ;) Аз не търса работа за да се кажа че работа а да ми доставя удоволствие ;) Но и като цяло предпочитам п оцял ден да харча парите на баща си отколкото да  работа за 150лв на месец ;) Зависи много от гледната точка и финансовот положение в семейството ;)

Е хубаво мислене.. за кво да работя за 150 лв на месец, като мога да не работя за 200 лв на месец а..? Пък и всичко е променливо, не се знае след година или две какво може да стане и да се наложи да драпаш за подобна работа...а и бъди сигурен, че баща ти няма цял живот да те издържа.

Е хубаво мислене.. за кво да работя за 150 лв на месец, като мога да не работя за 200 лв на месец а..? Пък и всичко е променливо, не се знае след година или две какво може да стане и да се наложи да драпаш за подобна работа...а и бъди сигурен, че баща ти няма цял живот да те издържа.

Вие почнахте да се заяждате нещо. Аз не се притеснявам, и много добре знам че няма цял живот баща ми да е жив за съжаление. Но за 150лв да работиш по 10часа на ден е убииствено :bgrin: Правописните ми грешки са си мой и не ги отстъпвам на никой ;)

• 10 months later...

mom4eta ofertata koqto 4oveka vi kaza za Brani pole za gubite e perfektna az sum rabotil tam 3 leta i sum mnogo dovolen tova lqto pak sum tam bez da se zamislq!!!!!!! Ako ste seriozni na mesec moje da pravite po 350-400lv.!!!!!!

I naistina ne gi interesuvat godinite kogato az zapo4nah purvata godina bqh na 14 i rabotata ne e slojna daje e SUPER SMQH!!!!!!!!!!!!!!!

:punk :punk :punk

Ole az napravo vi se 4udq! Rabota po 10 4asa v nqkyv frizer, da 4isti6 gybi??? I tova ako mi e rabotq. Az cqlo lqto rabotq kato pikolo v restorant v Kranevo i rabotata mi se systoe6e v tova da otida v 9, do 10 piq kafe. Ot 10 do 12 ima rabota. Posle qde6 kakvoto iska6 ot 6vedskata. I posle na plaj do kym 6. Ve4erta se hodi prsoto formalno da si oplatni6 8-4asoviq raboten den i da se naqde6 pak ot svedskata razbira se. Verno parite ne sa mnogo - 300 lv. Oba4e qde6 na poraziq i spi6 v 3 zvezden hotel s tevlevizor i kabelna : :rolleyes: Koito tyrsi namira... Koito iska pove4e pari...V albena rabotix prodava4 po-minalata godina. Rabotata e pove4e ot leka oba4e e 12 4asa. Stoi6 po clq den si klati6 krakata i ti davat 450 lv + kvartira....ama pove4e ot 2 meseca trudno se izdyrja.. + tova i na 2-te mesta dokumentite mi bqxa legalni i mi vnesoxa stajove za 2-te leta...Mom4eta mladi ste o6te i ste zeleni. 1 lv na 4as e napravo detska eksploataciq! Tova e pod minimalnata zaplata i ako 10 lv vi se vijdat mnogo, ste mnogo zabludeni. Osven tova ne podpisvaite dogovori, koito ne ste pro4eli, za6toto pri podpisvane na trudov dogovor ima to4ka koqto glasi, 4e kogato re6ite da napusnete trqbva da ste podali molba 1 mesec predi tova....i ako kajete na nqkoi " rabotata ne mi haresva . Platete mi zarabotenoto" toi ne izvyr6va nikakvo naru6enie ako ne vi dade i 1 lev...vodi se disciplinarno uvolnenie poradi nespazvane na dogovora...idi si tyrsi pravata i parite posle... ;)

6to se otnasq za druga rabota....brat mi raboti kato servitior v sy6tiq kurort i si dokarva6e minimum 30 lv na den...a ima6e hora koito se pribiraxa i s nad 50 lv vsqka ve4er...

Az puk si tursq rabota za lqtoto..ot 1 iuni do 1 septemvri.plovdiv4anka sum no sum purvi kurs v sofiq v HTMU :love

през спокойно можеш да се хванеш за сервитиорка стига да ти се работи това ако не си съката и си мила с клиентите ( не говоря се сваляш едно добро даржание и обслужване ) през спокойно ще можеш да си донесеш хубав бакшиш и годините ги имаш

е за сервитьорка е кофти...после ще ми изкарат липси.ти за де имаш в предвид :love

какви липси ? ти ако си записваш и си коректна с клиентите и те ще бъдат с теб или поне като ходя по кафето има някои грозни сервитиорки които като идват да те обслужват са с усмифка на лицето кво по добре от тва

Нищо конкретно нямам в предвид сега лятото масово сервитиорките с стаж повече от година ходят по моретата там има хляб и ако ти се работи през спокойно в някой кафе отиваш и питаш дали търсят сервитиорки не е сложно от питане глава не боли от срам обаче много боли

• 2 weeks later...
mom4eta ofertata koqto 4oveka vi kaza za Brani pole za gubite e perfektna az sum rabotil tam 3 leta i sum mnogo dovolen tova lqto pak sum tam bez da se zamislq!!!!!!! Ako ste seriozni na mesec moje da pravite po 350-400lv.!!!!!!

I naistina ne gi interesuvat godinite kogato az zapo4nah purvata godina bqh na 14 i rabotata ne e slojna daje e SUPER SMQH!!!!!!!!!!!!!!!

:punk :punk :punk

Пич само да те питам транспорта безплатен ли е до селото и на колко километра се точно! намира тва село?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...